Magic FX Stadiumshot II

Mega confettikanon voor stadions en grote publieksevenementen

Confetti shooter voor de aller grootste festivals en evenementen. Schiet streamers tot wel 50 meter ver!

150,00 excl. BTW

Magic FX Stadiumshot II

Een heel stadion, festival, evenemententerrein of beurs in één klap vol confetti zetten? De Magic FX Stadiumshot II draait er zijn hand niet voor om. Deze super krachtige streamer- en confetti shooter heeft een tankinhoud van 35 liter en een maximale druk van maar liefst 8 bar. Confetti kan hierdoor tot wel 20 meter en speciale stadion shooters tot zelfs 50 meter ver worden geschoten!

Compressor

Voor het gebruik van de Magic FX Stadiumshot II is een Air Compressor 8 bar nodig, zie hiervoor de gerelateerde producten op deze pagina. De compressor genereert de druk die nodig is om de confetti of slierten met kracht naar grote hoogtes te schieten. Nadat je de eerste batch confetti or slierten hebt afgeschoten dient deze de druk weer op te bouwen voor de volgende lading.

Bij een festival of in een stadion is het het mooist om links en rechts langs het podium een stadiumshot te plaatsen. Op deze manier komt de confetti of slierten evenredig over het publiek heen. Het gehele confetti kanon staat in een stevige flightcase waar hij tijdens gebruik in kan blijven staan. Dit maakt de installatie en het transport zeer eenvoudig.

Confetti of Streamer

De stadiumshot wordt zonder confetti of serpentine (slierten) geleverd. Deze kan je per kilo erbij bestellen. Hierin heb je keuze uit allerlei kleuren. Bij confetti heb je ook keuze uit allerlei vormen. De meeste kleuren hebben wij op voorraad. Wil je echter een specifieke kleur of vorm confetti op jouw evenement, dan raden we aan deze tijdig door te geven.

Bij het doen van je aanvraag via onze verhuurshop kan je in het opmerkingen vak de hoeveelheid in kilo’s, de kleur en of je snippers of slierten wilt doorgeven. Op de maatofferte welke je vervolgens zult ontvangen, zijn deze items dan toegevoegd aan je bestelling. Tevens word je daarbij ingelicht over beschikbaarheid van het gevraagde. Wij raden aan niet meer dan 3 kleuren tegelijk te gebruiken voor een zo mooi mogelijk resultaat bij gebruik van de stadiumshot.

Bediening

Het gebruik van de stadiumshot op de correcte manier vergt enige technische kennis. Wil je geen zorgen hebben tijdens jouw evenement? Boek dan bediening erbij. Deze kunt u los via het opmerkingen vak aanvragen.

Heeft u een evenement waarbij de stadiumshot eigenlijk net te groot is? Bekijk dan ook eens onze kleinere confetti sets.

Technische specificaties

 • Merk

  Magic FX

 • Type

  Stadium Shot II

 • Stroomverbruik

  20 watt

 • Tank

  35 liter

 • Afstand confetti

  20 meter

 • Afstand streamers

  35 meter

 • Gewicht

  108 kg

 • Afmetingen transportkist

  80 x 60 x 75 cm (L x B x H)

Tips

Veiligheid

Let tijdens de installatie op de positionering van dit krachtige confetti kanon. Het is erg gevaarlijk (en verboden) om confetti of shooters richting mens of dier te schieten.

Confetti

Deze stadiumshot wordt standaard zonder confetti geleverd. Vanwege de eindeloze mogelijkheden in soorten en kleuren confetti, vragen wij om de gewenste type, kleur en vorm door te geven via de opmerkingen bij uw aanvraag.

Video

Magic FX Stadiumshot II bestellen

Confetti shooter voor de aller grootste festivals en evenementen. Schiet streamers tot wel 50 meter ver!

€ 150,00 excl. BTW