Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Huur licht voor uw evenement of feest in Breda

Een evenement, feest of partij is pas compleet met goede verlichting. Huur daarom snel uw verlichting voor alle feesten in Breda. Wij zijn graag uw partner in het opzetten van een professioneel lichtplan voor uw evenement in Breda. Of het nou gaat om een product lancering, concert of modeshow, wij bieden passend advies aan voor de verlichting vna al uw evenementen. Met ruim 15 jaar ervaring voor verschillende evenementen in Breda en omstreken weten wij onze klanten in Noord-Brabant altijd te voorzien van de beste verlichting.

Kies voor professionele verlichting op uw partij of beurs in Breda

Verlichting helpt bij ieder event de zichtbaarheid en de over te brengen boodschap voor het publiek te verbeteren. Of het nou gaat om een individu of een product, verlichting laat zien waar de aandacht om gevestigd moet worden. Iedere vorm van verlichting heeft een ander effect bij het publiek, daarom is er voor ieder event een apart verlichtingsplan nodig. Wij ondersteunen u daar graag in. Met een groot assortiment aan keuze, zoals blacklight en lasers, weten wij altijd de beste verlichting voor uw evenement neer te zetten.

Huur uw sfeer en feestverlichting voor evenementen in Breda

Met een groot assortiment aan sfeerverlichting, feestverlichting en podiumverlichting hebben wij gegarandeerd alles wat u nodig heeft voor uw evenement of partij. Daarbij ondersteunen wij u graag met een passend advies voor uw evenement. Kijk in de verhuurshop wat voor producten wij voor uw evenement in Breda kunnen aanbieden. Kies daarbij zelf wat u fijner vindt, haal zelf de lampen op of laat ons het bij uw leveradres bezorgen eventueel met op- en afbouw. Los van Breda zijn wij in het verleden ook gevraagd voor de verlichting van evenementen en feesten in steden zoals: Breda, Roosendaal, Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Bergen op Zoom, Antwerpen, Oosterhout en Gorinchem.

Sfeerverlichting huren Breda

Architectuurverlichting huren Breda

Licht huren voor uw feest in Breda

Wilt u uw feest compleet maken met professionele en passende verlichting. Of het nou gaat om een concert of presentatie, wij helpen u verder. Voor ieder situatie stellen wij een apart lichtplan op. Met een groot assortiment aan keuze en verschillende lichteffecten zijn wij in staat om altijd iets te bieden dat bij u en uw event past. Los van complete verlichting sets vindt u in onze verhuurshop ook prikkabels.

Laser, stroboscoop, of blinder huren Breda

Voor wie een feest of concert compleet wil maken, kiest voor een stroboscoop, blinder of laser. Met Showtec Active Sunstip blinders zorg je voor de beste verlichting. Het publiek zal er van houden! Daarnaast bieden wij ook krachtige stroboscopen. Deze zijn verkrijgbaar in 1800 en 3000 watt. Of kies voor speciale effecten met lasers. Met een ruim assortiment zit er altijd wat tussen wat toegevoegde waarde brengt aan uw evenement. Houdt bij het huren van de verlichting rekening mee met eventuele epilepsie en schade aan de ogen. Bekijk het volledige assortiment in onze verhuurshop.

Blacklight huren Breda

Wilt u bij uw evenement de zaal compleet verlichten met UV licht? Dat kan! Kies voor het UV blacklight effect. Uit onze 15 jaar ervaring in verlichting weten wij precies hoe wij optimaal UV blacklight kunnen bedienen. Zo raden wij bijvoorbeeld aan om per 20m2 één UV blacklight van 400 watt neer te zetten. Wilt u het effect van blacklight versterken voor tijdens een feest of een sportwedstrijd? Gebruik fluoriderende tape en geniet van het versterkte effect. Natuurlijk werkt blacklight het beste wanneer de ruimte compleet donker is. Houdt u er rekening mee dat een UV blacklight 5 minuten nodig heeft om op volle kracht te draaien.

Rook & haze huren Breda

Een ander effect wat licht kan versterken in het gebruik maken van rook. In onze verhuurshop hebben wij meerdere rookmachines ter beschikking staan voor uw feest of partij. Iedere rookmachine heeft een eigen sterkte in output. Bekijk de verhuurshop voor verschillende rookmachines. Uiteraard helpen wij u graag met een passend advies voor het rookeffect op uw evenement.

Sfeerverlichting huren Breda

Iedere vorm van verlichting heeft een eigen effect. Wilt u een bepaalde sfeer meebrengen met uw feest? Met ruim 15 jaar ervaring in sfeerverlichting weten wij precies wat bij uw evenement past en wat voor keuzes aan sfeerverlichting bestaan. Ook kunnen wij bepaalde producten, personen of muren extra benadrukken met het projecten van de juiste setting en sfeerverlichting.

Architectuur verlichting huren Breda

Verlichting gaat verder dan alleen zalen of podia. Wij denken graag groots. Daarom zijn wij ook in staat om tuinen, gevels of zelfs gebouwen te voorzien van een kleur naar uw keuze. Wij hebben breedstraler lampen tot onze beschikking. Daarmee zijn wij in staat om architectuurverlichting uit te voeren. Stuur ons een foto op van uw object of gebouw die u wilt verlicht hebben. Wij maken vervolgens een passend verlichtingsplan aangepast op uw wensen. Voor locaties en klanten in Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij eerder verlichtingsplannen mogen schrijven.

Podium- toneelverlichting huren Breda

Wij voorzien al 15 jaar podia en tonelen van licht dat past bij de context. Of het nou om een toneelstuk of een concert gaat, wij ondersteunen u graag bij uw event. Wilt u mensen laten volgen met een volgspot, of een object benadrukken? Wat uw wensen ook zijn, wij horen graag hoe u het voor u ziet en wij maken er een passende verlichtingsplan van. Bij vragen kunt u ons altijd om advies vragen.

Beursverlichting huren Breda

Heeft u een beurs op de planning staan? En wilt u daarbij professionele verlichting hebben? Dan bent u bij het juiste adres. Wij ondersteunen u graag bij alle producten, diensten en personen die u in de ‘spotlight’ wilt laten staan. Met ons beursverlichtings aanbod hebben wij vaker klanten in Breda en omstreken mogen helpen. Of u nu een evenement in Evenementenhal in Gorinchem of in congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch heeft, wij zijn in staat om een passend verlichtingsvoorstel voor u klaar te zetten die rekening houdt met uw wensen. Heeft u een evenement in een andere stad? Geen probleem! Wij leveren verlichting ook in andere nabijgelegen steden, zoals Roosendaal, Eindhoven, Den bosch, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Gorinchem, Oosterhout en Antwerpen!

Route HWC Breda - Minervum 7240 - 4817 ZJ Breda

Bij HWC Breda kunt u op afspraak terecht voor het huren van sfeerverlichting, feestverlichting, beursverlichting en meer.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U