LED Floodlight 200W Set

ExpoLED 200W 5000K 120° Set (8 stuks)

Ideale set met 8 krachtige 200 watt LED floodlights. Zeer geschikt voor grotere beursstand waar een egaal verlicht resultaat benodigd is.

160,00 excl. BTW

LED Floodlight 200W Set

Het verlichten van een grote beursstand. Een grote uitdaging, want hoe weet je nu precies hoeveel en welke verlichting je nodig hebt? Wij begrijpen deze vragen en kunnen uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste en juiste hoeveelheid standverlichting.

Deze complete standverlichting set bestaat uit 8 LED floodlights. Deze zijn zeer geschikt voor beursstands vanaf 4 meter hoog en geven een enorme spreiding van het licht. Hierdoor ben je gegarandeerd van een egaal verlichtte beursstand. Op zoek naar verlichting voor een lagere stand? Bekijk dan onze set met floodlights van 100 watt.

Standverlichting

Om uw producten goed tot hun recht te laten komen is goede verlichting essentieel. Met de ontwikkeling van de LED techniek is deze eindelijk betrouwbaar genoeg om te implementeren bij beurzen. Deze LED Floodlights borduren voort op het succes van de alom bekende HQI-gasontladingslampen. Goede eigenschappen, zoals de enorme spreiding hebben ze behouden. Echter zijn bepaalde eigenschappen aangepast of verbeterd. Door het gebruik van LED verlichting verbruikt de standverlichting aanzienlijk minder stroom. Wat op grote beursstands een aanzienlijke kostenbesparing kan opleveren. Het afnemen van stroom bij een beurshal – zeker grote hoeveelheden – is namelijk zeer prijzig. De floodlights produceren ook minder warmte dan de ouderwets HQI-gasontladingslampen. Dit zal bijdragen aan een comfortabele temperatuur op de beursvloer. Compleet bezweet in overhemd met stropdas potentiële klanten te woord staan is dus verleden tijd. Minder belangrijk voor het resultaat, maar zeker wel voor de crew is het gewicht van deze standverlichting. Deze lampen zijn een stuk lichter, waardoor de belasting op de crew tijdens de op- en afbouw afneemt. Wil je meer informatie over de eigenschappen en toepassing van deze standverlichting? Bezoek dan de productpagina van deze LED Floodlight voor alle details.

Outdoor

Vindt de beurs plaats in de buitenlucht? Geen probleem. Deze floodlight set is uitstekend geschikt om outdoor te gebruiken. Met een IP65 beschermingsfactor, zijn deze lampen spatwaterdicht en zonder problemen te gebruiken in een regen, sneeuw of hagelbui.

Technische specificaties

 • Merk

  HWC

 • Type

  ExpoLED 200

 • Stroomverbruik

  200 watt

 • Type lamp

  LED

 • Type LED

  SMD 3030

 • Kleurtemperatuur

  5000K

 • Openingshoek

  120 graden

 • Gewicht lamp

  5 kg

 • Afmetingen lamp

  490 x 475 x 55 mm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist

  25 kg

 • Afmetingen transportkist (per 8)

  800 x 600 x 1000 mm (L x B x H)

Tips

Spandoek

Naast het verhuren van audiovisuele techniek, kunnen wij ook het spandoek voor uw beursstand verzorgen. De prijs wordt simpel berekend per m2 en is alle afmetingen te bestellen.

Expo

Ben u op zoek naar een complete beursstand met verlichting, spandoeken en truss? Bij hiervoor onze expo pagina.

LED Floodlight 200W Set bestellen

Ideale set met 8 krachtige 200 watt LED floodlights. Zeer geschikt voor grotere beursstand waar een egaal verlicht resultaat benodigd is.

€ 160,00 excl. BTW