Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

TV huren voor uw presentatie of beurs in Rotterdam?

Een beurs of presentatie op de planning in Rotterdam, maar nog geen TV scherm geregeld? Bij ons kunt u terecht voor het huren van een TV voor de weergave van uw slideshow, presentatie of bedrijfsvideo. Keuze uit vier verschillende maten TV’s, van klein tot groot. Daarmee hebben wij een formaat TV voor elk doeleinde.  U kunt gebruik maken van de voordelige transportservice binnen omgeving Rotterdam. Zo wordt het eenvoudig om een TV te huren voor bijvoorbeeld bij Ahoy Rotterdam, Rotterdam WTC of een andere evenementenlocatie in de regio, maar ook bij u op kantoor.

Het verschil tussen een TV of beamer huren

Aan het huren van een TV hangen vele voordelen, voor is het voordeliger dan een beamer, heeft de TV minder last van lichtinval en kunt u eenvoudig uw presentatie met USB, HD drive of laptop op de TV afspelen. Daarnaast hoeft u nooit rekening te houden met de plaatsing van de beamer. Ons grootste TV scherm heeft een diagonaal van bijna 2 meter, waardoor deze een goed alternatief is voor het gebruik van een beamer.

TV huren als compleet pakket

Wij leveren naast de TV en TV stand ook een complete service met op- & afbouw tegen een betaalbaar tarief. Op deze wijze hoeft u zich technisch nergens druk om te maken en kunt u zich volledig focussen op de content van uw presentatie. Wilt u de TV’s liever zelf ophalen, op- & afbouwen en retourneren, dat kan ook! TV’s worden geleverd met 10 meter HDMI en 10 meter stroomkabel. Houd rekening met de omvangrijke transportcases waarin de TV’s verpakt zitten.

Ahoy Rotterdam en WTC Rotterdam

De meest voorkomende locaties voor het huren van een TV zijn Ahoy Rotterdam en WTC Rotterdam. Wilt u een TV huren voor een van deze locaties, vul dan de aanvraag in via de Rental Shop of stuur ons een e-mail.

Een maat TV kiezen

In onze verhuur shop heeft u de keuze uit vier afmetingen TV’s. Deze afmetingen worden  diagonaal aangegeven (linksonder tot rechtsboven) en lopen van 40″ tot 75″. De 40″ (102 cm) en 46″ (117 cm) kunt u perfect gebruiken voor kleine presentaties en beursstands. De 60″ (152 cm) en 75″ (191 cm) zijn geschikt voor de grotere presentaties of als u impact wil maken bij uw evenement. Het is handig om rekening te houden met de minimale kijkafstand, zoals hiernaast weergegeven. 

 

TV stand opzetten

Neem de vloerplaat uit de beschermkist en plaats deze verticaal. Steek de bouten door de buitenste twee grote gaten. Draai de bouten met de inbussleutel vast in de onderkant van twee buizen. Bovenop deze buizen draait u de overige twee buizen vast. Pak de beugel en houdt deze op de hoogte waar u de TV wilt plaatsen. Maak de twee sluitingen goed vast, zodat de beugel niet meer kan bewegen en horizontaal hangt. Pak vervolgens de TV en houdt deze schuin, zodat de bovenkant van de TV meer richting het statief hangt. Haak de TV over beugel en klik deze vast. Houdt er rekening mee dat u bij het losmaken van de TV de veiligheidspalletjes aan de achterzijde van de beugel naar beneden moet trekken. 

 

 

De TV aansluiten

Iedere TV is uitgerust met een HDMI en stroomkabel van 10 meter. Onze schermen zijn tevens uitgerust met een USB aansluiting om een USB stick of HD drive rechtstreeks te kunnen aansluiten. Mocht u een andere aansluiting nodig hebben of langere afstanden moeten overbruggen, horen wij dat graag. Wij raden aan de HDMI of USB aansluiting te gebruiken voor optimale beeldkwaliteit.

 

Foto’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .JPG bestanden. Andere bestanden zoals .GIF, .PDF, .PNG en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw foto’s in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) zijn opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de foto’s die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de foto presentatie wilt laten herhalen.

 

Video’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .MP4 bestanden. Andere bestanden zoals .MOV, .WMV, .PDF en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw video in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) is opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de video die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de video wilt laten herhalen.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U