Beursstand Banner Voorzijde

Dit truss carré met verlichting en ruimte voor grote front banner

Truss frame met ruimte voor groot spandoek aan de voorzijde. De truss constructie kan zowel in een vierkant of rechthoek gebouwd worden.

340,00 excl. BTW

Beursstand Banner Voorzijde

Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid volop exposure te hebben aan de voorkant van uw beursstand. Met een groot vak voor een spandoek en verlichting rondom valt uw stand goed op. Deze beursstand is perfect voor een middenstand of een kopstand. Ook zijn er nog spandoeken te bevestigen in de zij en achterwanden.

Afmetingen Beursstand

Het truss frame is op aller wijze aan te passen. Check wel altijd de hoogte restricties van uw beurslocatie en beursorganisatie. Dit ontwerp is zowel in een vierkant als een rechthoek te maken. De maten van het standaardproduct zijn 7 x 7 x 4,71 (L x B x H) en kunnen tegen meerprijs aangepast worden per stapjes van 29 cm - 50 cm of 100 cm. Kleiner is uiteraard ook mogelijk. U kunt deze carré precies even groot maken als uw beursstand omdat de poten altijd precies op de hoek van uw beursstand kunnen staan.

Beursstand Verlichting

Deze stand en spandoeken zijn verlichting met 12 krachtige spots. Heeft u veel spandoeken of wilt u meer verlichting, voeg dan eenvoudig schijnwerpers toe via de gerelateerde items.

Spandoek

Op zoek naar het complete pakket? HWC Events & Rental is een one-stop shop waar u tevens terecht kunt voor het drukken van uw spandoek. Voeg eenvoudig spandoek per m2 toe via gerelateerde items. Zowel dubbelzijdig als enkelzijdig gedrukt is mogelijk. Lever daarbij uw ontwerp minimaal 12 werkdagen voorafgaand aan het evenement aan.  Houdt er rekening mee dat er ook één elastieken set nodig is. Ook deze kunt u toevoegen op deze pagina.

Op- & afbouw dagen

Beurzen bij locaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland is de op- & afbouw vaak dagen van tevoren. U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag gratis. U betaald dan alleen de beursdagen. Als er laad & los restricties zijn horen wij die graag.

Technische specificaties

 • Merk

  Prolyte

 • Type

  H30V

 • Truss

  19x L200, 4x L050, 2x C012, 2x C003, 2x C020, 4x Base

 • Verlichting

  12x ExpoLED 100

 • Stroomverbruik

  1200 watt

 • Afmetingen

  7 x 7 x 4,71 meter (L x B x H)

Tips

Afmetingen Spandoek

Weet u niet zeker welke afmeting spandoek u nodig heeft? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Hoogte

De hoogte van deze constructie is volledig naar wens aan te passen. Echter adviseren wij wel een minimale hoogte van 3 meter voor een ruimtelijk resultaat.

Video

Beursstand Banner Voorzijde bestellen

Truss frame met ruimte voor groot spandoek aan de voorzijde. De truss constructie kan zowel in een vierkant of rechthoek gebouwd worden.

€ 340,00 excl. BTW