Beursstand – Rondom reclame

Truss constructie met rondom reclame mogelijkheden, goed verlicht door krachtige spots.

Met deze beursstand valt u aan vier zijden op bij de bezoekers. Perfect voor een eiland stand en beurslocaties waarbij hoge beursstands zijn toegestaan.

750,00 excl. BTW

Beursstand – Rondom reclame

Echt opvallen tijdens een beurs? Deze beursstand geeft u de mogelijkheid van alle zijdes zichtbaar te zijn voor de bezoekers. En daarmee erg uitnodigend om van alle zijden binnen te lopen en naar uw producten te komen kijken. Perfect voor een eilandstand in het midden van een beurshal.

Maten aanpassen
Met truss kunnen wij modulair bouwen. Dit wil zeggen dat de maten eenvoudig aan te passen zijn aan de maten van uw stand. We kunnen de constructie verlengen, verbreden of verhogen per secties van 29CM – 50CM of 100CM. De afmetingen van het basisproduct zijn 7 x 7 x 4,21 mtr ( L x B x H ) en dus aan te passen naar wens. Wij maken hiervoor graag een maatofferte voor u.

Verlichting
Voor de binnenkant van de stand zijn er 4 krachtige spots aanwezig, de spandoeken worden met nog eens 12 spots verlicht. Is uw beursstand groter dan de basismaat of heeft u graag sowieso meer verlichting in de stand? Voeg dan eenvoudig verlichting toe via de gerelateerde items.

Spandoek
Met zoveel potentiële ruimte voor spandoeken heeft u dit waarschijnlijk graag goed geregeld. Wij kunnen u tevens de spandoeken leveren, zodat u zeker weet dat deze passen en netjes worden opgehangen. Lever ons op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan uw beurs de content aan en wij kunnen de spandoeken voor u leveren. U kunt kiezen (zie gerelateerde items) voor enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukte spandoeken. Tevens kunt u hier de elastiekenset vinden voor het bevestigen van de spandoeken.

Beurslocaties
Bij elke beurslocatie en beursorganisatie gelden er andere regels. Zo zijn er maximale hoogte restricties en technische veiligheidsregels. Vraag na bij de beursorganisatie wat is toegestaan en wat niet. Zo kan dit per jaar en per locatie, bijvoorbeeld Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland erg afwijken.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  28x Prolyte H30V L200, 8x Prolyte H30V L50, 4x Prolyte H30V C012, 4x Prolyte H30V C020, 4x Prolyte H30V small base

 • Afmetingen truss constructie

  7 x 7 x 4,21 mtr ( L x B x H )

 • Merk / Type Verlichting

  LED EXPO 100 / LED EXPO 200

 • Totaal stroomverbruik stand

  2000 watt

Tips

Op- & afbouwdagen

U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kado, zodat u genoeg tijd heeft om uw stand in te richten.

Aanrijroutes

Bij grote beurzen bijvoorbeeld bij Amsterdam RAI, Jaarbeurs Utrecht of EXPO Houten gelden er specifieke laad & los instructies. Graag ontvangen wij hiervan alle info om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Video

Beursstand – Rondom reclame bestellen

Met deze beursstand valt u aan vier zijden op bij de bezoekers. Perfect voor een eiland stand en beurslocaties waarbij hoge beursstands zijn toegestaan.

€ 750,00 excl. BTW