Beursstand – Front banner

Dit truss carré met verlichting en ruimte voor grote front banner. Zowel vierkant als rechthoekig te maken.

Truss frame met ruimte voor groot spandoek aan de voorzijde. De truss constructie kan zowel in een vierkant of rechthoek gebouwd worden.

340,00 excl. BTW

Beursstand – Front banner

Deze truss constructie geeft u de mogelijkheid volop exposure te hebben aan de voorkant van uw beursstand. Met een groot vak voor een spandoek en verlichting rondom valt uw stand goed op. Deze beursstand is perfect voor een middenstand of een kopstand. Ook zijn er nog spandoeken te bevestigen in de zij en achterwanden.

Maten aanpassen
Het truss frame is op aller wijze aan te passen. Check wel altijd de hoogte restricties van uw beurslocatie en beursorganisatie. Dit ontwerp is zowel in een vierkant als een rechthoek te maken. De maten van het standaardproduct zijn 7 x 7 x 4,71 (L x B x H) en kunnen tegen meerprijs aangepast worden per stapjes van 29CM – 50CM of 100CM. Kleiner is uiteraard ook mogelijk. U kunt deze carré precies even groot maken als uw beursstand omdat de poten altijd precies op de hoek van uw beursstand kunnen staan.

Verlichting
Deze stand en spandoeken zijn verlichting met 12 krachtige spots. Heeft u veel spandoeken of wilt u meer verlichting, voeg dan eenvoudig schijnwerpers toe via de gerelateerde items.

Spandoek
Op zoek naar het complete pakket? HWC Events & Rental is een one-stop shop waar u tevens terecht kunt voor het drukken van uw spandoek. Voeg eenvoudig spandoek per m2 toe via gerelateerde items. Zowel dubbelzijdig als enkelzijdig gedrukt is mogelijk. Lever daarbij uw ontwerp minimaal 12 werkdagen voorafgaand aan het evenement aan.  Houdt er rekening mee dat er ook één elastieken set nodig is. Ook deze kunt u toevoegen op deze pagina.

Op- & afbouw dagen
Beurzen bij locaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland is de op- & afbouw vaak dagen van tevoren. U krijgt van ons 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag gratis. U betaald dan alleen de beursdagen. Als er laad & los restricties zijn horen wij die graag.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  19x Prolyte H30V L200, 4x Prolyte H30V L50, 2x Prolyte H30V C012, 2x Prolyte H30V C003, 2x Prolyte H30V C020, 4x Prolyte H30V small base

 • Afmetingen truss

  7 x 7 x 4,71 (L x B x H) meter

 • Merk / Type Verlichting

  LEG MIG HQI 150 AS

 • Totaal stroomverbruik stand

  1800 watt

Tips

Spandoek afmetingen

Weet u niet zeker welke afmeting spandoek u nodig heeft? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Beurslocaties

Deze truss constructie ziet u veel voorbij komen op de grotere beurslocaties zoals; Amsterdam RAI, Rotterdam Ahoy, Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel of Messe locaties in Duitsland.

Video

Beursstand – Front banner bestellen

Truss frame met ruimte voor groot spandoek aan de voorzijde. De truss constructie kan zowel in een vierkant of rechthoek gebouwd worden.

€ 340,00 excl. BTW