Beursstand – Dubbel stand

Verlengde truss constructie met verlichting, speciaal voor de grotere beursstands, of voor als u twee aansluitende stands heeft.

Deze dubbele stand geeft extra ruimte voor spandoeken in de achter en zijwinden. Deze beursstand is te verlengen tot een breedte van wel 30 meter.

675,00 excl. BTW

Beursstand – Dubbel stand

Heeft u een extra brede beursstand, of misschien wel twee stands aan elkaar gesloten. Dan is deze double carré de uitkomst. U kunt zelf naar wens elke zijde sluiten met bijvoorbeeld een spandoek, of het geheel helemaal open houden. Deze beursstand is tevens perfect voor middenstands en is met zijn ruime opzet erg uitnodigend voor bezoekers.

Maten aanpassen
Truss is een modulair systeem. Dit betekend dat wij de constructie kunnen vergroten of verkleinen per sectie van 29CM – 50CM of 100CM. De standaard afmetingen van deze beursstand is 15.71 x 7 x 3 mtr ( L x B x H ). Uiteraard is deze aan te passen naar uw wens of naar het formaat van uw beursstand. Wij maken graag een maatofferte voor u.

Verlichting
Met 18 spots is deze beursstand reeds goed verlicht. Heeft u veel spandoeken in uw stand of heeft u liever wat extra verlichting. Deze kunt u eenvoudig toevoegen via de gerelateerde items van deze pagina.

Spandoek
Met een beurs heeft u al genoeg aan uw hoofd. Heeft u daarom liever één leverancier die ook het spandoek voor u levert en installeert? Dat kan. HWC Events & Rental is een one-stop shop waarbij ook spandoeken horen. Deze kunnen wij zowel enkelvoudig als dubbelzijdig laten drukken. Lever uw content minimaal 12 dagen van tevoren aan. Houdt er rekening mee dat er tevens een elastieken set (zie gerelateerde items) nodig is voor uw spandoek te bevestigen.

Op- & afbouw dagen
Beurzen en tradeshows zijn hectische evenementen. Daarom is het goed de voorbereiding goed te regelen. Bij HWC Events & Rental  krijgt u  2 opbouwdagen en 1 afbouwdag gratis waardoor u voldoende tijd heeft u stand in te richten. Mochten er speciale leveringscondities of beperkingen zijn bij bijvoorbeeld uw beurslocatie zoals;  Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland dan horen wij die graag.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  24x Prolyte H30V L200, 6x Prolyte H30V L50, 4x Prolyte H30V C012, 2x Prolyte H30V C017, 6x Prolyte H30V small base

 • Afmetingen truss constructie

  15,71 x 7 x 3 (L x B x H) meter

 • Merk / Type Verlichting

  EXPO LED 100

 • Totaal stroomverbruik stand

  1800 watt

Tips

Beurslocaties

Een truss frame zoals de dubbel stand is een uitkomst voor beurzen bij bijvoorbeeld. EXPO Antwerpen, EXPO Brussel, EXPO Houten, evenementenhal Hardenberg, evenementenhal Gorinchem, Jaarbeurs Utrecht, Rotterdam Ahoy en Amsterdam RAI.

Spandoek

Heeft u graag één of meerdere spandoeken op maat in de achterwand van uw beursstand? Vraag ons om advies.

Video

Beursstand – Dubbel stand bestellen

Deze dubbele stand geeft extra ruimte voor spandoeken in de achter en zijwinden. Deze beursstand is te verlengen tot een breedte van wel 30 meter.

€ 675,00 excl. BTW