TV huren voor uw presentatie of beurs in Amsterdam?

Staat u binnenkort op een beurs of geeft u een presentatie in Amsterdam? Bent u op zoek naar het huren van een TV scherm voor het weergeven van uw presentatie, slideshow of bedrijfsvideo? Wij verhuren TV’s in vier verschillende afmetingen. Het juiste formaat voor uw doeleinde is hiermee gegarandeerd. Maak gebruik van onze voordelige transportservice binnen Amsterdam. Leveren bij de RAI, Beurs van Berlage, Pakhuis de Zwijger of andere Amsterdamse evenementenlocatie is geen enkel probleem.

TV of beamer huren, de verschillen

Een TV heeft naast het prijskaartje vele andere voordelen ten opzichte van een beamer. Zo is een TV minder gevoelig voor lichtinval en kunt u hier rechtstreeks een USB of HD drive op aansluiten. Een TV scherm plaatst u altijd op de ideale positie. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met de plaatsing van een projector. Tegenwoordig hebben wij al TV schermen met een diagonaal van 2 meter. Een groot en helder beeld is hiermee het resultaat.

TV verhuur, het complete pakket

Naast het transport kunnen wij ook de op- & afbouw, tegen een schappelijk tarief, voor u uitvoeren. Op deze manier staat alles werkend klaar en kunt u zich volledig concentreren op de presentatie. Iedere TV wordt geleverd met TV statief, waarmee de TV op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Standaard worden onze schermen met een 10 meter HDMI en stroomkabel geleverd. Wilt u liever de TV zelf ophalen en plaatsen? Dat kan. Houd rekening met de omvangrijke transportcases waarin de TV’s verpakt zitten. Na reservering kunt u de TV of TV’s bij onze locatie in Amsterdam ophalen.

Een maat TV kiezen

U heeft keuze uit vier verschillende maten TV’s. De afmeting van het scherm wordt altijd diagonaal aangegeven (linksonder tot rechtsboven) en loopt van 40″ tot 75″. De 40″ (102 cm) en 46″ (117 cm) kunt u perfect gebruiken voor kleine presentaties en beursstands. De 60″ (152 cm) en 75″ (191 cm) zijn geschikt voor de grotere presentaties of als u impact wil maken bij uw evenement. Het is handig om rekening te houden met de minimale kijkafstand, zoals hiernaast weergegeven. 

 

tv huren

TV stand opzetten

Pak de vloerplaat uit de transportcase en houdt deze verticaal. Steek de bouten door de buitenste twee grote gaten. Draai de bouten met de inbussleutel vast in de onderkant van twee buizen. Bovenop deze buizen draait u de overige twee buizen vast. Pak de beugel en houdt deze op de hoogte waar u de TV wilt plaatsen. Maak de twee sluitingen goed vast, zodat de beugel niet meer kan bewegen en horizontaal hangt. Pak vervolgens de TV en houdt deze schuin, zodat de bovenkant van de TV meer richting het statief hangt. Haak de TV over beugel en klik deze vast. Houdt er rekening mee dat u bij het losmaken van de TV de veiligheidspalletjes aan de achterzijde van de beugel naar beneden moet trekken. 

 

 

De TV aansluiten

Iedere TV is uitgerust met een HDMI en stroomkabel van 10 meter. Onze schermen zijn tevens uitgerust met een USB aansluiting om een USB stick of HD drive rechtstreeks te kunnen aansluiten. Mocht u een andere aansluiting nodig hebben of langere afstanden moeten overbruggen, horen wij dat graag. Wij raden aan de HDMI of USB aansluiting te gebruiken voor optimale beeldkwaliteit.

 

Foto’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .JPG bestanden. Andere bestanden zoals .GIF, .PDF, .PNG en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw foto’s in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) zijn opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de foto’s die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de foto presentatie wilt laten herhalen.

 

Video’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .MP4 bestanden. Andere bestanden zoals .MOV, .WMV, .PDF en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw video in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) is opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de video die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de video wilt laten herhalen.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam.