Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht huren voor uw evenement in Rotterdam?

Verlichting bepaald een groot gedeelte van de sfeer tijds uw evenement. Des te belangrijker is het samenstellen van een goed lichtpan, en daar helpen wij u graag bij! Beurs, modeshow, product lancering of presentatie in Rotterdam of omgeving? Wij gaan graag met u om de tafel om te bekijken hoe licht uw evenement kan af maken. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch of per e-mail om advies vragen.

Beurs of presentatie verlichting huren in Rotterdam

Bij een beurs of presentatie staat het overbrengen van de boodschap centraal. Uw spreker of product dient daarom goed verlicht te worden en daar helpen wij u graag bij. Of het nou gaat om een beursstand in het Rotterdam WTC of een presentatie bij u op kantoor, wij bieden u passend advies.

Sfeer of feestverlichting huren in Rotterdam

Onze verhuurshop biedt een ruim aanbod van complete sets voor een feest, gala of ander evenement. Van feestverlichting, sfeerverlichting tot buitenverlichting, hetgeen u zoekt is hier te vinden. U kunt bij één van onze locaties uw gehuurde licht set op halen of het voordelig bij u laten bezorgen (met of zonder op- & afbouw). Zo bezorgen wij tegen een voordelig tarief in; Rotterdam, Delft, Dordrecht, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, Vlaardingen, Barendrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam WTC, Rotterdam Ahoy, Gouda en Berkel en Rodenrijs.

Architectuurverlichting huren Rotterdam

Sfeerverlichting huren Rotterdam

Feestverlichting huren Rotterdam

Organiseert u een feest? Wij hebben licht sets voor ieder type feest in onze verhuurshop. Van tuinfeest tot disco feest. Met licht effecten en thema verlichting kunt u het feest helemaal aankleden. Onze feestverlichting is eenvoudig te bedienen en zelf te vervoeren. Zo vindt u onder andere UV lampen, prikkabels, licht effecten, discobollen, lasers en andere lichteffecten in onze verhuur.

Stroboscoop, blinder of laser huren Rotterdam

Evenementen worden steeds flitsender en daar helpen wij graag bij. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stroboscoop, blinder of laser op uw evenement? Krachtige stroboscopen van 1800 tot wel 3000 watt en Showtec Sunstrip blinders zijn echte eye-catchers. Deze verlichting is tevens perfect in te zetten voor buitenevenementen zoals festivals. Bekijk ons volledig overzicht in de licht afdeling van onze verhuurshop.

Blacklight huren Rotterdam

UV Blacklight party of black & white party? UV blacklight is het succesvolle licht effect van de 80’s en de 90’s. Deze verlichting laat bepaalde kleuren fluoriserend oplichten. Per 20m2 raden wij één UV blacklight van 400 watt aan. Dit effect is ook leuk in te zetten tijdens volleybal- of andere sportevenementen. Met UV blacklight tape kunt u de randen van het veld of het net tussen de speelhelften extra laten oplichten. Vraag ons om advies.

Rook & haze huren Rotterdam

Het effect van licht effecten en lasers versterken? Het gebruik van een rookmachine of hazer kan hier bij helpen. Een hazer / fazer is een rookmachine met een ventilator ingebouwd voor een betere verspreiding voor de rook. In onze verhuur shop vindt u verschillende rookmachines. De toepasbaarheid is afhankelijk van de grote van uw ruimte.

Sfeerverlichting huren Rotterdam

Gala, bedrijfsborrel of ander gezellig evenement? Sfeerverlichting helpt u de juiste mood te creëren. Hiermee kunt u gevels, muren en andere accenten in de ruimte in kleur verlichten. In onze verhuur shop vindt u bijvoorbeeld draadloze LED spots en moving heads voor de perfecte sfeer tijdens uw evenement.

Architectuur verlichting huren Rotterdam

Promotioneel een gebouw verlichten of de entree van een evenement in Rotterdam uitlichten? Hiervoor hebben wij architectuur verlichting. Schijnwerpers die het gehele gebouw, de tuin of een landgoed volledig in kleur zetten. Stuur ons een foto van het object of gebied dat u wilt verlichten en wij helpen u graag verder.

Podium & toneel verlichting huren Rotterdam

Zoekt u licht voor een theatervoorstelling, optreden of podium? Dan kunt u uitstekend terecht in onze verhuur shop. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod. Van fresnel tot profiel spot en van schijnwerper tot volgspot. Alles wat u nodig heeft om een podium of toneel te verlichten.

Beursverlichting huren Rotterdam

Beursstand bij de Rotterdam Ahoy, Rotterdam WTC of andere beurslocatie in de omgeving? Producten verlichten is een vak op zich. Daarom geven wij u graag passend advies voor de verlichting van uw beurs. Van kleine middenstand tot grote open beursstand, wij maken graag een voorstel voor u.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U