Videowall 3 x 3

Samsung 46" Full HD Videowall 3 x 3

Forse Samsung videowall voor het vertonen van beelden op zeer groot formaat. Ideaal voor beurzen, congressen en seminars.

1.750,00 excl. BTW

Videowall 3 x 3

Met deze Samsung videowall haal je een scherm in huis maar maar liefst een beelddiagonaal van 350 cm. Hiermee is het scherm groter dan een gemiddeld beamerscherm en daarbij ook als een potentiële vervanger aan te merken. Het gebruik van een videowall bied namelijk tal van voordelen ten opzicht van projectie. Je hebt namelijk geen last van vervelende reflecties van zonlicht wat naar binnen schijnt. Wat dacht je van de zichtbaarheid? Deze is net zoals bij een normaal TV scherm altijd zichtbaar ongedacht de hoeveelheid licht in de ruimte of op een beurs.

Videowall

Deze videowall bestaat in totaal uit 9 schermen. Er worden er daarvan 3 in de breedte geplaatst en 3 in de hoogte. Hierbij blijven de beeldverhoudingen uiteraard onaangetast, zodat de ‘normale’ verhouding (16:9) gewoon voldoet om het beeld compleet te vullen.

De videowall wordt uieraard niet gemaakt van normale TV schermen. Deze schermen hebben namelijk een zeer dunne rand van slechts 5,9 m, waardoor deze naad – ook wel bezel genoemd – geen storende factor is bij het kijken van de video of afbeelding. Ieder scherm krijgt beschikking over het complete video signaal. Afhankelijk van de instellingen laat het scherm een deel van de complete content zien, zodat er een groot beeld ontstaat.

Montage

Voor de montage van een videowall is specifieke kennis benodigd met betrekking tot het monteren van de componenten en het aansluiten ervan. Wij raden daarom altijd aan de montage en demontage foor ons uit te laten voeren.

De kan zowel hangend als staand gemonteerd worden. Voor evenementen in een hotel of congrescentrum is staande montage vaak de enige oplossing. Het wordt namelijk vaak niet gewaardeerd om de videowall aan een de muur te schroeven. Het scherm wordt in dit geval op een statief geplaatst, zodat het voor alle bezoekers goed zichtbaar is.

Op een beurs is hangende montage vaak gewenst. Met custom houten beurswanden is het ook niet moeilijk om de videowall hieraan te monteren. Het is wel raadzaam om er rekening mee te houden dat deze wand stevig genoeg is om het gewicht van de videowall te kunnen dragen.

Aansturing

Het weergeven van content op de videowall is vrij eenvoudig. Je dient hiervoor een laptop of PC met een HDMI aansluiting aan de wall te verbinden. Dit kan uiteraard met een eigen laptop of computer, maar dit raden wij niet aan. Onze laptops zijn namelijk voorzien van speciale software, waardoor de videowall bij stroomuitval automatisch weer opstart bij het inschakelen ervan. Hierdoor heb je helemaal geen omkijken naar de videowall.

Technische specificaties

 • Merk

  Samsung

 • Type

  9x UE46D

 • Stroomverbruik

  1080 watt

 • Randdikte

  5,2 mm

 • Resolutie

  1920 x 1080 pixels

 • Aansluitingen

  HDMI, DVI, DisplayPort, VGA, Component

 • Gewicht Scherm

  10,0 kg

 • Afmetingen Scherm

  1030,9 x 585,4 mm (B x H)

 • Gewicht Wall

  90,0 kg

 • Afmetingen Wall

  3092,7 x 1756,2 mm (B x H)

Tips

Formaat

Op zoek naar een ander formaat videowall? Bekijk de gerelateerd items onderaan deze pagina of bezoek onze productpagina "video".

Implementatie

Vragen over de implementatie van een videowall op jouw beursstand? Neem gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Video

Videowall 3 x 3 bestellen

Forse Samsung videowall voor het vertonen van beelden op zeer groot formaat. Ideaal voor beurzen, congressen en seminars.

€ 1.750,00 excl. BTW