Beursstand – Cross

Truss constructie in kruis vorm met verlichting.

Creatief truss frame inclusief verlichting voor beursstands met vier open zijdes.

330,00 excl. BTW

Beursstand – Cross

Deze beursstand – cross is creatieve constructie speciaal voor mensen met een eilandstand (4 open zijdes). De stand oogt erg open en uitnodigend voor uw gasten en het ontwerp is vernieuwend. Aan de liggers van het frame hangt de verlichting.

Maten aanpassen

Uiteraard kunnen we de maten en hoogte van deze truss constructie voor u aanpassen. Het frame kan (binnen de haalbaarheid van belastbaarheid) groter gemaakt worden tegen meerprijs. Kleiner kan zonder meerprijs. Met de modulaire truss systemen kunt u de maten aanpassen per 29CM – 50CM – 100CM.

Verlichting

Bij deze stand zit verlichting voor uw beursstand bestaande uit 8 spots. Genoeg om u stand te verlichten, wilt u meer verlichting in uw stand? Dat kan. Voeg eenvoudig stands toe via de gerelateerde items aan de zijkant van deze pagina.

Op- & afbouw dagen

Meestal vind de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag plaats als de beursdagen. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  8x Prolyte H30V L200, 8x Prolyte H30V L50, 4x Prolyte H30V C003, 1x Prolyte C016, 4x Prolyte H30V small base

 • Afmeting truss constructie

  7 x 7 x 3 mtr (L x B x H)

 • Merk / Type Verlichting

  EXPO LED 100

 • Totaal stroomverbruik stand

  800 watt

Tips

Beursstand voor beurslocaties

De beursstand cross is bijvoorbeeld leuk voor een beurs bij de grotere beurslocaties in Nederland, België en Duitsland zoals; Amsterdam RAI, Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel of een van de Messe locaties.

TV in beursstand hangen

Deze beursstand leent zich om in het midden 4 TV's gericht naar alle open zijdes te hangen. Vraag ons om een maatofferte of meer informatie.

Video

Beursstand – Cross bestellen

Creatief truss frame inclusief verlichting voor beursstands met vier open zijdes.

€ 330,00 excl. BTW