Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement in Breda?

Het is geen geheim dat geluid cruciaal is voor ieder evenement. Of het nou gaat om de zangtalenten van de muzikant of om een spreker die een product of dienst wil verkopen. Goede kwaliteit aan geluid is daarom van groot belang. Het publiek moet de spreker horen en verstaan. Geluid is ook terug te zien in muziek. Voor de optimale geluidskwaliteit is het van belang dat er goed apparatuur staat en een professionele geluidstechnicus die alles goed laat lopen. Daarin zijn wij graag uw partner. Wij bieden dat extra stukje beleving voor iedereen die aanwezig is op het evenement.

Het beste geluid tijdens uw concert of presentatie

Wilt u de beste geluidskwaliteit bieden op uw evenement in Breda? Wij ondersteunen u daar graag in. Wij zorgen er voor dat sprekers, filmpjes, achtergrondmuziekjes en audio geoptimaliseerd en gerealiseerd worden op uw evenement. Met ruim 15 jaar ervaring in audio ondersteuning kunt u altijd op ons rekening. Of u nou een feest, partij of ander evenement in Breda organiseert, wij zijn uw professionele partner in de audio ondersteuning. In ons assortiment hebben wij verschillende microfonen staan, zoals de draadloze handheld, de rever microfoon of een DPA microfoon. Bekijk ons assortiment.

Geluidsinstallatie huren met bezorging in Breda en omstreken

Wij helpen met de op- en afbouw voor iedere vorm van geluidsinstallatie. Neem contact met ons op voor eventuele vragen, onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Met ruim 15 jaar ervaring in Breda en omstreken weten wij onze klanten altijd optimaal te bedienen. In het verleden waren wij ook partners in omliggende steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Eindhoven, Roosendaal, Gorinchem, Bergen op Zoom, Antwerpen en Oosterhout.

Geluid huren presentatie

Alle aandacht op de presentatie en de spreker? Wij ondersteunen u met het juiste geluid  tijdens uw presentatie in Breda. Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat uw boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd . Wij adviseren u graag bij de keuze voor de juiste geluidsinstallatie. Onderschat ook niet de keuze voor de juiste microfoon. Bijvoorbeeld een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon. Uiteraard integreren wij ook het geluid van de filmpjes en audiofragmenten.

Geluid huren band

Bij een band is natuurlijk het belangrijkste goede geluidskwaliteit. Heeft u of kent u iemand die een band heeft en zoeken zijn nog naar een ervaren geluidstechnicus? Dan bent u hier aan het juiste adres. Onze geluidsman zorgt voor het perfecte geluid en laat alles vlekkeloos verlopen. Het publiek zal genieten van de band met de perfecte sound. Wij hebben eerder in steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal, Gorinchem, Tilburg, Antwerpen, Den Bosch, Bergen op Zoom en Oosterhout evenementen, feesten en partijen voorzien van de beste geluidskwaliteit.

Geluid huren DJ

Voor ieder DJ optreden in Breda bieden wij krachtige en professionele geluidsinstallatie. HWC Events & Rental zorgt er voor dat de geluidsinstallatie tot in te kleine puntjes in orde is. Zo zijn wij in staat de ultieme geluidservaring over te brengen aan u en uw publiek. Bij een ingewikkelde rider van de DJ vullen wij deze graag voor u in. Wij streven er naar al uw zorgen uit handen te nemen. Ook voor DJ monitors en pparaturen zit u bij ons goed. Bekijk de verhuurshop of vraag naar de mogelijkheden.

Geluid huren festival

Heeft u een festival op de planning staan in om rondom Breda? Dan is goed geluid essentieel voor de beleving van het publiek. Laat magen trillen en mensen dansen met de beste audiokwaliteit. De perfecte geluidskwaliteit brengt mensen op de dansvloer. Wij zorgen er voor dat u en uw gasten voorzien worden van de beste kwaliteit. Of het nou gaat om een kleine zaal of een groot podia, HWC Events & Rental staat voor u klaar. Zelfs in de Evenementhal in Gorinchem of in het congrescentrum 1931 Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch bieden wij onze diensten aan. Heeft u vragen? Wij helpen u graag en bieden advies op maat voor uw festival, evenement of feest.

Geluid huren carnaval

Wilt u indruk maken tijdens een optocht? Dan is het cruciaal om goede kwaliteit te bieden aan de luisteraars aan de zijkant. Wij bieden voor iedere carnaval de beste geluidservaringen. Met het huren van apparatuur van HWC Events & Rental garandeert u uw publiek op de beste audio die zij kunnen wensen. Maak gebruik van de krachtige P.A. geluidsinstallatie van QSC Audio voor de beste beleving. In verband met beperkte beschikbaarheid wordt het aangeraden om voortijdig te reserveren!

Silent Disco huren

De nieuwe hype op de dansvloer is de Silent Disco. Geef de bezoekers headsets waar het geluid vandaan komt en u biedt uw gasten een onvergetelijke ervaring vol met hilarische momenten en dansende mensen. Het handige van de Silent Disco is dat u geluidsoverlast voorkomt. De audio komt van te koptelefoons die de bezoekers op hebben. Zij kunnen zelf switchen tussen verschillende DJ’s om naar te luisteren. Dit is een must have voor een organisator die een unieke ervaring wil bieden aan zijn of haar gasten. De Silent Disco bieden wij op verschillende locaties en evenementen aan, zoals in de Evenementhal in Gorinchem of in het congrescentrum 1931 Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Silent Presentation huren

Het is net als de Silent Disco, maar dan anders! De voordelen van een Silent Presentation zijn vooral de spreker aanwezig. Hiermee weet u zeker dat het publiek uw boodschap goed ontvangt en dat zij één en al oor zijn met u en uw presentatie. Voorkom ruis en afleiding voor het publiek en kies voor de Silent Presentation. Geef de luisteraar een headset, u ontvangt een (draadloze) microfoon die is verbonden aan de headsets. Wij hebben deze diensten al vaker in Breda en omstreken mogen leveren. Ook in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

De Route naar HWC Events & Rental Breda.

Hieronder vind u de route naar HWC | Breda. Gelegen aan Minervum 7240. Op afspraak kunt u terecht voor het huren van geluid, speakers, boxen, mengtafels en meer audio apparatuur.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U