Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

TV huren voor uw presentatie of beurs in Den Haag?

Heeft u een beurs op de planning staan in Breda? Wilt u uw boodschap versterken met audiovisuele content? Kies dan voor het huren van een TV bij HWC Events & Rental. Verduidelijk uw booschap met een slideshow of bedrijfsvideo. Wij bieden verschillende in verschillende maten. Zo past er altijd één bij uw concept of presentatie. Wij hebben eerder mogen leveren in de Brabanthallen en ‘s-Hertogenbosch en de Evenementhallen in Gorinchem. Wat uw locatie ook is, wij leveren op uw locatie. Ook in nabijgelegen steden zoals Den Bosch, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Antwerpen, Oosterhout, Roosendaal, Gorinchem, Tilburg en Bergen op Zoom bieden wij onze diensten aan.

De belangrijke verschillen tussen een TV of beamer huren

Los van de prijs heeft een TV nog meerdere voordelen t.o.v. een beamer. Wist je dat een TV minder gevoelig is voor lichtinval en dat u er direct een USB of HD drive op kunt aansluiten? Daarnaast is de TV erg flexibel in waar u hem wilt plaatsen. U hoeft namelijk niet rekening te houden met de projector. In ons assortiment hebben wij zowel kleine als grote televisieschermen.

TV verhuur, het complete pakket

Wij helpen u graag met de op- en afbouw. Dit doen wij voor een laag tarief. Dit is onderdeel van onze professionele partyservice. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wij willen zorgen uit uw handen nemen zodat u kunt focussen op de presentatie. Kies er voor om de TV op te halen of te laten leveren. Bij het huren van een TV krijgt u standaard van ons een 10 meter lange HDMI- en stroomkabel.

Een maat TV kiezen

Kies uit vier verschillende afmetingen voor uw TV. De afmeting van het scherm wordt altijd diagonaal aangegeven (linksonder tot rechtsboven) en loopt van 40″ tot 75″. De 40″ (102 cm) en 46″ (117 cm) kunt u uitstekend gebruiken voor kleine presentaties en beursstands. De 60″ (152 cm) en 75″ (191 cm) zijn meer geschikt voor de grotere presentaties of als u impact wil maken bij uw evenement, presentatie of partij. Wij hebben eerder onze diensten mogen leveren in de Evenementhallen in Gorinchem en de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Het wordt aangeraden om rekening te houden met de minimale kijkafstand, zoals hiernaast weergegeven.

Hoe zet ik de TV op?

Als u er voor kiest om zelf de installatie uit te voeren, dan volgt hier een stappenplan. Pak de vloerplaat uit de transportcase en houdt deze verticaal. Steek daarna de bouten door de buitenste twee grote gaten. Draai de bouten goed met de inbussleutel vast in de onderkant van de twee buizen. Bovenop deze buizen draait u de overige twee buizen stevig vast. Pak de beugel en houdt deze op de hoogte waar u de TV wilt plaatsen. Maak de twee sluitingen goed vast, zodat de beugel niet meer kan bewegen en horizontaal hangt. Pak vervolgens de TV en houdt deze schuin, zodat de bovenkant van de TV meer richting het statief hangt. Haak de TV over beugel en klik deze goed vast. Houdt u er rekening mee dat u bij het losmaken van de TV de veiligheidspalletjes aan de achterzijde van de beugel naar beneden moet trekken.

Hoe sluit ik de TV aan?

Ieder verhuurde TV wkrijgt een HDMI- en stroomkabel meegeleverd van ons. Deze stroomkabel is 10 meter lang. Onze schermen zijn tevens uitgerust met een USB aansluiting om een USB stick of HD drive rechtstreeks te kunnen aansluiten. Heeft u echter behoefte aan een andere aansluiting of moet u langere afstanden afleggen voor uw TV, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee naar een passende oplossing. Mocht u een andere aansluiting nodig hebben of langere afstanden moeten overbruggen, horen wij dat graag. Wij raden aan de HDMI of USB aansluiting te gebruiken voor optimale beeldkwaliteit. Hulp nodig? Wij hebben eerder onze diensten mogen leveren in de Evenementhallen in Gorinchem en de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch.

Hoe speel ik foto’s af op de TV?

Het is belangrijk dat uw USB-stick goed geformatteerd is. Zorg dat dit eerst in orde is voordat u er bestanden op plaatst. In een aparte map zet u de bestanden die u wilt weergeven. De TV kan enkel overweg met .JPG bestanden. Andere bestanden zoals .GIF, .PDF, .PNG en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw foto’s in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) zijn opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de foto’s die u wilt afspelen. Heeft u dit gedaan, klik dan vervolgens op ‘Enter’. Ga naar de instellingen die zich rechtsboven op uw scherm bevinden. Hier kunt u er voor kiezen om de foto presentatie te laten herhalen.

Hoe speel ik video’s af op mijn TV?

Net als met foto’s is het ook bij video’s belangrijk dat uw USB-stick goed geformatteerd is. Pas daarna kunt u er bestanden op plaatsen. In een aparte map zet u de bestanden die u wilt weergeven. De TV kan enkel overweg met .MP4 bestanden. Andere bestanden zoals .MOV, .WMV, .PDF en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw video in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) is opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool, deze bevindt zich rechtsboven op uw scherm. Selecteer vervolgens de video die u wilt afspelen. Klik daarna op ‘Enter’. Wanneer u deze stappen heeft gevolgd kunt u rechtsboven op uw scherm bij instellingen er voor kiezen dat u de video wilt laten herhalen. Wij ondersteunen u graag. Heeft u een evenement buiten Breda? Geen probleem! Zelfs in nabijgelegen steden zijn worden wij vaak gevraagd om onze diensten. Dit doen wij in steden zoals: ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Gorinchem, Bergen op Zoom, Den Bosch, Tilburg, Antwerpen, Roosendaal en Oosterhout.

Locatie HWC Events & Rental Breda

TV huren in Breda en omstreken doet u bij HWC Events & Rental. U vindt ons aan Minervum 7240 te Breda. Hier kunt u de gehuurde apparatuur op afspraak afhalen.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U