TV huren voor uw presentatie of beurs in Amsterdam?

Staat u binnenkort op een beurs of geeft u een presentatie in Amsterdam? Bent u op zoek naar het huren van een TV scherm voor het weergeven van uw presentatie, slideshow of bedrijfsvideo? Wij verhuren TV’s in vier verschillende afmetingen. Het juiste formaat voor uw doeleinde is hiermee gegarandeerd. Maak gebruik van onze voordelige transportservice binnen Amsterdam. Leveren bij de RAI, Beurs van Berlage, Pakhuis de Zwijger of andere Amsterdamse evenementenlocatie is geen enkel probleem.

TV of beamer huren, de verschillen

Een TV heeft naast het prijskaartje vele andere voordelen ten opzichte van een beamer. Zo is een TV minder gevoelig voor lichtinval en kunt u hier rechtstreeks een USB of HD drive op aansluiten. Een TV scherm plaatst u altijd op de ideale positie. U hoeft namelijk geen rekening meer te houden met de plaatsing van een projector. Tegenwoordig hebben wij al TV schermen met een diagonaal van 2 meter. Een groot en helder beeld is hiermee het resultaat.

TV verhuur, het complete pakket

Naast het transport kunnen wij ook de op- & afbouw, tegen een schappelijk tarief, voor u uitvoeren. Op deze manier staat alles werkend klaar en kunt u zich volledig concentreren op de presentatie. Iedere TV wordt geleverd met TV statief, waarmee de TV op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Standaard worden onze schermen met een 10 meter HDMI en stroomkabel geleverd. Wilt u liever de TV zelf ophalen en plaatsen? Dat kan. Houd rekening met de omvangrijke transportcases waarin de TV’s verpakt zitten. Na reservering kunt u de TV of TV’s bij onze locatie in Amsterdam ophalen.

TV Huren

Het is niet meer weg te denken bij ieder evenement. Content. Een bedrijfsvideo, demo of slideshow. Het presenteren van je product of bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder. Om dit makkelijk en snel te kunnen organiseren is het huren van een TV voor jouw evenement in Amsterdam en omstreken perfect geschikt. Wij verhuren TV schermen in verschillende afmetingen van 40”, 50”, 60″ en 75”. Deze worden altijd geleverd met een bijhorend statief. Zo haal je het beste uit je scherm op een  beurs, congres, seminar of ander evenement. Weet je niet welke formaat bij jouw toepassing past? Bekijk dan de uitgebreide informatie bij het product.

Beamer Huren

Geven TV schermen niet genoeg zichtbaarheid voor alle bezoekers van jouw evenement? Dan kun je uitwijken naar het huren van een beamer voor jouw presentatie in Amsterdam en omstreken. Met een beamer, en uiteraard een bijhorend beamerscherm, is het mogelijk om beeld op zeer groot formaat weer te geven. Een beamer ondervindt echter wel hinder van lichtinval. Dit kan zorgen voor een flets beeld of schaduwen op het projectiescherm. Echter ben je deze problemen met de juiste apparatuur snel de baas. Beschik je niet over de juiste kennis? Neem dan gerust contact met ons op voor advies omtrent de keuze voor jouw beamer.

Touchscreen Huren

Een razendsnelle ontwikkeling hebben deze schermen doorgemaakt. Bestonden er 20 jaar geleden nog helemaal geen touchscreens. Nu zijn ze niet meer weg te denken. Telefoons, tablets, laptops en zelfs auto’s zijn er mee uitgerust. Bij beurzen zijn deze schermen ook niet meer weg te denken. Het geven van demonstraties kan namelijk tegenwoordig op zeer grote touchscreen schermen. Het onderscheiden van een touchscreen van een TV is tegenwoordig ook zeer lastig. Visueel zijn deze schermen net zo aantrekkelijk. Meer weten over het huren van een touchscreen voor jouw beurs in Amsterdam? Mail ons gerust.

Videowall Huren

Op een beurs kan het voorkomen dat een normaal TV scherm niet voldoende zichtbaarheid geeft aan jouw content. Tussen alle standhouders en bewegende beelden is het namelijk best lastig om op te vallen. Een groot scherm maakt het makkelijker om jezelf te onderscheiden tussen alle andere beursstands. Door het combineren van verschillende schermen tot één groot scherm kun je zeer voordelig op groot formaat beelden laten zien aan de bezoekers. Een videowall ondervindt tevens geen hinder van verlichting, wat essentieel is op beurzen. Weten of het huren van een  videowall wat is voor jouw beurs in Amsterdam? Bel ons.

LED Wall Huren

Je hebt het waarschijnlijk wel eens gezien op een evenement? Een achterwand welke volledig is vervaardig van scherm. Een zogenoemde LED Wall. Zo’n LED Wall wordt opgebouwd uit verschillende ‘tegels’. Dit zijn eigenlijk kleine schermen welke samen een groot scherm vormen. Het voordeel van een LED wall is dat je geen randen hebt, zoals bij een videowall. Daarnaast heb je de mogelijkheid om met extra apparatuur helemaal zelf te bepalen waar je wat wilt weer geven. Je bent dus heel flexibel bij het indelen van de content die je wilt laten zien aan de bezoekers? Neem gerust contact met ons op voor meer info.

Live Stream Set Huren

Met het steeds verder ontwikkelen van internet en de bijhorende verbindingen, maakt dit nieuwe toepassingen van evenementen mogelijk. Opname en studio projecten kunnen ineens via het internet uitgezonden worden, maar ook hybride evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond. Met de juiste apparatuur en kennis is het organiseren van een live streaming of hybride evenement lang geen moeilijke opgave meer. Om het huren van de juiste apparatuur voor jouw live stream makkelijk te maken kun je bij ons terecht. Heb je hiermee geen ervaring en wil je gebruik maken van onze kennis? Bel ons gerust.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam, zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam. Natuurlijk leveren wij ook op andere evenementenlocaties en kun je bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor het ophalen en retourneren van gehuurde materialen. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur.