Magic FX Stadiumshot II

Mega confetti kanon voor stadions

Confetti shooter voor de aller grootste festivals en evenementen. Schiet streamers tot wel 50 meter ver!

150,00 excl. BTW

Magic FX Stadiumshot II

Een heel stadion, festival, evenemententerrein of beurs in één klap vol confetti zetten? De Magic FX Stadiumshot II draait er zijn hand niet voor om. Deze super krachtige streamer- en confetti shooter heeft een tankinhoud van 35 liter en een maximale druk van maar liefst 8 bar. Confetti kan hierdoor tot wel 20 meter en speciale stadion shooters tot zelfs 50 meter ver worden geschoten!

Voor het gebruik van de Magic FX Stadiumshot II is een Air Compressor 8 bar nodig, zie hiervoor de gerelateerde producten op deze pagina.

Het gehele confetti kanon staat in een stevige flightcase waar hij tijdens gebruik in kan blijven staan. Dit maakt de installatie en het transport zeer eenvoudig.

Deze mega confetti knaller wordt standaard geleverd met confetti in alle kleuren van de regenboog. Om de confetti regen nog spectaculairder te maken kan de confetti tegen een kleine meerprijs ook in kleur naar keuze worden aangeleverd. Voor een ultiem effect adviseren wij niet meer dan drie verschillende kleuren te gebruiken.

Neem contact met ons op om te weten hoeveel kanonnen u nodig heeft om uw publiek onder te dompelen voor uw event.

 

Technische specificaties

 • Merk / Type

  Magic FX Stadium Shot II

 • Afstand confetti

  20 meter

 • Afstand streamers

  35 meter

 • Afstand stadion streamers

  50 meter

 • Stroomverbruik

  20 watt

 • Tank

  35 liter

 • Gewicht

  108 kg

 • Afmetingen transportkist

  80 x 60 x 75 cm

Tips

Veiligheid

Let tijdens de installatie op de positionering van dit krachtige confetti kanon. Het is erg gevaarlijk (en verboden) om confetti of shooters richting mens of dier te schieten.

Kleur

Standaard wordt er multi colour confetti bij dit Stadiumshot geleverd. Om de climax nog spectaculairder te maken is het mogelijk om tegen een kleine meerprijs zelf de kleuren van uw confetti te kiezen. Geef dit tijdens de boeking aan ons door.

Video

Magic FX Stadiumshot II bestellen

Confetti shooter voor de aller grootste festivals en evenementen. Schiet streamers tot wel 50 meter ver!

€ 150,00 excl. BTW