Geluidsinstallatie 350 Personen

4x Actieve topspeaker, 4x Actieve subspeaker

Ideale geluidsinstallatie voor evenementen en bedrijfsfeesten. Uiterst zuiver en zeer hoge geluidsdruk.

350,00 excl. BTW

Geluidsinstallatie 350 Personen

Voor grotere feesten en partijen is deze geluidsinstallatie zeer geschikt. Veelal wordt dit systeem geplaatst bij de middelgrote evenementen. Door een zeer goede verhouding tussen subwoofers en topspeaker levert dit systeem een zeer vol en robuust geluid. Ook geluidsdruk zal geen issue zijn. Door de gekoppelde subwoofers en topspeakers zal u verbaasd zijn over het volume.

Geluidsinstallatie

Uiteraard wordt geluidsset volledig gebruiksklaar geleverd. Dit betekent dat de statieven en bekabeling meegeleverd worden. De lengte van de meegeleverde kabels bedraagt 10 meter. Hiermee heeft u voldoende vrijheid om de speakers op de gewenste plek te plaatsen. Al onze geluidsets zijn voorzien van een professionele 3-polige XLR aansluiting. Het is raadzaam om vooraf de aansluiting op de muziekbron te controleren op de XLR aansluiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze speakers aan te sluiten via een Jack 6,3 mm of RCA (Tulp) aansluiting. Vermeld hiervoor bij uw aanvraag altijd de gewenste aansluiting.

Speakers

De QSC KLA-serie bevat actieve line array speakers. Dit betekent niet alleen dat de versterker zit ingebouwd in de speaker, maar ook dat je alle speakers uit deze serie met elkaar kunt koppelen. Hierdoor werken de speakers samen, waardoor de geluidsdruk nog meer toeneemt.

Aansluiten

U kunt verschillende afspeelapparatuur aansluiten op deze geluidsset. Een telefoon, tablet, laptop, microfoon en media-speler zijn hier allemaal geschikt voor. Het is raadzaam om er rekening mee te houden dat het aansluiten van deze muziekbronnen alleen mogelijk is met tussenkomst van een mengpaneel of mixer. Een geschikte mixer voegt u makkelijk toe via de gerelateerde items.

Verwacht u toch meer dan 350 personen en wilt u een audio set met nog betere weergave van de lage tonen? Bekijk onze geluidsinstallatie tot 400 personen.

Technische specificaties

 • Merk

  QSC

 • Type

  4x QSC KLA181 + 4x QSC KLA12

 • Vermogen

  8000 watt

 • Meegeleverde statieven

  2x Korte K&M Tussenpaal

 • Meegeleverde aansluiting

  XLR (3-polig)

 • Gewicht QSC KLA12

  25 kg

 • Gewicht QSC KLA181

  45,3 kg

 • Gewicht Transportkist 2x QSC KLA12

  25 kg

 • Gewicht Transporthoes KLA181

  3 kg

 • Afmetingen QSC KLA12

  594 x 422 x 382 mm (B x D x H)

 • Afmetingen QSC KLA181

  586 x 633 x 547 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transportkist 2x QSC KLA12

  800 x 451 x 1000 mm (B x D x H)

 • Afmetingen Transporthoes QSC KLA181

  586 x 633 x 547 mm (B x D x H)

Tips

Veiligheid

Voor het veilig plaatsen van een geluidssysteem dient de locatie te beschikken over een vlakke en stabiele ondergrond. Zorgt er ook voor dat dansend publiek niet tegen de speaker aan kunnen botsen.

Mengpaneel

Voor het aansluiten van afspeelapparatuur of microfoons is een mengpaneel vereist. Hiermee kunt u niet alleen het volume, maar ook de klankkleur naar wens regelen.

Video

Geluidsinstallatie 350 Personen bestellen

Ideale geluidsinstallatie voor evenementen en bedrijfsfeesten. Uiterst zuiver en zeer hoge geluidsdruk.

€ 350,00 excl. BTW