Lichtset Profielspot

Light Post LED Profile Spot

Een schilderij of spreker op het podium uitlichten? Met deze Infinity TS-300WW profielspot kan je heel nauwkeurig verlichten. Ook ideaal geschikt voor het uitvoeren van een gobo projectie.

60,00 excl. BTW

Lichtset Profielspot

Wil je een schilderij of spreker op het podium uitlichten, maar zijn er geen mogelijkheden tot het ophangen van profielspots aan het dak van de locatie? Dan is dit de oplossing. Deze profielspot wordt geleverd met elegant statief, waardoor je de verlichting altijd kunt plaatsen. Je bent simpelweg niet meer afhankelijk van de mogelijkheden op locatie en kunt zo in alle vrijheid kunst of een spreker op het podium uitlichten.

Verlichting

Een profielspot is – voor een spot die je handmatig moet instellen – eigenlijk heel uitgebreid. Het is daarom ook niet mogelijk om slechts in een paar woorden te omschrijven waartoe een profielspot in staat is. Voor een uitgebreide beschrijving kan je dan ook terecht op de productpagina van de profielspot.

Maar wat maakt de profielspot nu zo geschikt voor het uitlichten van kunst of een spreker op het podium?  Dit heeft voornamelijk te maken met de precieze afstel mogelijkheden. Met behulp van de zoom en focus functie kun je de bundel precies zo groot en scherp (of onscherp) maken als je wilt. Tel daarbij het gebruik van de messen en de iris op en je hebt een heel arsenaal aan mogelijkheden om het licht naar wens aan te passen.

Met behulp van de ingebouwde messen kan je de lichtbundel als het ware ‘afsnijden’. Hiermee  kun je zeer precies een schilderij, object of andere kunst kan uitlichten.

Statief

Bij plaatsing op een expositie, congres of in een kunstgallerij wil je uiteraard zorgen voor een zo representatief mogelijk plaatsing. Een normaal statief met uitstekende driepoot voldoet vanzelfsprekend niet. Dit statief betreffend een enkele rechtopstaande paal, welke voorzien is van een stabiele stalen grondplaat. Hiermee ben je er zeker van dat plaatsing van deze profielspot veilig is.

Gobo

Een profielspot bied ook de mogelijkheid om te voorzien van een gobo. Een gobo is in basis vaak een metalen plaatje met een uitsnede van een logo of patroon. Bij het plaatsen van de gobo in de armatuur zal de gobo geen normale ronde lichtbundel projecteren. De lichtbundel wordt namelijk alleen doorgelaten door de uitsneden in de gobo. Met behulp van de zoom en focus functie kun je deze gobo exact naar wens instellen. Het scherp stellen van de lichtbundel is hierbij vaak essentieel.

Dergelijke gobo’s kunnen ook van glas worden vervaardigd. Hierbij is het niet alleen mogelijk om een bepaalde uitsnede te maken, maar ook kleuren te laten toevoegen direct aan de gobo.

Het vervaardigen van deze custom producten wordt extern gedaan en kost vanzelfsprekend tijd. Wil je hiervan gebruik maken, dan dien je dit tijdig aan te vragen. Op de manier is er voldoende tijd voor het produceren ervan. Wil je meer informatie met betrekking tot deze gobo projectie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Technische specificaties

 • Merk

  Infinity

 • Type

  TS-300WW 25 - 50 degrees

 • Stroomverbruik

  300 watt

 • Opwarmtijd

  Geen

 • Type Lamp

  LED

 • Kleurtemperatuur

  3200 K

 • CRI

  96

 • Focus

  25 - 50 graden

 • Minimale hoogte

  1,5 meter

 • Maximale hoogte

  2,5 meter

 • Gewicht lamp

  8,4 kg

 • Afmetingen Lamp

  584 x 541 x 340 mm (L x B x H)

 • Gewicht transportkist

  30 kg

 • Afmetingen Transportkist (per 4)

  600 x 600 x 1200 mm (L x B x H)

Tips

Gobo Projectie

Wilt u een custom logo projecteren? Dat is mogelijk met een profielspot. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies over gobo projecties.

Video

Lichtset Profielspot bestellen

Een schilderij of spreker op het podium uitlichten? Met deze Infinity TS-300WW profielspot kan je heel nauwkeurig verlichten. Ook ideaal geschikt voor het uitvoeren van een gobo projectie.

€ 60,00 excl. BTW