Beursstand – Open Corner

Truss constructie in L-vorm met verlichting.

Truss frame voor hoekstands waarin een spandoek bevestigd kan worden. Heeft u zelf geen spandoek? Dan kunt u deze bijbestellen via de gerelateerde items.

242,50 excl. BTW

Beursstand – Open Corner

De beursstand – open corner is een truss frame perfect voor als uw op een hoek staat tijdens een beurs. De L-vorm staat voor de achterwanden van de stand en geeft ruimte aan spandoeken en verlichting. De voorkant blijft open en uitnodigend voor uw bezoekers.

Maten aanpassen
Dit product dient als een voorbeeld en kan naar uw wensen in maat en hoogte aangepast worden. De huidige prijs is gebaseerd op een truss constructie van 7 x 3 x 3 meter (L x B x H). Dit systeem is volledig modulair, waardoor elke breedte en lengte per 29CM – 50CM – 100CM aan te passen is. Wel zijn er veiligheidsregels voor maximale hoogte en overspanningen. Wij raden het dan ook aan uw gewenste maten door te geven voor een maatofferte en advies omtrent uw truss constructie.

Baseplates
Houdt er rekening mee dat deze truss constructie overeind wordt gehouden met verzwaarde basisplaten (ook wel baseplates genoemd). Afhankelijk van de afmetingen van uw constructie zijn dit  platen van 30 x 30 x 1CM of basisplaten van 55 x 55 x 1CM (L x B x H). Deze platen zitten bevestigd onder de staanders van de truss, en steken in het geval van de 55 x 55 x 1CM platen uit buiten de stand oppervlakte uit. Vraag ons voor meer informatie of advies met betrekking tot de afmetingen van uw beursstand.

Verlichting
Deze beursstand wordt verlicht door 6 spots. Hiermee valt er licht op het spandoek en is er licht in de beursstand. Extra spots toevoegen? Dat kan via de gerelateerde items van deze pagina.

Spandoek
Liever het spandoek ook via ons laten regelen? Dat kan. U kunt per m2 enkel of dubbelzijdige spandoek toevoegen via de gerelateerde items. Vergeet daarbij niet minimaal 1 spanfix kit mee te bestellen voor het bevestigen van het spandoek aan de truss. De content van de spandoeken moet op zijn laatst 12 werkdagen voorafgaand aan levering binnen zijn.

Op- & afbouw dagen
Meestal vind de opbouw en afbouw van beursstands niet op dezelfde dag plaats als de beursdagen. U krijgt daarom van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouw dag cadeau bij elke reservering. Wij bereken uitsluitend uw showdagen. Bij vele beurslocaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland zijn er specifieke laad & los restricties. Mocht u op- & afbouw door ons laten uitvoeren dan vernemen wij graag de informatie hiervan om voor een spoedige levering te zorgen.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  8x Prolyte H30V L200, 3x Prolyte H30V L50, 2x Prolyte H30V C003, 1x Prolyte H30V C012, 3x Prolyte H30V heavy base

 • Afmeting truss constructie

  7 x 3 x 3 (L x B x H) + 55CM x 55CM x 1CM baseplate onder poten

 • Merk / Type Verlichting

  LEG MIG HQI 150 AS

 • Totaal stroomverbruik stand

  900 watt

Tips

Beursstand voor beurslocaties

Deze beursstand wordt veel ingezet bij beurzen op de grotere beurslocaties zoals Amsterdam RAI, Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel of Messe locaties in Duitsland.

Afmetingen spandoek

Om uw spandoek zo mooi en strak mogelijk in het frame te laten hangen, neem contact met ons op aangaande de beste spandoek maat. Of we kunnen waar nodig de truss maat aanpassen om deze passend te maken voor uw spandoek.

Video

Beursstand – Open Corner bestellen

Truss frame voor hoekstands waarin een spandoek bevestigd kan worden. Heeft u zelf geen spandoek? Dan kunt u deze bijbestellen via de gerelateerde items.

€ 242,50 excl. BTW