Beursstand Rondom Reclame

Constructie met rondom reclame mogelijkheden en inclusief verlichting

Gegarandeerde zichtbaarheid! Met deze beursstand valt u aan vier zijden op bij de bezoekers. Perfect voor een eiland stand en beurslocaties waarbij hoge beursstands zijn toegestaan.

750,00 excl. BTW

Beursstand Rondom Reclame

Echt opvallen tijdens een beurs? Deze beursstand geeft u de mogelijkheid van alle zijdes zichtbaar te zijn voor de bezoekers. En daarmee erg uitnodigend om van alle zijden binnen te lopen en naar uw producten te komen kijken. Perfect voor een eilandstand in het midden van een beurshal.

Afmetingen Beursstand

Met truss kunnen wij modulair bouwen. Dit wil zeggen dat de maten eenvoudig aan te passen zijn aan de maten van uw stand. We kunnen de constructie verlengen, verbreden of verhogen per secties van 29 cm – 50 cm of 100 cm. De afmetingen van het basisproduct zijn 7 x 7 x 4,21 meter (L x B x H) en dus aan te passen naar wens. Wij maken hiervoor graag een maatofferte voor u.

Verlichting

Voor de binnenkant van de stand zijn er 4 krachtige spots aanwezig, de spandoeken worden met nog eens 12 spots verlicht. Is uw beursstand groter dan de basismaat of heeft u graag sowieso meer verlichting in de stand? Voeg dan eenvoudig verlichting toe via de gerelateerde items onderaan de pagina.

Beursstand Met Spandoeken

Met zoveel potentiële ruimte voor spandoeken heeft u dit waarschijnlijk graag goed geregeld. Wij kunnen u tevens de spandoeken leveren, zodat u zeker weet dat deze passen en netjes worden opgehangen. Lever ons op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan uw beurs de content aan en wij kunnen de spandoeken voor u leveren. U kunt kiezen voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken. Vergeet bij het bestellen van spandoeken niet de elastieken mee te bestellen voor het bevestigen ervan. Deze kunt u vinden onderaan deze pagina bij de gerelateerde items

Beurslocaties

Bij elke beurslocatie en beursorganisatie gelden er andere regels. Zo zijn er maximale hoogte restricties en technische veiligheidsregels. Vraag na bij de beursorganisatie wat is toegestaan en wat niet. Zo kan dit per jaar en per locatie, bijvoorbeeld Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland erg afwijken.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  28x PL200, 8x L050, 4x C012, 4x C020, 4x Base

 • Verlichting

  12x ExpoLED 100 + 4x ExpoLED 200

 • Stroomverbruik

  2000 watt

 • Afmetingen

  7 x 7 x 4,21 meter (L x B x H)

Tips

Hoogte

Bij de meeste beurzen moet toestemming gevraagd worden voor constructies hoger dan 2,5 meter. Vraag voor deze constructie dus tijdig toestemming aan voor het plaatsen ervan.

Spandoeken

Voor het opmaken van de drukwerk bestanden is het belangrijk dit in de juiste verhouding te doen. Vraag daarom altijd om de afmetingen van de spandoeken.

Video

Beursstand Rondom Reclame bestellen

Gegarandeerde zichtbaarheid! Met deze beursstand valt u aan vier zijden op bij de bezoekers. Perfect voor een eiland stand en beurslocaties waarbij hoge beursstands zijn toegestaan.

€ 750,00 excl. BTW