Licht huren voor uw evenement in Rotterdam?

Verlichting is in allerlei soorten en maten te krijgen. Ook de soort verlichting varieert. Sommige armaturen stralen enkel wit licht af terwijl andere lampen juiste alle kleuren licht kunnen produceren. Dan hebben we het hierbij nog niet eens gehad over de openingshoek en andere eigenschappen. Je begrijpt het. Het kiezen van de juiste verlichting kan een enorme opgave zijn. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring met het verlichten van evenementen. Je bent dus aan het juiste adres voor het huren van professioneel licht voor jouw bedrijfsfeest, presentatie, beurs, congres of afterparty in Rotterdam en omstreken. Voor ons gerust om advies voor de juiste verlichting in jouw situatie.

Beurs of presentatie verlichting huren in Rotterdam

Ben je bezig met het organiseren van een presentatie of het inrichten van een beursstand? Dan heb je waarschijnlijk al gedacht aan het uitlichten van het onderwerp. Maar waar moet je beginnen? Waarschijnlijk kun je wel wat advies gebruiken bij het kiezen van de juiste lampen. Gelukkig zijn we je altijd graag van dienst en voorzien wij je vrijblijvend van het nodige advies. Op onze website vind je zowel sets voor het verlichten van een complete presentatie of beursstand, maar kan je ook losse armaturen huren. Iedere lamp heeft een volledige beschrijving van de mogelijkheden, maar ook de beperkingen. Organiseer je dus een presentatie of ben je bezig met het invullen van een beursstand bij Rotterdam Ahoy of WTC Rotterdam? Bekijk dan zeker even ons assortiment.

Sfeer of feestverlichting huren in Rotterdam

Ben je niet op zoek naar felle verlichting, maar juist naar lampen voor het creëren van sfeer? Dan kunnen wij je ook uitstekend van dienst zijn. Voor een galadiner, awardshow, bedrijfsfeest of afterparty hebben wij namelijk tal van armaturen voor sfeerverlichting, showlicht en effecten. Denk hierbij aan draadloze LED uplights, movingheads, stroboscopen en stand alone lichteffecten. Je kunt bij één van onze locaties de gehuurde verlichting ophalen of het voordelig laten bezorgen (met of zonder op- & afbouw). Zo bezorgen wij tegen een voordelig tarief in; Rotterdam, Delft, Dordrecht, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, Vlaardingen, Barendrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam WTC, Rotterdam Ahoy, Gouda en Berkel en Rodenrijs.

Sfeerverlichting Huren

Organiseer je een evenement op een industriële evenementenlocatie? Dan kan sfeerverlichting helpen bij het accentueren van bepaalde elementen van de locatie. Op deze manier komt de locatie perfect tot zijn recht en krijgen jouw bezoekers het gevoel dat de locatie echt onderdeel is van het evenement. Bij ons kun je terecht voor het huren van sfeerverlichting voor jouw evenement in Rotterdam en omstreken. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende draadloze uplighters van Astera. Volledig draadloos en multifunctioneel inzetbaar. Ideaal voor representatieve events, waarbij uitstraling belangrijk is.

Beursverlichting Huren

Neem je deel aan een beurs in de van Nelle Fabriek of Ahoy in Rotterdam? Dan is het wel zaak dat je goed opvalt naast alle andere standhouders. Uiteraard is de inrichting en uitstraling van je beursstand hierbij van belang, maar een onderschat onderdeel is de juiste verlichting. Met verlichting creëer je namelijk niet enkel de juiste sfeer, maar ook de mate van opvallendheid. Bij ons ben je voor het huren van beursverlichting aan het juiste adres. Grote of kleine beursstand? Sfeervol of juist krachtig verlicht? Het is allemaal mogelijk en voor iedere beursstand hebben wij de juiste verlichting. Meer weten? Bekijk dan onze website.

Presentatieverlichting Huren

Zijn alle uitnodigingen verstuurd? De prominente sprekers vastgelegd? Dan ben je klaar voor de presentatie zou je zeggen. Heb je hierbij echter ook gedacht aan de verlichting? Verlichting zorgt er namelijk voor dat de boodschap zo duidelijk mogelijk overkomt bij het publiek. De spreker is niet enkel zichtbaar voor het publiek achterin. Ook gezichtsuitdrukkingen en emoties komen beter over. Voor kleine evenementen kun je prima gebruik maken van onze spotlights op een statief. Voor grotere presentaties in Rotterdam en omgeving vormt truss met diverse fresnels, theaterspots en profielspots meer uitkomst.

Licht Voor Film Huren

Bezoekers op een evenement is al lang niet meer vanzelfsprekend. Evenementen vinden steeds vaker online plaats. Dit maakt ook dat er op een andere manier naar het resultaat gekeken moet worden. Niet het plaatje op de locatie telt meer. Juist de beelden van de live stream zijn tegenwoordig relevant. Met de juiste verlichting zorg je ervoor dat juist de beelden van jouw opnames extra goed worden opgenomen door de camera’s. Bij ons kun je aankloppen voor het huren van speciale LED wash softpanels, maar ook voor het huren van draadloze Astera TitanTubes. Beide ideaal voor het uitlichten van een studio.

Gebouwverlichting Huren

Wil je direct bij aankomst van de bezoekers een verpletterende indruk achterlaten? Zorg er dan voor dat de evenementenlocatie ook van de buitenkant sfeervol is aangelicht. Hiermee weten de bezoekers direct waar het evenement plaatsvindt en komen jouw bezoekers alvast in de stemming. Voor het uitlichten van dergelijke objecten, maar ook bruggen, gevels en andere grote oppervlakten maken wij gebruik van Astera. Deze draadloze spots kunnen tot wel 20 uur op een enkele acculading functioneren. Geen kabels en een kortere opbouwtijd. Daarnaast zijn de armaturen ook nog eens spatwaterdicht. Perfect voor buiten dus.

Feestverlichting Huren

Heb je een bruiloft of feest op de planning bij een van de vele evenementenlocaties in Rotterdam en omstreken? Dan verzorgen wij graag de feestverlichting op jouw evenement. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende armaturen. Van simpele LED spot tot feestelijk lichteffect en van flitsende stroboscoop tot elegante movinghead. Voor iedere gelegenheid – groot of klein – verhuren wij de juiste verlichting. Ieder product heeft een uitgebreide omschrijving van de eigenschappen en toepassing. Tevens tref je een filmpje met het resultaat van de armatuur. Waar wacht je nog op? Bekijk snel ons assortiment.

HWC Events & Rental - Vestiging Amsterdam

Wil jij de gehuurde verlichting voor jouw evenement in Rotterdam zelf ophalen? Dan kun je terecht bij onze vestiging in Amsterdam. Na het reserveren van de verlichting kun je hier op afspraak terecht van maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Zelf niet in de gelegenheid om de gehuurde verlichting op te halen? Laat het ons dan bezorgen op jouw locatie in Rotterdam. In de verhuurshop kies je zeer gemakkelijk van welke services je gebruik wilt maken.