Pendelspot Set

ExpoLED NOVI Arm Light 50W 4000K 90° Set (12 pieces)

Complete set van 12 LED pendelspots. Ideaal voor het verlichten van een kleinere beursstand, wanden of spandoeken.

150,00 excl. BTW

Pendelspot Set

Pendelspots, de alleskunner onder de beursverlichting. Je komt ze op iedere beurs in grote aantallen tegen, maar kunnen deze spots echt alles? Helaas niet, pendelspots zijn voornamelijk geschikt voor kleinere beursstands met wanden tot 3 meter hoog. Uiteraard zijn de pendelspots ook toepasbaar op grote en hoge beursstand, maar dan voornamelijk voor het uitlichten van een langwerpige banner. Deze pendelspot set bestaat uit 12 LED pendelspots en bieden hiermee voldoende verlichting voor kleine beursstand met wanden tot 3 meter hoog.

Beursverlichting

Deze pendelspot set maakt – in tegenstelling tot veel gebruikte alternatieven – gebruik van LED verlichting. Dit is zuinig en produceert bijna geen warmte. Deze voordelen komen juist tot hun recht bij gebruik op kleinere beursstand. Doordat deze pendelspots zuinig omspringen met stroomverbruik zijn ze uitstekend door te koppelen. Hierdoor is de tussenkomst van stekkerblokken overbodig. Wel zo prettig op beursstand waar ruimte schaars is. Naast het doorlussen van de pendelspots produceren deze spots ook bijna geen warmte, waardoor de temperatuur op een lage beursstand heel aangenaam blijft. Wel zo prettig als je continu in gesprek bent met potentiële opdrachtgevers.

Bevestiging Pendelspot Set

Geen enkele beurstand is hetzelfde. Naast het variërende uiterlijk, zijn er ook constructieve verschillen. Verschillende leveranciers maken gebruik van verschillende systemen. Het aanpassen van de bevestiging van de beursverlichting is hierbij essentieel. Gelukkig worden onze pendelspot sets altijd geleverd met een groot assortiment bevestigingsmaterialen. Hiermee kan je de pendelspots in ieder geval monteren op truss, buizen van allerlei diameters en houten beurswanden. Voor de exacte afmetingen en eigenschappen van deze materialen kan je terecht op de productpagina van de pendelspot. Hier wordt alles tot in detail beschreven.

Technische specificaties

 • Merk

  ExpoLED

 • Type

  Novi 50

 • Stroomverbruik

  50 watt

 • Type Lamp

  LED

 • Type LED

  SMD

 • Kleurtemperatuur

  4000 K

 • Openingshoek

  90 graden

 • Gewicht lamp

  1,2 kg

 • Afmetingen lamp

  66 x 19,4 x 5,7 cm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist

  5 kg

 • Afmetingen transportkist (per 6)

  80 x 60 x 23 cm (L x B x H)

Tips

Aantal

Is 12 spots niet voldoende of heeft u geen meervoud van 12 stuks nodig? Via de gerelateerde items onderaan deze pagina voegt u simpel en snelle losse pendelspots toe.

Koppelen

Iedere pendelspot beschikt over een in- en uitgaande stroomaansluiting. Hiermee kun je de pendelspots doorkoppelen, waardoor en maar 1 kabel aangesloten hoeft te worden op het stopcontact.

Pendelspot Set bestellen

Complete set van 12 LED pendelspots. Ideaal voor het verlichten van een kleinere beursstand, wanden of spandoeken.

€ 150,00 excl. BTW