LED Wash Set

XOOP 160W 2800-5600K 120° Set (12 stuks)

Op zoek naar een set van 12 floodlights met 'tunable wit? Deze LED Wash set is perfect geschikt als EXPO verlichting voor het verlichten van banners, beurswanden of het uitlichten van een complete beursstand.

240,00 excl. BTW

LED Wash Set

Expo verlichting heeft veelal een vaste kleurtemperatuur. Dit is perfect als je exact weet wat je nodig hebt. Wellicht weet je dit op basis van voorgaande jaren of een heb je een volledig uitgewerkt plan. Heb je niet zoveel ervaring met het plannen van beursstand of is het je eerste deelname aan een beurs, dan is het lastig om te bepalen welke witte kleur verlichting nu exact bij jouw beursstand past. Past warm witte verlichting nu beter bij je uitstraling of moet je toch gaan voor koudere witte verlichting?

Ben je gevraagd een opname te verzorgen? Of het nu gaat om een simpele video van een tiental seconden of een complete webinar. Verlichting is essentieel bij het creëren van strakke en heldere beelden. Echter weet je nooit precies hoe bepaalde verlichting op beeld eruit komt te zien. Dit heeft te maken met de absorptie in de ruimte, de reflectie op iemand huid en ook de gevoeligheid van de camera. Je kunt dus voorafgaand nooit exact bepalen welke kleurtemperatuur geschikt voor jouw opname.

Gelukkig hebben wij een oplossing voor al deze vraagstukken. Deze set met 12 LED Wash lampen is uitermate geschikt om bij deze producties in te zetten. De veelzijdigheid van deze expo en filmbelichting is enorm.

Kleurtemperatuur

Warm witte filmbelichting of koud witte expo verlichting? Het is dus allemaal mogelijk met deze LED Washes. Voor de meeste toepassing is manuele bediening van deze verlichting prima geschikt. Op de behuizing zitten 2 draaiknoppen gepositioneerd. De ene draaiknop de bediend de dimmer van de LED Wash. Met de andere knop kan je de gewenste kleurtemperatuur instellen. Op de meest warm witte stand geven deze LED Washes een kleurtemperatuur van 2800K. Dit is warmer dan de meeste verlichting in een theater, waar meestal een kleurtemperatuur wordt gebruikt tussen de 3000K en 3200K. Je zou deze verlichting bijna sfeervol kunnen noemen. Het heeft namelijk ook iets weg van een oranje of amber achtige kleur.

Aan de andere kant van het spectrum produceren deze lampen een koud witte gloed van 5600K. Dit licht voelt zeer kil aan en kun je vergelijken met de verlichting in een ziekenhuis. Deze uiterste stand zal ook weinig gebruikt worden als expo of filmbelichting. Het voelt simpelweg te kil aan en mensen lijken met dit licht erg bleek.

Voor de meeste toepassingen zal je in het midden uitkomen. Als filmbelichting worden kleurtemperaturen rond de 4000K veel gebruikt. Dit geeft een naturelle weergave van de werkelijkheid. Bij beurzen komen toch vaker koudere kleurwaardes terug. Waardes tussen de 4000K en 5000K zijn heel gebruikelijk. Je kunt dit vergelijken met daglicht, waardoor producten en objecten zijn uitlicht, zoals ze er ook buiten de beurshal zouden uitzien.

Egale Spreiding

Tevens hebben deze LED Washes een zeer grote openingshoek. De verlichting straalt in een hoek van 120 graden af, waardoor er bij het combineren van meerdere armaturen een zeer egale verlichting oppervlakte ontstaat. Geen hotspots en ook geen schaduwen. Ideaal bij het gebruik als expo verlichting of filmbelichting.

Wil je meer informatie over deze LED Washes? Bekijk dan de productpagina van deze floodlight voor alles specificaties.

Technische specificaties

 • Merk

  Xoop

 • Type

  EL151.TW

 • Stroomverbruik

  160 watt

 • Type lamp

  LED

 • Type LED

  SMD

 • Kleurtemperatuur

  2800 - 5600 K

 • Openingshoek

  120 graden

 • Gewicht lamp

  3,5 kg

 • Afmetingen lamp

  34 x 13 x 21 cm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist (per 6 stuks)

  25 kg

 • Afmetingen transportkist (per 6 stuks)

  800 x 600 x 230 mm (L x B x H)

Tips

Tunable Wit

De kleurtemperatuur van de LED Wash is tunable. Dit betekent dat deze kan variëren tussen warm wit (2800K) en koud wit licht (5600K).

Barndoors

Met de barndoors op deze LED Wash lampen kun je precies bepalen wat het licht wel en niet mag komen.

Video

LED Wash Set bestellen

Op zoek naar een set van 12 floodlights met 'tunable wit? Deze LED Wash set is perfect geschikt als EXPO verlichting voor het verlichten van banners, beurswanden of het uitlichten van een complete beursstand.

€ 240,00 excl. BTW