TV huren voor uw presentatie of beurs in Amsterdam?

Staat u binnenkort op een beurs of geeft u een presentatie in Amsterdam? Huur dan een TV voor de weergave van uw presentatie, slideshow of bedrijfsvideo. Wij hebben TV’s in vier verschillende afmetingen. Het juiste formaat voor uw doeleinde is hiermee gegarandeerd. Maak gebruik van onze voordelige transportservice binnen Amsterdam. Leveren bij de RAI, Beurs van Berlage, Pakhuis de Zwijger of andere Amsterdamse evenementenlocatie is geen enkel probleem.

TV of beamer huren, de verschillen

Een TV heeft naast het prijskaartje vele andere voordelen ten opzichte van een beamer. Zo is een TV minder gevoelig voor lichtinval en kunt u hier rechtstreeks een USB of HD drive op aansluiten. Een TV scherm plaatst u altijd op de ideale positie. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met de plaatsing van een projector. Tegenwoordig hebben wij al TV schermen met een diagonaal van 2 meter. Een groot en helder beeld is hiermee het resultaat.

TV verhuur, het complete pakket

Naast het transport kunnen wij ook de op- & afbouw, tegen een schappelijk tarief, voor u uitvoeren. Op deze manier staat alles werkend klaar en kunt u zich volledig concentreren op de presentatie. Iedere TV wordt geleverd met TV statief, waarmee de TV op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Standaard worden onze schermen met een 10 meter HDMI en stroomkabel geleverd. Wilt u liever de TV zelf ophalen en plaatsen? Dat kan. Houd rekening met de omvangrijke transportcases waarin de TV’s verpakt zitten. Na reservering kunt u de TV of TV’s bij onze locatie in Amsterdam ophalen.