Vierkant Truss Hoek 3-Weg

Prolyte H30V C012

Deze 3-weg truss hoek is perfect voor constructies, zoals een truss carré. De 90 graden hoek met down of up is een van de meest gebruikte truss hoeken.

15,00 excl. BTW

Vierkant Truss Hoek 3-Weg

Je ontkomt er niet aan. Het gebruik van truss is nu eenmaal essentieel om een goede basis te creëren bij het plaatsen van techniek bij evenementen. Toch is truss niet enkel functioneel voor het bevestigen van audiovisuele techniek. Het wordt doorgaans ook gebruik voor het bevestigen, ophangen of verstevigen van decoratief of complete decors. Waarschijnlijk ben je wel bekend met de lengtedelen. Variërend tussen heel kort en lange stukken van 3 meter, biedt truss heel veel mogelijkheden voor het overbruggen van iedere gewenste lengte. Zonder het gebruik van hoekstukken is het maken van een complete constructie echter niet mogelijk. Gelukkig is truss erg geschikt om in te zetten tijdens evenementen. Het materiaal is zeer zwaar te belasten, wat de veiligheid ten goede komt. Daarnaast is het robuust en hufterproof, waardoor het materiaal lang mee kan en ideaal is om continu op- en af te bouwen. Het installeren en demonteren is ook nog eens snel te doen, wat dure personeelskosten uitspaart. Met behulp van conische koppelingen en pinnen kun je de truss maar op één wijze monteren. Met een hamer sla je de pinnen vast in de truss. Door de conische vorm zullen deze zichzelf vastklemmen, maar voor de veiligheid dien je deze toch te borgen met een speciale veer.

Prolyte H30V Truss

Dit betreft de C012 hoek uit de H30V serie van Prolyte. Bij dit hoekstuk heb je de mogelijkheid om op drie assen andere trussen te monteren. De assen zijn op 90 graden van elkaar gemonteerd. Hiermee wordt deze hoek vaak gebruik voor het maken van een carre constructie. Een zogenoemde staande vierkante of rechthoekige constructie op poten. Deze hoekstukken zou je ook kunnen gebruik voor het creëren van een kubus of all around constructie. Denk je erover om dit hoekstuk te gaan gebruiken in jouw constructie. Dan raden wij aan om er rekening mee te houden dan de alle zijden van dit hoekstuk 50 cm bedragen. Op iedere as dien je dus 50 cm bij de totale lengte op te tellen. Past het dan niet meer? Is dit toch niet het juiste hoekstuk? Geen nood. Gelukkig hebben wij een groot assortiment van verschillende hoekstukken, waaronder ook de 2-weg hoek, het 3-weg T-stuk, 4-weg T-stuk, 4-weg kruis en 5-weg kruis.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Hoek

  C012

 • Hoofdbuizen

  48,3 x 3 mm

 • Tussenbuizen

  16 x 2 mm

 • Koppelsysteem

  CCS6

 • Belastbaarheid

  Zie tabel leverancier

 • Gewicht

  6,84 kg

 • Afmetingen

  500 x 500 x 500 mm (B x H x D)

Tips

Pinbox

Voor het verbinden van truss zijn speciale pinnen nodig. Deze conische pinnen dragen zorg voor een veilig verbinden en dienen te worden voorzien van een borgveer. Op zoek naar deze pinnen? Bekijk de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Video

Vierkant Truss Hoek 3-Weg bestellen

Deze 3-weg truss hoek is perfect voor constructies, zoals een truss carré. De 90 graden hoek met down of up is een van de meest gebruikte truss hoeken.

€ 15,00 excl. BTW