LED Floodlight 100W Set

ExpoLED 100W 5000K 120° Set (8 stuks)

Set van 8 krachtige LED breedstalers. Ideaal inzetbaar voor het produceren van een egaal verlichtte tradeshow of beurs.

140,00 excl. BTW

LED Floodlight 100W Set

Wil je een beursstand verlichten, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dat begrijpen wij. Hoeveel verlichting heb ik nodig? Welke type lamp is het meest geschikt voor mijn toepassing? Wij helpen je graag bij het creëren van het gewenste resultaat voor jouw beurs of tradeshow.

Deze set bevat 8 schijnwerpers op basis van LED verlichting. Deze zijn zeer toepasbaar bij stand tot een hoogte van ongeveer 4 meter. Deze LED floodlights hebben een zeer grote spreiding en zijn daardoor in staat de beursstand volledig egaal te verlichten. Is de beursstand of tradeshow hoger? Bekijk dan onze set met krachtigere floodlights.

Standverlichting

Voor het vestigen van de juiste aandacht op de producten en wekken van de interesse van potentiële opdrachtgevers is goede verlichting essentieel. Deze LED schijnwerpers zijn zeer betrouwbaar en krijgen steeds meer voet aan de grond op beurzen en tradeshows. Dat is uniek. Innoveren is namelijk geen groot goed in het beurswezen. Het toepassen van LED verlichting heeft daarom even op zich laten wachten alvorens deze techniek voldoende betrouwbaar was voor het inzetten bij dergelijke evenementen.

Het gebruik van LED verlichting heeft een aantal voordelen ten opzichte van de ouderwetse gastonlading breedstralers. Het stroomverbruik is uiteraard lager, waardoor minder stroom ingekocht hoeft te worden bij de organisator van de beurs. Daarnaast produceren deze LED floodlights ook minder warmte. Dit zorgt voor een aangenamere temperatuur op de beursvloer. Uiteraard zijn de positieve eigenschappen van de ouderwetse HQI armaturen behouden. De spreiding van het licht is nog altijd even groot. Om precies te zijn 120 graden. Hiermee creëer je een gegarandeerd egaal verlichtte beursstand.

Wil je meer informatie over de eigenschappen en toepassing van deze verlichting voor tradeshows en beurzen? Bezoek dan de productpagina van deze schijnwerper voor alle details.

Outdoor

Tradeshow of beurs in een outdoor omgeving? Daar draait deze verlichting zijn hand niet voor om. Deze lampen zijn volledig spatwaterdicht en dus bestand tegen alle weersinvloeden. Het is dan ook geen probleem om deze verlichting in regen, sneeuw of hagel te gebruiken. Deze schijnwerpers blijven de beurs of tradeshow voorzien van egale verlichting.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  ExpoLED 100

 • Stroomverbruik

  100 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Type LED

  SMD 3030

 • Kleurtemperatuur

  5000 K

 • Openingshoek

  120 graden

 • Gewicht Lamp

  5 kg

 • Afmetingen Lamp

  405 x 330 x 63 mm (L x B x H)

 • Gewicht Transportkist

  25 kg

 • Afmetingen Transportkist (Per 8)

  800 x 600 x 1000 mm (L x B x H)

Tips

Safety

Voor een veilige montage boven publiek is het bevestigen van een safety verplicht. Hiermee hangen de lampen gezekerd.

Video

LED Floodlight 100W Set bestellen

Set van 8 krachtige LED breedstalers. Ideaal inzetbaar voor het produceren van een egaal verlichtte tradeshow of beurs.

€ 140,00 excl. BTW