Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Utrecht

Bent u standhouder bij Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, de Fabrique Maarssen, Beursfabriek Nieuwegein of een andere beurs locatie in regio Utrecht en op zoek naar een betrouwbare facilitaire partner voor het inrichten van uw beursstand? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij leveren complete standbouw, beursverlichting, TV’s, geluid, integratie van uw spandoeken of banners in truss constructie, warehousing en transport.

Beursstand huren Utrecht

Met truss kunnen wij op een modulaire wijze uw beursstand samenstellen. U kunt kiezen uit de verschillende vormen truss-constructies te vinden in onze verhuur shop, of een maatofferte laten samenstellen. Aan de hand van het formaat, gewenste hoogte kunnen we de juiste truss constructie voor u samenstellen. Inspiratie nodig? Vraag ons om advies!

Standbouw Utrecht

Standontwerp in gedachte? Of wilt u een goed voorstel voor uw beursstand? Volledige standbouw service, waarbij de hele beursstand voor uw beurs of tradeshow wordt ontworpen. Een uniek ontwerp voor maximale profilering tijdens de beurs.   Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen door te nemen.

Beursstand Jaarbeurs Utrecht

Bent u standhouder bij een beurs die plaatsvind in de Jaarbeurs Utrecht. HWC Events & Rental levert licht, geluid, TV, video, podium en truss & rigging. Complete beursstands met goede afwerking tegen scherpe prijzen.

Beursstand huren Utrecht

Op zoek naar de technische invulling van uw beursstand bij Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, de Fabrique Maarssen of de Beursfabriek Nieuwegein? Wij helpen u graag verder met al uw wensen. Van truss constructie tot TV, van audio tot banner frame. Wij horen graag van u.

 

TV huren Utrecht

Snel een voordelig een TV huren voor uw beursstand? Van 40″ (102CM) tot wel 75″ (191CM) TV schermen tegen scherpe prijzen. De TV’s worden geleverd met TV stand maar zijn ook aan de muur / wand te bevestigen van bijvoorbeeld uw beursstand. Sluit uw laptop aan op het TV scherm met bijgeleverde HDMI kabel of stop direct de USB stick in het Smart TV scherm.

Beursverlichting huren Utrecht

Uw bedrijf in de schijnwerpers zetten, dat is wat wij doen. Daarbij heeft u de keuze uit spotlights op uw producten of een egale verspreiding van licht over uw hele beursstand. Ook heeft u de keuze uit helder wit licht of zacht geel. Graag maken wij een passend voorstel voor de te verlichten beursstand.

Op- & afbouw beursstand Utrecht

U wilt natuurlijk voldoende tijd hebben om uw producten te plaatsen en uw stand in te richten. Daarom krijgt u bij HWC Events & Rental 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kosteloos bij het huren van een beursstand bij Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Beursfabriek Nieuwegein of de Fabrique Maarssen. Zo heeft u altijd genoeg tijd om uw beursstand helemaal tiptop in orde te maken.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U