Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Geluidsinstallatie huren in Rotterdam?

Goed geluid zorgt voor de optimale ervaring van een evenement. Een bedrijfspresentatie moet perfect verstaanbaar zijn via een presentatie audio set, maar een optreden met een DJ vereist de beste geluidskwaliteit op hoog volume. Wij maken van audio een complete belevenis. Vraag om advies voor het beste geluid op uw evenement.

Verstaanbaar presenteren met optimale audio service

Heeft u een bedrijfspresentatie, opening of product lancering in bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Delft of omstreken? Onze audio technici helpen u graag met het overbrengen van de boodschap. Van spraak tot ondersteuning van muziek of video geluid. Wij leggen de lat hoog voor optimale geluidsbeleving. Als spreker heeft u  keuze uit verschillende draadloze microfoons, zodat u de best passende microfoon kunt kiezen. De draadloze handheld microfoon (handmicrofoon), draadloze rever microfoon (dasspeld microfoon) en draadloze headset microfoon (DPA microfoon) zijn bij ons ruim op voorraad.

Geluidsinstallatie huren in Rotterdam en omstreken

Al vanaf €65,- kunt u terecht voor het huren van een krachtige geluidsinstallatie. In onze verhuur shop vindt u alle audio benodigdheden die u nodig kan hebben voor uw evenement. U kunt eenvoudig een audio set samenstellen aan de hand van het aantal personen. Een iPad of laptop op de geluid set aansluiten kan simpel, door er een mixer bij te huren. Wij bezorgen voordelig in Rotterdam en omstreken zoals; Delft, Dordrecht, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, Vlaardingen, Barendrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam WTC, Rotterdam Ahoy, Gouda en Berkel en Rodenrijs.

 

Geluid huren presentatie

Alle aandacht gevestigd op wat u of de spreker van uw evenement te zeggen heeft, daar zorgen wij voor. Vlekkeloze geluidsondersteuning tijdens uw presentatie in Rotterdam. Een geluidsinstallatie stellen wij perfect samen voor uw project met een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon.

Geluid huren band

Band rider invullen? Geen probleem. Wij zorgen voor alle audio benodigdheden voor uw optreden in Rotterdam of omstreken. Inclusief een perfect passende geluidsinstallatie in de ruimte waar de band optreed. Onze  geluidsman / geluidstechnici zorgen voor het inregelen van het geluid, zodat u de optimale sound krijgt. Bezoek alvast onze verhuur shop om een overzicht te krijgen van onze geluidstechniek.

Geluid huren DJ

DJ rider invullen voor een DJ set in Rotterdam? Geen probleem. Van de nieuwste DJ gear van Pioneer DJ tot krachtige geluidsinstallaties en DJ monitors van QSC Audio. Wij hebben alles in huis om uw evenement van het beste geluid voor uw DJ optreden te voorzien.

Geluid huren festival

Festival of outdoor event in Rotterdam? Daarbij heeft u ongetwijfeld een goede geluidsinstallatie nodig? Al ons geluid is van het gerenommeerde merk QSC Audio en daarmee internationaal geaccepteerd. Ideaal in te zetten tijdens festivals met DJ optredens. Van kleine podia tot een mainstage op een festival bij bijvoorbeeld Ahoy, Euromast of een andere festival locatie in Rotterdam. Wij adviseren u graag bij het huren van het geluid.

Geluid huren carnaval

Met uw carnavalswagen of praalwagen het meeste indruk maken tijdens het Rotterdamse zomercarnaval? Dan is het kwestie van het beste geluid huren. Door een geluid set te huren bij HWC Events & Rental bent u gegarandeerd van een krachtige P.A. geluidsinstallatie van QSC Audio. Geluid dat op hoge volume optimale geluidskwaliteit blijft leveren. Geluid huren met carnaval? Wij raden aan zo tijdig mogelijk reserveren in verband met beschikbaarheid.

Silent Disco huren

Silent Disco is de sensatie voor ieder feest. Vol met hilarische momenten, meezingende mensen, dansmoves op verschillende ritmes en bovenal geen geluidsoverlast voor de buren. De draadloze koptelefoons zijn door u gasten op te zetten, waarna zij kunnen kiezen tussen de verschillende DJ’s. Leuk voor thema-feesten of onderdeel van bedrijfsfeest bij bijvoorbeeld Ahoy, Euromast, Diergaarde Blijdorp of andere evenementenlocaties in Rotterdam.

Silent Presentation huren

Met Silent Presentation krijgt u de onverdeelde aandacht van uw gasten tijdens uw presentatie. Deze techniek is gebaseerd op Silent Disco, maar dan uitgerust met een (draadloze) microfoon voor de presentator. Doordat er buiten de stem van de presentator niets te horen is voor degene die geen koptelefoon dragen, is Silent Presentation het ideale medium voor beurzen en symposia, bijvoorbeeld bij Rotterdam WTC of andere locaties in Rotterdam.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U