Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht huren voor uw evenement in Den Haag?

Waar is een evenement zonder licht? Nergens! Sterker nog, licht is de emotie van een evenement. Het creëert sfeer en is essentieel voor de ervaring die uw bezoekers hebben. Passend advies voor een beurs, modeshow, product lancering of presentatie in omgeving Den Haag? Wij bespreken graag uw plannen met u.

Verlichting voor uw beurs of presentatie in Den Haag

Uw product is het belangrijkste onderdeel van uw beursstand. Reden des te meer, te zorgen dat uw product goed belicht is. Bent u standhouder bij een beurs in Den Haag of omstreken, dan adviseren wij u graag over de beursverlichting. Zo bespreken wij met u of u egale verlichting of spotlights wilt, en welke lichtwarmte u in gedachte heeft voor uw stand.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Den Haag huren

Zoals hierboven al vermeld, zet licht de sfeer voor een evenement. Zo kunt u met onze sfeerverlichting uitstekend ruimtes in een door u gekozen kleur verlichten. Maar u kunt ook kiezen voor een lichtshow met de diverse feestverlichting en discoverlichting sets die wij aanbieden in onze verhuur shop. Deze kunt u zelf bij één van onze locaties ophalen of u kunt gebruik maken van onze voordelige bezorgservice in onder andere; Den Haag, Scheveningen, Leiden, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Gouda, Zoetermeer, Voorschoten, Alphen aan de Rijn, Avifauna en Noordwijk.

Architectuurverlichting huren Den Haag

Sfeerverlichting huren Den Haag

Feestverlichting huren Den Haag

Voor elk type feest hebben wij leuke verlichting sets. Feestverlichting reikend van losse spots en lichteffecten tot compleet samengestelde lichtsets. Feest boven de 200 personen? Vraag ons voor ideeën voor uw feest of discoverlichting. Bekijk alvast onze verhuur shop met alle feestverlichting.

Stroboscoop, blinder of laser huren Den Haag

Een feestje met dance muziek? Dan is een stroboscoop, blinder of laser een leuke toevoeging. Zo hebben wij stroboscopen van 1800 watt en matrix blinders (Showtec Sunstrip Active). Tevens kunt u bij ons terecht voor groene of meerkleuren lasers. Bekijk het volledige overzicht bij de licht afdeling van onze verhuurshop.

Blacklight huren Den Haag

Blacklight feestje in Den Haag? Kom blacklight UV lampen huren. Deze 400 watt UV blacklight lampen. Ultraviolet licht zal de ruimte vullen met deze UV blacklights. Wij raden 1 blacklight per 20m2 aan. UV blacklight komt het beste tot zijn recht als de ruimte verduisterd is en heeft 5 minuten nodig om op volle kracht te komen.

 

Rook & haze huren Den Haag

Het maximale uit uw lichteffecten halen? Gebruik rook of haze in de ruimte en de lichtstralen zullen nog beter te zien zijn. Bekijk de verhuurshop voor ons aanbod van rookmachines en hazers. Een hazer is een rookmachine met ingebouwde ventilator voor optimale verspreiding van de rook.

Sfeerverlichting huren Den Haag

Bij een evenement creëert u graag de juiste sfeer. Licht helpt daar bij. Verlicht muren, gevels en planten in de door u gewenste kleur om de juiste sfeer te creëren. De (draadloze) LED Spots of (bewegend) licht uit onze verhuur shop helpt u dit effect te bereiken. Bekijk het volledige overzicht of vraag om advies.

Architectuur verlichting huren Den Haag

De entree van een gebouw, het landgoed of de gevel van een mooi gebouw verlichten? Geen probleem. Onze architectuur verlichting leent zich hier perfect voor. Met schijnwerpers kunnen wij het te verlichten object volledig in kleur zetten. Vraag ons om advies en we maken graag een voorstel voor u.

Podium & toneel verlichting huren Den Haag

Binnenkort een optreden of toneelvoorstelling geplant? Zorgt u dat iedereen goed in het licht staat? Met onze podium en toneelverlichting zoals een fresnel, profiel spot of volgspot weet u zeker dat alles voor iedereen te zien is. Bekijk de verhuur shop voor het complete overzicht van podium verlichting.

Beursverlichting huren Den Haag

Standhouder tijdens een beurs bij World Forum Den Haag of een andere locatie in de omgeving? Heeft u daarbij al aan beursverlichting gedacht? Hiermee bent u pas echt in het zicht van de bezoekers. Verlichting voor uw hele beursstand en de spotlights op uw producten. Wij maken graag een voorstel voor u.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U