Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

55″ Touchscreen Set

Samsung 55" Full HD Touchscreen Set

Robuuste touchscreen met een beelddiagonaal van 140 cm. Ideaal voor beurzen en congressen.

275,00 excl. BTW

55″ Touchscreen Set

Steeds vaker wordt video en ander beeldmateriaal ingezet bij allerlei evenementen. Door het compact statief kunt u het scherm bijna altijd op de gewenste plek plaatsen. Lichtinval en storende reflecties vormen geen probleem. Door de zeer hoge felheid en heldere kleuren wordt het beeld altijd zeer netjes weergegeven. Touchscreen schermen op statief worden vaak ingezet bij beurzen, presentaties, seminars en congressen.

Compleet Pakket
Onze 55″ (140 cm beelddiagonaal) Full HD LCD Touchscreen scherm op de meegeleverde stand (statief) is een compleet ready to use pakket. Additionele producten zijn dus niet perse nodig.

Aansluitingen
Onze touchscreen sets worden altijd geleverd met een stroom- en HDMI kabel van 10 meter. Hiermee kunt het scherm aansluiten op de HDMI uitgang van uw Windows laptop of computer. Door de meegeleverde stroomkabel kun u de TV bijna altijd van stroom voorzien. Ook als het dichtstbijzijnde stopcontact een keer wat verder weg is.
Heeft u geen HDMI aansluiting op uw afspeelapparaat? Geen nood. Videosignalen als Mini HDMI, DVI-D, VGA en Thunderbolt zijn ook aansluitbaar. Geef bij het huren van dit scherm altijd aan welk type videosignaal u wilt gaan gebruiken. Dan kunnen wij de juiste en eventueel additionele bekabeling offreren.

USB
Voor de werking van het touchscreen dient u altijd de meegeleverde USB kabel aan te sluiten op uw laptop. Deze bekabeling zorgt er namelijk voor dat uw laptop een signaal krijgt, zodat deze weet waar op het scherm wordt gedrukt. Intern vertaald de laptop deze aanraking als een muisklik en/of beweging, waardoor uw de getoonde media kunt bedienen.
Let op: Touchscreen schermen functioneren alleen met laptops en computers welke Windows als besturingssysteem hanteren. Computers en laptops van Apple ondersteunen deze functionaliteit helaas niet. Uiteraard kunnen wij u van de benodigde Windows laptop(s) voorzien.

Op- & Afbouw
Om problemen met het aansluiten van de touchscreen te voorkomen, raden wij altijd aan de op- en afbouw van het scherm met statief door HWC Events & Rental te laten uitvoeren. Op deze manier bent u er zeker van het de TV op een nette en veilige manier wordt opgesteld. De op- en afbouw kosten voor dit touchscreen scherm bedragen slechts €75,- en kunt u in het winkelmandje toevoegen.

Technische specificaties

 • Merk

  Samsung

 • Type

  Samsung 55" Full HD LCD Touchscreen

 • Stroomverbruik

  175 watt

 • Hoogte Scherm

  70,6 cm

 • Breedte Scherm

  123 cm

 • Beelddiagonaal

  140 cm

 • Meegeleverde Kabels

  HDMI (10 meter) + Schuko (10 meter) + USB (5 meter)

 • Afspeelbare Media

  HDMI, DVI-D en VGA via Windows computer

 • Gewicht TV

  15,5 KG

 • Afmetingen Transportkist (TV + Stand) (Per 2)

  1500 x 600 x 1000 (L x B x H)

Tips

Muurbevestiging

U wilt het scherm volledig integreren in uw stand of evenement? Wij kunnen een speciale muurbeugel meeleveren, zodat wandbevestiging mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden.

Statief

Dit touchscreen scherm wordt standaard geleverd met het afgebeelde statief. Hiermee kunt u het scherm in iedere gewenst hoek plaatsen, waardoor deze volledig te bedienen is door iedere gebruiker.

Video

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U