Laptop Steun

HWC-ER Laptop Platform

Speciale laptop steun welke op alle TV statieven uit ons verhuur assortiment bevestigd kan worden. De gewenste hoogte is volledig flexibel instelbaar.

15,00 excl. BTW

Laptop Steun

Presenteren op een TV scherm, maar weet je niet waar je de laptop moet laten? Met behulp van deze laptop steun heb altijd een toegewezen plek voor het plaatsen van je laptop.

Bevestiging

Deze laptop steun is speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan de TV statieven in ons verhuur assortiment. Bij het huren van een TV scherm wordt standaard een statief meegeleverd, waaraan deze laptop steun bevestigd kan worden. Met behulp van de klemmen op de achterzijde bevestig je het plankje zeer gemakkelijk aan het statief. Doordat de klemmen over de gehele lengte van het statief bevestigd kunnen worden, kan je zelf bepalen op welke hoogte je het plankje uiteindelijk wilt hebben.

Welke zijde?

Naast de keuze voor de gewenste hoogte is het ook mogelijk om het laptop plankje aan de voor- of achterzijde te bevestigen. Ga je een actieve presentatie geven, waarbij je de knoppen op je laptop snel moet kunnen gebruiken? Dan bevestig je het plankje aan de voorzijde.
Ga je de laptop niet actief bedienen? Bijvoorbeeld bij het continu afspelen van dezelfde video (dit gebeurd veel bij beurzen). Dan kun je ervoor kiezen om het plankje aan de achterzijde te bevestigen. Hierdoor valt de laptop minder op.

Let op: Referentie foto kan afwijken van het daadwerkelijke model.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  Laptop Steun

 • Bevestiging

  Half Coupler (2x)

 • Kleur

  Zwart

 • Materiaal

  Aluminium

 • Gewicht

  2 KG

 • Afmetingen

  400 x 350 x 50 mm (L x B x H)

Tips

Hoogte

De hoogte van het laptop plankje is flexibel in te stellen. Kijk dus voor het bevestigen van de steun, hoe hoog u deze geplaatst wilt hebben.

Voor of achterkant?

Dit laptop plankje kan zowel aan de voorkant als de achterzijde van het TV statief gemonteerd worden.

Laptop Steun bestellen

Speciale laptop steun welke op alle TV statieven uit ons verhuur assortiment bevestigd kan worden. De gewenste hoogte is volledig flexibel instelbaar.

€ 15,00 excl. BTW