55″ Touchscreen Set

iiyama 55" 4K Touchscreen Set

Touchscreen met 4K resolutie en een beelddiagonaal van maar liefst 139 cm. Vlijmscherpe beeldkwaliteit voor uitmuntende interactie met het publiek.

275,00 excl. BTW

55″ Touchscreen Set

Het weergeven van digitale beelden is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de evenementen industrie. Een 55” touchscreen is met zijn formaat al erg uniek, maar beschikt ook nog een over haarscherpe 4K resolutie. Door een speciale geïntegreerde glasplaat (dus geen externe overlay) heeft dit touchscreen een erg sterkte kleurweergave. Last van storende reflecties of irritante lichtinval op uw beurs, congress of seminar is hiermee verleden tijd. Je kunt het scherm altijd op de juiste plek plaatsen door het meegeleverde statief.

Compleet Pakket

Extra onderdelen zijn bij ons niet nodig. Onze touchscreen pakketten worden altijd volledig ready to use geleverd en zijn hiermee direct klaar voor gebruik. Geen extra producten of onderdelen dus. Het statief en alle benodigde bekabeling (stroom, HDMI en USB) zijn inbegrepen.

Aansluitingen

Het aansluiten van uw Windows laptop of computer op de HDMI uitgang is hiermee een ‘fluitje van een cent’. Met de meegeleverde stroomkabel van 10 meter, kunt u dit touchscreen bijna altijd van stroom voorzien. Ook als het dichtstbijzijnde stopcontact een keer wat verder weg is.
Beschikt u niet over een HDMI uitgang op uw laptop? Geen nood. Videosignalen als Mini HDMI, DVI-D, VGA en Thunderbolt zijn ook bruikbaar. Geef bij het huren van dit scherm altijd aan welk type videosignaal u nodig heeft. Dan nemen wij de additionele bekabeling mee in de aanbieding.

USB

Een belangrijk punt voor de werking is het aansluiten van de meegeleverde USB kabel. Naast de HDMI- en stroomkabel is deze ook inbegrepen in het pakket. Deze kabel verbind de laptop en touchscreen en zorgt ervoor dat de aanraking op het scherm worden doorgegeven aan de laptop. De laptop zal deze aanraking intern vertalen in een muisklik en/of beweging waardoor de getoonde media bediend kunt worden.

Let op: Computers en laptops van Apple ondersteunen deze functionaliteit helaas niet. De schermen functioneren enkel met de besturingssysteem van Windows. Bij het offerte traject kunnen wij u voorzien van de benodigde Windows laptop(s).

Op- & Afbouw

Om problemen met het aansluiten van de touchscreen te voorkomen, raden wij altijd aan de op- en afbouw van het scherm met statief door HWC Events & Rental te laten uitvoeren. Op deze manier bent u er zeker van het de TV op een nette en veilige manier wordt opgesteld. De op- en afbouw kosten voor dit touchscreen scherm bedragen slechts €100,- en kunt u in het winkelmandje toevoegen.

Technische specificaties

 • Merk

  iiyama

 • Type

  ProLite TF5538UHSC-B1AG

 • Stroomverbruik

  120 watt

 • Hoogte scherm

  76,5 cm

 • Breedte scherm

  129,45 cm

 • Beelddiagonaal

  139 cm

 • Meegeleverde kabels

  HDMI (10 meter) + Schuko (10 meter) + USB (5 meter)

 • Afspeelbare media

  HDMI (2x), DVI-D (1x) en VGA (1x) via Windows computer

 • Gewicht TV

  41 KG

 • Afmetingen transportkist (TV + Stand)

  1500 x 300 x 1050 mm (L x B x H)

Tips

Muurbevestiging

U wilt het scherm volledig integreren in uw stand of evenement? Wij kunnen een speciale muurbeugel meeleveren, zodat wandbevestiging mogelijk is. Vraag naar de mogelijkheden.

Statief

Dit touchscreen scherm wordt standaard geleverd met het afgebeelde statief. Hiermee kunt u het scherm op iedere gewenste hoogte plaatsen. Hierdoor is deze te bedienen door iedere gebruiker.

55″ Touchscreen Set bestellen

Touchscreen met 4K resolutie en een beelddiagonaal van maar liefst 139 cm. Vlijmscherpe beeldkwaliteit voor uitmuntende interactie met het publiek.

€ 275,00 excl. BTW