Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement in Utrecht?

Audio, onmisbaar in de evenementenwereld. Het maakt niet uit of u een presentatie, festival, feest of ander evenement organiseert, een goede geluidsinstallatie voor uw evenement hoort er bij. Wij passen onze audio systemen aan op uw evenement, bezoekers en locatie. Zo heeft u altijd de juiste geluidsinstallatie voor uw evenement.

Audio versterking tijdens uw presentatie

Bedrijfspresentatie in Utrecht of omstreken? Heeft u één spreker of meerdere? Muziek tijdens filmpjes? Achtergrondmuziek voor tussendoor? We nemen graag alles met u door. Kiest u voor onze full-service audio ondersteuning, dan zorgt onze audio technicus voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Bij ons heeft u ruime keuze uit draadloze microfoons; Handmicrofoon, dasspeld microfoon of headset microfoon, wij hebben alles ruim op voorraad.

Geluidsinstallatie huren met bezorging in Utrecht en omstreken

Geluidsinstallatie nodig voor een feest of evenement? Vanaf €65,- is er al een geluid set te huur. Bezoek onze verhuur shop voor alle mogelijkheden. Tevens hebben wij draadloze accu speakers in de verhuur. Op onze geluidsinstallaties kunt u eenvoudig een iPod, iPad of laptop aansluiten zodat u uw afspeel lijst kunt afspelen. U kunt de gehuurde geluidsinstallatie ophalen of laten bezorgen in bijvoorbeeld; Jaarbeurs, EXPO Houten, Beursfabriek, Nieuwegein, Vleuten de Meern, de Fabrique, Maarssen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Woerden, Zeist, Bilthoven, Baarn, Soest, Hilversum, Nijkerk, Ermelo en Amersfoort door onze voordelig bezorgservice.

Geluid huren presentatie

Zorgen dat u zich kunt focussen op uw presentatie en niet de techniek. Daar zijn wij voor. Wij adviseren, faciliteren en ondersteunen uw presentatie in Utrecht en omstreken op audiovisueel gebied. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld uitgebreid adviseren over welke microfoon te gebruiken, zoals een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon.

Geluid huren band

Bandoptreden in regio Utrecht? Daar komt het één en ander bijkijken. Elke band heeft zijn eigen wensenlijst (audio rider) qua geluid. Hier helpen wij u mee. Wij zorgen dat in alles word voorzien, van mengtafel tot geluidset, van monitor tot microfoons. Tevens kan onze audio technici zorgen voor een goede sound ten tijde van het optreden.

Geluid huren DJ

Komt er een DJ optreden bij uw evenement in Utrecht of omgeving? Aan alles gedacht? Wij helpen u graag verder met het samenstellen van de juiste DJ apparatuur en geluidsinstallatie. Voor het invullen van een DJ rider (wensenlijst voor DJ gear en audio apparatuur), kunt u bij ons terecht.

Geluid huren festival

Bij een festival hoort goed geluid en daar zorgen wij voor. Krachtige geluidsinstallaties van het wereldmerk QSC Audio zorgt voor een strakke bass en zuivere hoge tonen. Compleet met audio technicus zorgen we voor de optimale audio weergave tijdens uw festival in Utrecht of omgeving. Vraag ons om advies voor uw festival.

Silent Disco huren

Dansen met een hoofdtelefoon op? Verschillende ritmes op één dansvloer? Silent Disco maakt het mogelijk. De draadloze koptelefoons zijn door uw gasten op te zetten en zij kunnen zich dan vrij over de dansvloer bewegen. Leuk voor een bedrijfsfeest bijvoorbeeld bij de Fabrique Maarssen of een andere Utrechtse evenementenlocatie.

Silent Presentation huren

Niet overal kunt u uitgebreid een presentatie geven zonder achtergrond ruis. Daar is nu een oplossing voor: ‘Silent Presentation’. Hierbij bereikt u de bezoeker zonder dat u last heeft van ander geluid uit de omgeving. Ideaal voor bijvoorbeeld een beurs bij Jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, de Fabrique Maarssen of de Beursfabriek Nieuwegein.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U