Lichtset LED Wash

Light Post LED Wash

Verlichting voor een showroom of expositie nodig? Deze LED Wash heeft instelbare witte verlichting, waardoor je altijd de juiste kleurtemperatuur kan creëren voor jouw project.

35,00 excl. BTW

Lichtset LED Wash

Ben je gevraagd een tijdelijke showroom of expositie te voorzien van de juiste verlichting, maar is het ophangen ervan lastig? Geen nood. Met deze LED Wash op statief haal je de juiste verlichting in huis voor iedere showroom of expositie.

Verlichting

Waarom zou je precies gebruik maken van specifiek deze verlichting voor een showroom of expositie? Dit heeft onder andere te maken met de LED verlichting. Deze is zeer zuinig  en produceert bijna geen warmte. Dit is ideaal, want zo blijft de showroom in ieder geval op een aangename temperatuur voor de bezoekers. Vanwege het lage stroomverbruik is er ook vaak genoeg aan een  enkel stopcontact voor het voeden van alle lampen.

Met behulp van de LED verlichting heeft deze lamp een openingshoek van 120 graden. Dit is een enorme spreiding, waardoor je in één keer grote vlakken of objecten egaal kunt verlichten. De randen van de lichtbundel zijn nauwelijks waarneembaar, waardoor je bij het combineren van meerdere lampen geen overdadig of te weinig verlichtte oppervlakten krijgt.

Tevens is de kleurtemperatuur op deze LED Wash volledig naar wens aan te passen. Deze lamp kan zowel warm wit als koud wit licht produceren, waardoor deze in alle showrooms en exposities tot zijn recht komt. In welke branch dan ook, ongeacht het resultaat wat je wil bereiken. Met een instelbaarheid van 2800K tot 5600K is deze verlichting zowel inzetbaar bij een sfeervolle kunsttentoonstelling met warm gelig licht. Maar ook in een koud witte variant bij een showroom van een juwelier, waar alle sieraden moet schitteren in het licht.

Statief

Voor dergelijke chique locaties is het wel fijn als het statief niet te veel in het oogt springt. Daar is gelukkig aan gedacht. Met een grondplaat van slechts 45 x 45 cm, neemt dit statief weinig vloerruimte in. Zonder uitstekende delen ondervindt het publiek ook geen gevaar voor struikelpartijen, zoals bij driepoot statieven.

Op de grondplaat wordt een rechtopstaande paal gemonteerd, welke volledig naar wens is in te stellen van 150 cm tot 250 cm hoog. Toch behoefte aan de statief dat hoger kan? Geen probleem. Wij bieden deze statieven tot een hoogte van 4 meter.

Meer weten over de eigenschappen van deze LED Wash? Bezoek dan de productpagina van de LED Wash.

Technische specificaties

 • Merk

  Xoop

 • Type

  EL151.TW

 • Stroomverbruik

  160 watt

 • Opwarmtijd

  Geen

 • Type Lamp

  LED

 • Type LED

  SMD

 • Kleurtemperatuur

  2800 - 5600 K

 • Openingshoek

  120 graden

 • Minimale hoogte

  1,5 meter

 • Maximale hoogte

  2,5 meter

 • Gewicht Lamp

  3,5 kg

 • Afmetingen Lamp

  34 x 13 x 21 cm (L x B x H)

Tips

Afwerking

Voor een nette afwerking raden wij aan om de stroomkabel langs het statief te bevestigen. Je kunt hiervoor ideaal een rolletje PVC of isolatietape gebruiken.

Kleurtemperatuur

Met de draaiknop op de behuizing stel je traploos de kleurtemperatuur in op de gewenste warme of koude witte tint.

Video

Lichtset LED Wash bestellen

Verlichting voor een showroom of expositie nodig? Deze LED Wash heeft instelbare witte verlichting, waardoor je altijd de juiste kleurtemperatuur kan creëren voor jouw project.

€ 35,00 excl. BTW