Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Confetti huren in Den Haag

Wilt u net dat beetje meer beleving geven aan uw evenement, festival of officiële opening in Den Haag? Dat is confetti de oplossing die u zoekt! U kunt bij ons confetti en confetti kanonnen huren die uw evenement helemaal compleet maken. Kleur uw evenement in Den Haag op met confetti!

Confetti kanon huren in Den Haag

Wij bieden een groot assortiment aan confetti kanonnen aan. Ieder kanon heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Wat zij gemeen hebben, is dat zij eenvoudig te installeren en simpel te bedienen zijn. U kiest er zelf voor of u het confetti kanon wilt ophalen in het magazijn in Amsterdam of u het wilt laten leveren door ons. Kies uit confetti, snippers of slierten en uw voorkeur in kleuren. Kiest u voor één kleur of wilt u meerdere verschillende kleuren? Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij leveren confetti kanonnen in Den Haag en nabijgelegen steden zoals Gouda, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Avifauna, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Wassenaar, en Delft.

Confetti voor groot evenement in Den Haag

Vooral bij grote evenementen kan confetti absoluut niet ontbreken. Of het nou gaat om een buitenevenement, sportwedstrijd of festival, confetti maakt het evenement compleet. U kunt ook kiezen voor een confetti stadium shot. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit kanon ideaal voor gebruik in een stadion. Dit kanon is in staat om een heel stadium binnen enkele seconden te voorzien van confetti. Hierbij adviseren wij dat u het door ons gekwalificeerde personeel laat installeren en bedienen.

Confetti kanon huren Den Haag

Eén van ons populairste confetti kanonnen heet de Magic FX Power Shots confetti kanon. Dit confetti kanon is de meest gebruiksvriendelijke in zijn klasse. Het kanon is simpel te installeren en eenvoudig te bedienen. Het confetti kanon is in staat om confetti tot wel 12 en slierten tot 20 (!) meter hoog te schieten. U krijgt bij dit kanon een bedieningsapparaat meegeleverd om het kanon te gebruiken.

Confetti stadium shot huren Den Haag

Een ander populair confetti kanon uit ons assortiment is de stadium shot. Met dit kanon vult u het hele stadion binnen enkele seconden met confetti of slierten. Hierbij adviseren wij dat u dit kanon laat bedienen door ons gekwalificeerde personeel.

Confetti Swirl huren Den Haag

De Magic FX Swirl Fan XL is extra geschikt voor officiële openingen, TV-opnamens en sportwedstrijden. Dit kanon kan maarliefst drie kilogram aan confetti in zich opnemen en afschieten. Het handige van dit kanon is dat er aan het confetti een slowfall effect wordt meegegeven. Daarom blijft het confetti extra lang in de lucht hangen. Dit kan tot wel acht minuten duren! De Magic FX Swirl Fan XL hebben wij eerder in Den Haag en steden zoals Gouda, Alphen aan de Rijn, Noordwijk, Avifauna, Rijswijk, Leiden, Zoetermeer, Wassenaar, en Delft geleverd.

Confetti slierten of snippers kiezen

Bij HWC Events & Rental kunt u bij het huren van een confetti kanon kiezen tussen confetti of slierten. Beiden hebben hun eigen eigenschappen. Eerdere klanten uit Den Haag gingen kozen vooral voor confetti. Voor grote buitenevenementen is dit ideaal omdat zij gevoelig zijn voor wind. Zo wordt het effect van confetti verspreid over een groot gebied.

Confetti kleur kiezen

Reserveert u op tijd, dat kunt u uw wensen in het kleurgebruik van de confetti aan ons doorgeven. Heeft u een puur Hollands feestje, kies dan voor Oranje. Heeft u een techno feest? Dan is zilver wellicht een beter keuze. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren. Wat uw wensen in het kleurgebruik ook mocht zijn, wij helpen en adviseren u graag.

Confetti Afschieten

U kunt uw opening of start een extra dynamiek geven met de ‘Rode Knop’. Dit is een leuke toevoeging voor bij ieder evenement. Zodra er op de knop wordt gedrukt schiet er confetti de lucht in. Ook hierbij kunt u zelf bepalen wat voor kleur confetti u wilt bij uw evenement.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U