Laptop Steun

HWC-ER Laptop Platform

Speciale laptop steun welke op alle TV statieven uit ons verhuur assortiment bevestigd kan worden. De gewenste hoogte is volledig flexibel instelbaar.

15,00 excl. BTW

Laptop Steun

Wil je een presentatie verzorgen door middel van een TV scherm, maar weet je niet waar je de laptop moet laten? Met behulp van deze laptop steun heb altijd een toegewezen plek voor het plaatsen van je laptop. Deze laptop steun is speciaal ontwikkeld voor onze TV statieven en werkt zodanig ook niet op varianten van andere leveranciers. Wij raden daarom ook altijd een om een laptop steun in combinatie met een van onze 40”, 50”, 60” of 75” 4K Smart TV set te huren. Het bijhorende statief is hierbij inbegrepen.

Bevestiging Laptop Steun

Deze laptop steun is speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan de TV statieven in ons verhuur assortiment. Bij het huren van een TV scherm leveren wij standaard het bijhorende statief mee, waaraan deze laptop steun bevestigd kan worden. Met behulp van de klemmen op de achterzijde van het platform, bevestig je het plankje zeer gemakkelijk aan het statief. Hiervoor is geen gereedschap benodigd. Je draait simpelweg de klemmen vast met je hand. Doordat de klemmen over de gehele lengte van het statief bevestigd kunnen worden, kan je zelf bepalen op welke hoogte je het plankje uiteindelijk wilt hebben.

Het is ook mogelijk om deze laptop steun te bevestigen aan een rechtopstaande truss. Als je zelf bijvoorbeeld gebruik maakt van truss voor het plaatsen van een TV scherm, kun je dit laptop plankje uitstekend gebruiken voor het plaatsen van een laptop. De klemmen zijn op de juiste breedte gemonteerd voor bevestiging aan 30-er truss.

Welke zijde?

Naast de keuze voor de gewenste hoogte is het ook mogelijk om het laptop plankje aan de voor- of achterzijde te bevestigen. Ga je een actieve presentatie geven, waarbij je de knoppen op je laptop snel moet kunnen gebruiken? Dan bevestig je het plankje aan de voorzijde.
Ga je de laptop niet actief bedienen? Bijvoorbeeld bij het continu afspelen van dezelfde video (dit gebeurt veel bij beurzen). Dan kun je ervoor kiezen om het plankje aan de achterzijde te bevestigen. Hierdoor valt de laptop minder op.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  Laptop Steun

 • Bevestiging

  Half Coupler (2x)

 • Kleur

  Zwart

 • Materiaal

  Aluminium

 • Gewicht

  2 kg

 • Afmetingen

  400 x 350 x 50 mm (L x B x H)

Tips

Hoogte

De hoogte van het laptop plankje is flexibel in te stellen. Kijk dus voor het bevestigen van de steun, hoe hoog u deze geplaatst wilt hebben.

Voor of achterkant?

Dit laptop plankje kan zowel aan de voorkant als de achterzijde van het TV statief gemonteerd worden.

Laptop Steun bestellen

Speciale laptop steun welke op alle TV statieven uit ons verhuur assortiment bevestigd kan worden. De gewenste hoogte is volledig flexibel instelbaar.

€ 15,00 excl. BTW