Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement in Den Haag?

Een van de belangrijkste factoren bij een geslaagd evenement is de audio. Perfecte verstaanbaarheid van de spreker of een optimale beleving door een krachtige geluidsinstallatie bij een feest, festival of ander evenement. Daarom nemen wij graag al uw wensen, de specificaties van de ruimte (of buitenlucht) en onze vakkennis ten hart voor het samenstellen van het geschikte audio systeem voor uw evenement.

Audio tot in de puntjes verzorgd voor uw presentatie

Presentatie in Den Haag of omstreken? Conference, of interne business meeting. Goede verstaanbaarheid is een must. Met onze audio service zorgen wij dat u nergens omkijken naar heeft. Onze audio technici lopen het evenement van A tot  Z met u door. En helpen u adviseren over de te gebruiken microfoon zoals een handheld microfoon (handmicrofoon), draadloze rever microfoon (dasspeld microfoon) of draadloze headset microfoon (DPA microfoon). Maar zorgt ook voor voldoende ondersteuning voor muziek bij uw video’s of audio fragmenten.

Geluidsinstallatie huren met bezorging in Den Haag en omstreken

Welke geluid set u nodig heeft hangt af van het type evenement, de locatie en wat uw wensen. Graag nemen wij dit allemaal nauwkeurig met u door. Organiseert u een klein evenement, of wilt u zelf een geluidsinstallatie ophalen en retourneren? Bekijk van onze verhuur shop. Geluidsinstallaties per het aantal personen dat u verwacht, mixers, microfoons en meer geluidsapparatuur.  Wij bezorgen in Den Haag en omstreken, zoals; Scheveningen, Leiden, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Gouda, Zoetermeer, Voorschoten, Alphen aan de Rijn, Avifauna en Noordwijk.

Geluid huren presentatie

Bij een presentatie hoort alle aandacht op de spreker te staan. Goede verstaanbaarheid van de spreker is daarbij een must. Met een specialisatie in (zakelijke) presentaties kunnen wij u hier goed verder mee helpen. Zou hebben wij een ruim aanbod van A-klasse microfoons, zoals; een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon. Wij adviseren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Geluid huren band

Goed geluid is misschien wel net zo belangrijk als een goede band. Alle microfoons tiptop in orde, goede geluidstechnici en een kwalitatief hoogstaande geluidsinstallatie. Voor dit alles kunt u terecht bij HWC Events & Rental. Wij vullen graag uw band tour of band rider uit. Graag maken wij een passend voorstel voor uw bandoptreden.

Geluid huren DJ

Heeft u een feest, festival of club in Den Haag en komt er een DJ optreden? Dan heeft u DJ apparatuur nodig. Wij voeren uitsluitend de wereld standaard DJ gear van Pioneer waarmee elke (internationale DJ) overweg kan. Wij vervullen dan ook graag uw DJ rider. Ook voor een krachtige geluidsinstallatie kunt u bij ons terecht. Onze QSC audio systemen zorgen voor optimale geluidsweergave op uw locatie.

 

Geluid huren festival

Festivals hebben het beste geluid nodig. Optredens van bands of DJ’s in de buitenlucht moeten goed hoorbaar zijn. Organiseert u een festival in Den Haag of omstreken? Dan maken wij graag een passend voorstel voor al het geluid voor uw festival. Van een klein podium tot MainStage bij publieksevenementen, onze QSC geluidsinstallaties zorgen voor een goede geluidsweergave.

Silent Disco huren

Zoekt u iets leuks voor een bedrijfsfeest in Den Haag en omstreken? Silent Disco is altijd een hit. Luisteren en dansen naar muziek via de draadloze hoofdtelefoons. Wij leveren betaalbare silent disco systemen. U kunt deze huren met of zonder DJ, zodat deze perfect toe te passen op uw evenement of thema feest.

Silent Presentation huren

De presentatie variant van Silent Disco is Silent Presentation. Via de draadloze hoofdtelefoons kunt u ongestoord een presentatie geven tijdens bijvoorbeeld een beurs bij het World Forum Den Haag of een andere evenementelocatie. Daarnaast kunt u Silent Presentation inzetten om meerdere verschillende presentaties in dezelfde ruimte te geven.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U