Beursstand Carré

Truss constructie in vierkant of rechthoekige vorm met verlichting

Vierkant of rechthoekig truss frame met verlichting voor een hoek, midden of eiland beursstand. Per zijde te voorzien van een bedrukt spandoek.

390,00 excl. BTW

Beursstand Carré

Het carré is een veel ingezette truss constructie voor elk type beursstand. Van middenstand tot hoekstand, maar ook voor eiland stands met 4 open zijdes is dit een populaire constructie. De constructie geeft ruimte voor bedrukte spandoeken aan elke zijde, welke u makkelijk additioneel kunt toevoegen via onze gerelateerde items.

Afmetingen Beursstand

Het carré kan zowel in een symmetrische vierkante maat gemaakt worden, maar ook in een rechthoek waarbij één zijde langer is dan de andere. De standaard maten van deze truss constructie zijn  7 x 7 x 3 meter (L x B x H) en zijn tegen meerprijs 29 cm – 50cm of 100 cm aan te passen. Een kleinere constructie is uiteraard ook mogelijk. De carré kan netjes tot op de randen van de beursstand staan, dus kan de maximale oppervlakte van uw stand gebruiken.

Beursstand Verlichting

Om uw stand goed te verlichten, zitten er bij deze set 8 krachtige spots. Heeft u bijvoorbeeld veel spandoeken in de stand, dan is extra verlichting aan te raden. Voeg eenvoudig extra spots toe via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Spandoek

Wilt u liever een compleet pakket waarbij wij ook het spandoek leveren? Geen probleem! Stuur ons de content minimaal 12 werkdagen voorafgaand aan uw beurs en wij leveren uw spandoek mee. Voeg eenvoudig per m2 enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken toe via de gerelateerde items. Houdt er rekening mee dat er ook één elastieken set nodig is. Ook deze kunt u toevoegen op deze pagina.

Op- & afbouw dagen

Veelal worden beurzen ruim van tevoren opgebouwd. Bij ons betaald u alleen de beursdagen. U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij uw reservering. Veel van de grotere beurslocaties
Meestal vind de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag plaats als de beursdagen. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  16x L200, 4x L050, 4x C012, 4x Base

 • Verlichting

  LEG ACT-150

 • Stroomverbruik

  1200 watt

 • Afmetingen

  7 x 7 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Hoogte

Deze constructie is aan te passen naar iedere afmeting. Wij adviseren wel gebruik te maken van een hoogte van minimaal 3 meter.

Afmetingen Spandoek

Iedere beursstand is anders en daarom dienen spandoeken vaak aangepast te worden op de nieuwe afmetingen. Informeer gerust naar de afmetingen voor uw spandoek.

Video

Beursstand Carré bestellen

Vierkant of rechthoekig truss frame met verlichting voor een hoek, midden of eiland beursstand. Per zijde te voorzien van een bedrukt spandoek.

€ 390,00 excl. BTW