Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Confetti huren Utrecht

Met confetti kunt u het hoogtepunt van uw evenement, show of feest onvergetelijk maken. Bij HWC kunt u zelf bepalen hoe dit special effect eruit komt te zien; u kan zelf de kleuren en het soort confetti kiezen.

Confetti kanon huren Utrecht

De confetti sets die HWC aanbiedt zijn makkelijk op te bouwen en te bedienen. U kunt u dus zelf bepalen wanneer, hoevaak en hoe lang u de confetti verspreidt. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze bezorg- en opbouwservice in Utrecht. Door de kleur van de snippers of slierten aan te passen aan dat van uw bedrijf of evenement, geeft u het hoogtepunt nog meer sfeer.

Confetti voor groot evenement in Utrecht

Het confetti stadium shot knalt een heel stadion, plein of evenementterrein in een fractie vol met confetti. Dankzij de enorme kracht en het grote bereik van dit confetti kanon is het uitermate geschikt voor de écht grote zalen en buitenterreinen. HWC komt deze confetti machine graag voor u op locatie installeren en bedienen.

Confetti kanon huren Utrecht

Wilt u zelf een confetti kanon bedienen? Kijkt u dan eens naar de Magic FX Power Shot. Dit is een compact en professioneel confetti apparaat dat confetti snippers tot wel 12 meter en streamers tot maar liefst 20 meter ver schiet! Het apparaat is makkelijk om zelf te installeren, positioneren en te bedienen, middels de bijbehorende controller.

Confetti stadium shot huren Utrecht

De confetti Stadium Shots zijn perfect geschikt voor het echte grote werk. Binnen no-time knallen deze kanonnen festivalterreinen, stadions of enorm grote zalen vol met confetti. Confetti snippers komen 20 meter ver en streamers bereiken zelfs afstanden tot 50 meter. Wij adviseren u deze Stadium Shots door het HWC confetti team te laten bedienen en op- en af te bouwen.

Confetti Swirl huren Utrecht

Om een langdurige confetti regen te creëren is de Magic FX Swirl Fan XL de beste oplossing. In de bak van deze confetti machine past maar liefst 3 kilo confetti waardoor er tot wel 8 minuten non stop confetti verspreid kan worden. Vergeleken bij andere confetti kanonnen is deze Swirl relatief stil. Mede hierdoor wordt dit special effect vaak gebruikt bij TV shows, huldigingen, musicals of andere festiviteiten waarbij een lange periode confetti langzaam naar beneden moet dwarrelen.

Confetti slierten of snippers kiezen

Confetti shooters kunnen snippers en lange slierten (streamers) afschieten. U bepaalt zelf wat uw voorkeur heeft. Op de meeste festiviteiten worden snippers afgeschoten. Het voordeel van snippers is dat ze zich vrij snel verspreiden en langzaam naar beneden komen. Soms verplichten locaties om streamers te gebruiken, vaak omdat deze makkelijker op te ruimen zijn dan confetti snippers.

Confetti kleur kiezen

HWC kan confetti in elke kleur naar keuze leveren. Met confetti in uw bedrijfskleuren of de kleuren van uw festival of evenement, zal u nog meer sfeer creëren. Wij adviseren om 1, 2 of maximaal 3 kleuren confetti tegelijk te gebruiken om de kleuren zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Indien u geen voorkeurskleur confetti heeft, dan leveren wij een mooie kleur mix.

Confetti Afschieten

Lintjes knippen is ouderwets. Een officiële opening heeft tegenwoordig een grote rode knop op een statige witte zuil. Met een klap of subtiele druk op de knop wordt de confetti gelanceerd en wordt daarmee de winkel, het kantoor of de sportvereniging officieel voor geopend verklaard. Wilt u een feestelijk moment extra ceremonieel maken, dan is dit een perfecte toevoeging bij uw evenement.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U