Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Den Haag

Zoekt u een leverancier voor uw beursstand in Den Haag? Dan bent u op het juiste adres! HWC Events & Rental voorziet uw evenement van een beursstand met alle techniek die erbij komt kijken. Van een truss constructie tot beursverlichting, wij regelen het voor u. Wilt u meubels en TV’s erbij huren? Dan is ook dit mogelijk. Zo zorgen wij er voor dat uw beursstand voorzien is van alles wat u zich kunt wensen. Ook kunt u bij ons terecht voor de op- en afbouw van uw beursstand en helpen wij u graag met de integratie van eventuele spanoeken of banners.

Beursstand huren Den Haag

Wij zijn in staat om u van te voren een voorstel in te dienen. Met ons modulaire truss-systemen kunnen wij u van te voren laten zien wat voor opties en afmetingen mogelijk zijn voor uw evenement of presentatie. Zo zorgen wij er voor dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen! Geef ons door wat voor gewenste formaat, hoogte en vorm u wilt hebben bij uw beursstand, dan regelen wij de rest. U kunt bij ons altijd terecht voor eventueel advies voor uw evenement.

Standbouw Den Haag

U kunt er voor kiezen om voor een compleet standbouw pakket te gaan. Bij dit pakket zijn de spandoeken, TV-schermen en verlichting allemaal op elkaar afgestemd en geïntegreerd. Mocht u eventuele wensen hebben dan passen wij ons daar uiteraard op aan. Geef uw wensen aan ons door, dan regelen wij de rest! Wij leveren confetti en confetti kanonnen op festivals in Den Haag en omliggende steden zoals Zoetermeer, Rijswijk, Wassenaar, Leiden, Delft, Scheveningen, Noordwijk, Gouda, Voorschoten, Alphen aan de Rijn en Avifauna.

 

Beursstand huren in Den Haag

Heeft u een evenement of presentatie op de planning staan in Den Haag? Dan helpen wij u graag in het voorzien van een beursstand inclusief de technische invulling. Wilt u beursverlichting of TV schermen bij uw beursstand? Ook dan zijn wij in staat om u te helpen.

TV huren Den Haag

Voor uw beursstand in Den Haag en omstreken hebben wij vier verschillende afmetingen beschikbaar. Bij HWC Events & Rental hebben wij voor u van een klein scherm tot een groot 75″ LED smart TV scherm voor u klaar staan. Deze TV’s hebben een muurbeugel. U kunt uw laptop verbinden met het TV-scherm met een HDMI- en elektriciteitskabel die u van ons bijgeleverd krijgt. Het Smart TV-scherm beschikt ook over een USB-port, zo kunt u gemakkelijk uw USB stick verbinden met de televisie.

Beursverlichting huren Den Haag

Uw beursstand moet uiteraard wel zichtbaar blijven voor het publiek. Verlichting kan u hierbij helpen. Zorg dat het publiek uw boodschap kan ontvangen met de professionele verlichting van HWC Events & Rental. Heeft een product die u aan het publiek wilt tonen? Wij zijn in staan om u of het product letterlijk in de spotlights te zetten. U kunt zelf kiezen wat voor verlichting u wilt bij uw beursstand. Geef uw wensen aan ons door, dan regelen wij de rest!

Op- & afbouw beursstand Den Haag

Eén van onze kernwaarden is dat wij u goede service willen bieden. Daarom krijgt u bij HWC Events & Rental maarliefst twee opbouwdagen en één 1 afbouwdag kosteloos! Daarmee geven wij u ruim de tijd om alles in te richten en af te bouwen.

Beurslocatie: World Forum Den Haag

Een van de veel voorkomende beurslocaties is het World Forum in Den Haag. Voor slechts €70,- leveren bij deze locatie al uw evenementbenodigdheden zoals truss, rigging, TV, audio en verlichting.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U