Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Podium of catwalk huren voor uw evenement in Rotterdam

Het is de basis van elk evenement, de plek waar alles afspeelt. Het podium, of in het geval van een modeshow, de catwalk. Bedoeld zodat iedereen de spreker, DJ, artiest of model goed kan zien. Podium en catwalk’s leveren wij modulair, dit wil zeggen dat u elke maat kan maken (per meter) op elke hoogte (per 20cm). Een catwalk of podium is te huren als compleet pakket, waarbij het voor u vervoerd word, opgebouwd en weer afgebouwd. Wij bezorgen in Rotterdam en omstreken zoals;  Delft, Dordrecht, Schiedam, Capelle aan de Ijssel, Vlaardingen, Barendrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Rotterdam WTC, Rotterdam Ahoy, Gouda en Berkel en Rodenrijs.

Podium huren Rotterdam

Een podium huren gaat eenvoudig. U geeft ons de gewenste maten (in meters) door, en tevens de hoogte (per 20cm). Vervolgens of u er een podium rok voor wilt of niet en of u bijvoorbeeld tapijt op het podium wilt hebben liggen. Vervolgens maken wij een passend voorstel voor u.

Catwalk huren Rotterdam

Fashion show of modeshow in Rotterdam of omstreken? Wij verhuren kant en klare pakketen. Het enige wat u hoeft te doen is de afmeting, hoogte en het type afwerking te kiezen. De rest, zoals op- & afbouw en transport regelen wij.

 

Hoogte van podium of catwalk

De hoogte kunt u per 20 cm bepalen door het verwachtte aantal bezoekers, zitten of staand publiek en de hoogte van de ruimte af te wegen. Voor zittend publiek in kleine ruimtes is een podium op 20 cm, 40 cm of 60 cm gebruikelijk. Voor de grotere evenementen is 60 cm tot 100 cm meer gangbaar. Bij de keuze voor de hoogte van het podium, is raadzaam altijd 2,5 meter vrije hoogte te hebben. Een podium trap gaat per trede van 20 cm en stopt altijd 20 cm onder de hoogte van uw podium.

 

Podium afwerking

De zijkanten van het podium kunnen wij afwerken met doek of hardfacing in zowel wit als zwart. De bovenkant van het podium kan met tapijttegels, tapijt uit één rol of balletvloer worden afgewerkt. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het materiaal. Uiteraard kunt u ook voor alle andere techniek omtrent podia bij ons terecht. Wij staan u graag te woord.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U