Beursstand Dubbel Carré

Dubbele carré constructie met verlichting

Grote dubbele stand voor extra ruimte en mogelijkheden voor het monteren van spandoeken in achter- en zijwanden. Compleet met verlichting voor de standruimte.

675,00 excl. BTW

Beursstand Dubbel Carré

Heeft u een extra brede beursstand, of misschien wel twee stands aan elkaar gesloten. Dan is deze double carré de uitkomst. U kunt zelf naar wens elke zijde sluiten met bijvoorbeeld een spandoek, of het geheel helemaal open houden. Deze beursstand is tevens perfect voor middenstands en is met zijn ruime opzet erg uitnodigend voor bezoekers.

Afmetingen Beursstand

Truss is een modulair systeem. Dit betekend dat wij de constructie kunnen vergroten of verkleinen per sectie van 2 cm – 50 cm of 100 cm. De standaard afmetingen van deze beursstand is 15,71 x 7 x 3 meter (L x B x H). Uiteraard is deze aan te passen naar uw wens of naar het formaat van uw beursstand. Wij maken graag een maatofferte voor u.

Beursstand Verlichting

Met 18 spots is deze beursstand reeds goed verlicht. Heeft u veel spandoeken in uw stand of heeft u liever wat extra verlichting. Deze kunt u eenvoudig toevoegen via de gerelateerde items onderaan deze pagina.

Spandoek

Met een beurs heeft u al genoeg aan uw hoofd. Heeft u daarom liever één leverancier die ook het spandoek voor u levert en installeert? Dat kan. HWC Events & Rental is een one-stop shop waarbij ook spandoeken horen. Deze kunnen wij zowel enkelvoudig als dubbelzijdig laten drukken. Lever uw content minimaal 12 dagen van tevoren aan. Houdt er rekening mee dat er tevens een elastieken set (zie gerelateerde items) nodig is voor uw spandoek te bevestigen.

Op- & afbouw dagen

Beurzen en tradeshows zijn hectische evenementen. Daarom is het goed de voorbereiding goed te regelen. Bij HWC Events & Rental  krijgt u  2 opbouwdagen en 1 afbouwdag gratis waardoor u voldoende tijd heeft u stand in te richten. Mochten er speciale leveringscondities of beperkingen zijn bij bijvoorbeeld uw beurslocatie zoals;  Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland dan horen wij die graag.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  24x L200, 6x L050, 4x C012, 2x C017, 6x Base

 • Verlichting

  LEG ACT-150

 • Stroomverbruik

  2700 watt

 • Afmetingen

  15,71 x 7 x 3 meter (L x B x H)

Tips

Banners

Deze constructie is uitstekend geschikt voor het plaatsen van achter-, zij- en tussenwanden met spandoeken.

Mogelijkheden

Je kunt deze constructie gebruiken voor het opdelen van een enkele beursstand, een dubbele beursstand, maar ook voor het maken van een hele straat aan beursstands.

Video

Beursstand Dubbel Carré bestellen

Grote dubbele stand voor extra ruimte en mogelijkheden voor het monteren van spandoeken in achter- en zijwanden. Compleet met verlichting voor de standruimte.

€ 675,00 excl. BTW