Beursstand Kruis

Truss constructie in kruis vorm met verlichting

Creatief en opvallend truss frame inclusief verlichting voor beursstands met vier open zijdes of eilandstands.

330,00 excl. BTW

Beursstand Kruis

Deze beursstand – cross – is creatieve constructie speciaal voor standhouders met een eilandstand (4 open zijdes). De stand oogt erg open en uitnodigend voor uw gasten. Tevens is het ontwerp erg vernieuwend. De meegeleverd verlichting zal veelal aan de liggers van deze constructie bevestigd worden.

Afmetingen Beursstand

Uiteraard kunnen we de afmetingen van deze truss constructie voor u aanpassen. Het frame kan (binnen de haalbaarheid van belastbaarheid) groter gemaakt worden tegen meerprijs. Kleiner kan zonder meerprijs. Met de modulaire truss systemen kunt u de maten aanpassen per 29 cm,  50 cm of 100 cm.

Verlichting

Deze beursstand wordt geleverd met een achttal spots. Deze schijnwerpers zijn erg geschikt voor het verlichten van beursstands en spandoeken. De lampen maken namelijk gebruik van LED verlichting, waarmee deze efficiënter omgaan met het stroomverbruik dan de conventionele verlichting. Handig, want stroom is tijdens beurzen immers kostbaar. Voor het resultaat beschikt deze lamp over een speciale asymmetrische reflector. Dit klinkt onlogisch, maar geeft een enorme spreiding van het licht. In combinatie met meerdere schijnwerpers krijg je hiermee geen verschil in lichtsterkte. Waar de lichtbundels elkaar overlappen zie je geen extra verlichtte plekken. Ideaal om een beursstand helemaal egaal mee uit te lichten. Wil je een extra verlichting beursstand? Dan kan je extra spots toevoegen via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Op- & afbouw dagen

Meestal vind de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag plaats als de beursdagen. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  8x L200, 8x L050, 4x C003, 1x C016, 4x Base

 • Verlichting

  8x ExpoLED 100

 • Stroomverbruik

  800 watt

 • Afmetingen

  6,71 x 6,71 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Mogelijkheden Cross

Met een extra poot in het midden van de stand, kan je deze constructie ook gebruiken voor vier standhouders. Door het toevoegen van spandoeken heeft toch iedereen een afgesloten standruimte.

Video

Beursstand Kruis bestellen

Creatief en opvallend truss frame inclusief verlichting voor beursstands met vier open zijdes of eilandstands.

€ 330,00 excl. BTW