Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Catwalk of podium huren voor uw evenement in Amsterdam

Een podium is echt onmisbaar bij ieder evenement. Om de zichtbaarheid van uw sprekers, DJ’s, artiesten of modellen te vergroten kunt u niet om deze verhoging heen. Door een podium zijn deze personen vanuit het publiek goed te zien voor alle bezoekers. Een podium is volledig modulair. Dit wil zeggen dat u zelf de afmeting en afwerking kunt bepalen. Wij leveren standaard podium en catwalk pakketen, maar ook maatwerk. Vaak worden deze podia compleet met op- & afbouw en transport geleverd. Wij bezorgen in Amsterdam en omstreken zoals; Amstelveen, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Podium huren Amsterdam

Een podium samenstellen gaat heel gemakkelijk. Wij vernemen graag welke afmeting (in hele meters) en hoogte het podium moet hebben. Vervolgens kunt u voor de afwerking diverse podium accessoires toevoegen. U kunt hierbij denken podium tapijt, podium trappen of afrok (zwarte afwerking zodat u niet onder het podium kunt kijken).

Catwalk huren Amsterdam

Bent u bezig met de planning van een modeshow of wilt u een product ten toonstellen in of nabij Amsterdam? Wij verhuren kant en klare catwalks. U kiest de afmeting, hoogte en het type afwerking en wij kunnen de catwalk compleet met transport, op- & afbouw voor u leveren.

 

Hoogte podium of catwalk

De hoogte kunt u (per stappen van 20 cm) bepalen door het verwachtte aantal bezoekers, zitten of staand publiek en de hoogte van de ruimte af te wegen. Voor zittend publiek in kleine ruimtes is een podium op 20 cm, 40 cm of 60 cm gebruikelijk. Voor de grotere evenementen is 60 cm tot 100 cm meer gangbaar. Bij de keuze voor de hoogte van het podium, is raadzaam altijd 2,5 meter vrije hoogte te hebben. Een podium trap gaat per trede van 20 cm en stopt altijd 20 cm onder de hoogte van uw podium.

 

Podium afwerking

De zijkanten van het podium kunnen wij afwerken met doek of hardfacing in zowel wit als zwart. De bovenkant van het podium kan met tapijttegels, tapijt uit één rol of balletvloer worden afgewerkt. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het materiaal. Uiteraard kunt u ook voor alle andere techniek omtrent podia bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.

Locatie HWC Events & Rental Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u terecht voor het huren van een podium op maat.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U