Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Eindhoven

Bent u op zoek naar een professionele leverancier van alle techniek die u nodig heeft bij uw beursstand in Eindhoven? Dan bent u hier op het juist adres! Of u nou beursverlichting, decoraties of zelfs TV-schermen nodig heeft, wij staan voor u klaar! Onze service gaat nog verder door u te helpen in de logistiek, het voorzien van spandoeken en het helpen met warehousing. Zo weet u altijd dat wij u graag van dienst zijn en met u mee denken.

Beursstand huren Eindhoven

Wij zijn in staat om met modulaire truss-systemen ieder gewenste afmeting en vorm voor uw beursstand te samenstellen. Dus heeft u eventuele wensen, dan zijn wij in staat om voorafgaand een voorstel bij u in te dienen die rekening houdt met uw wensen. Ook op bekende locaties zoals congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch en Evenementenhal Gorinchem hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

Standbouw Eindhoven

Wilt u uw beursstand een extra tint geven? Kies dan voor het complete standbouw pakket. Kies hier voor als u uw verlichting, TV-schermen en spandoeken allemaal met elkaar geïntegreerd wilt hebben. Voor eventuele wensen, vragen of advies staan wij altijd voor u klaar! Deze diensten hebben wij eerder mogen leveren in steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard.

Beursstand huren Eindhoven

Heeft u een beurs op de planning staan? Wacht niet een neem contact met ons op! Wij regelen alle technische zaken voor met betrekking tot uw beursstand. Huur uw beursstand bij HWC Events & Rental en u verzekert uzelf van de beste kwaliteit en service! Geef uw wensen in termen van afmeting door en dan doen wij de rest.

TV huren Eindhoven

Zoekt u een tv voor uw beurs in Eindhoven? Wilt u gemak en kwaliteit? Dan zit u bij HWC goed! Met vier verschillende maten TV-schermen hebben wij in ons assortiment altijd iets wat bij uw evenement of presentatie past. Hierbij leveren wij standaard een HDMI- en stroomkabel.

Beursverlichting huren Eindhoven

Voor de presentatie van een product is het erg belangrijk dat deze in de schijnwerpers staat. Met spotlights kunnen wij uw product extra benadrukken voor uw publiek. U kunt zelf uw voorkeuren hierbij aan ons doorgeven. Kies u voor egaal licht, of gaat u wellicht voor een zacht gele kleur? Uiteraard denken wij graag met u mee om een passend advies te bieden.

Op- en afbouw beursstand Eindhoven

Standaard krijgt u van ons twee afbouw- en één afbouwdag kosteloos. Dit is onderdeel van onze hooggewaardeerde service die wij aan onze klanten willen bieden. Dus heeft u een beurs in Eindhoven? Neem dan snel contact met ons op! Geef uw wensen door en wij regelen de technische invulling voor u. Wij hebben eerder de technische invulling gedaan voor feesten in nabijgelegen steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard. Inmiddels hebben wij ruim 15 jaar ervaring in de levering van beursstanden. Dit hebben wij ook gedaan in Evenementenhal Gorinchem en de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U