Videowall 2 x 2

Samsung 46" Full HD Videowall 2 x 2

Moderne en veel gebruikte videowall voor grote weergave van video's en afbeeldingen op een beursstand of bij een conferentie.

750,00 excl. BTW

Videowall 2 x 2

Een videowall is een aaneenschakeling van meerdere kleine TV schermen welke samen een groter scherm vormen. Eenmaal aan elkaar verbonden heb je dus één groot videoscherm. Deze videowall bestaat uit een 2 x 2 configuratie. Dit wil zeggen dat deze is opgebouwd uit 4 TV schermen. Dit zijn geen reguliere TV schermen, maar speciale TV’s van het gerenommeerde merk Samsung.

Elke TV heeft een sterke processor aan boord aan de hand waarvan de oriëntatie en positie binnen de videowall kan worden bepaald. De dunne 5,2mm rand van de 46″ TV schermen zorgt voor een bijna naadloze aansluiting op elkaar. Eenmaal samen geschakeld levert dat bij een 2 x 2 configuratie een videoscherm met een beelddiagonaal van 233cm op. De videowall is full HD en heeft de kwaliteit die u van hoogwaardige Samsung TV schermen mag verwachten.

Montage

Een groot voordeel hiervan is dat je een betaalbare oplossing hebt voor een relatief groot scherm. Daarnaast hoe je in tegenstelling tot projectie, geen rekening te houden met lichtinval of plaatsing van een beamer. Een videowall kan op statief geplaatst worden of aan een sterke (houten) wand bevestigd worden. Daarnaast kan deze bij nette standbouw ook in een standbouwmuur geïntegreerd worden. Gezien de kwetsbaarheid van de schermen en de benodigde technische knowhow voor montage raden wij ter aller tijden aan de montage door ons te laten uitvoeren. Eenmaal gemonteerd is de videowall echter eenvoudig te bedienen.

Aansturing

Wij raden aan de videowall te huren in combinatie met een mini-PC of laptop uit onze verhuur. Hierop staat reeds software welke is geoptimaliseerd voor het scherm. Zo kunnen deze apparaten, zelfs na een onbedoelde herstart door bijvoorbeeld stroomuitval automatisch direct weer de presentatie beginnen af te spelen. Erg gemakkelijk als je de videowall bijvoorbeeld voor een beurs of conferentie wilt inzetten.

Technische specificaties

 • Merk

  Samsung

 • Type

  4x UE46D

 • Stroomverbruik

  480 watt

 • Randdikte

  5,2 mm

 • Resolutie

  1920 × 1080 pixels

 • Aansluitingen

  HDMI, DVI, DisplayPort, VGA, Component

 • Gewicht Scherm

  10,0 kg

 • Afmetingen Scherm

  1030,9 x 585,4 mm (B x H)

 • Gewicht Wall

  40,0 kg

 • Afmetingen Wall

  2061,8 x 1170,8 mm (B x H)

Tips

Montage

Geef bij het huren van een videowall altijd aan op welke wijze deze gemonteerd dient te worden. Hiermee kunnen wij de materialen beter voorbereiden.

Beurzen

Doorgaans worden videowalls een dag voor de opening van de beurs geïnstalleerd. Direct na afloop van de beurs zullen we deze weer verwijderen.

Video

Videowall 2 x 2 bestellen

Moderne en veel gebruikte videowall voor grote weergave van video's en afbeeldingen op een beursstand of bij een conferentie.

€ 750,00 excl. BTW