Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Confetti huren Eindhoven

Wilt u uw festival, partij of evenement nieuw leven inblazen? Dan is confetti precies wat u nodig heeft. Confetti is in staat om ieder festival of feest nog specialer te maken en de lucht op te kleuren. Het publiek zal het geweldig vinden.

Confetti voor groot evenement in Eindhoven

Heeft u een buitenevenement op de planning staan? Dan weten wij precies wat u nodig heeft. Het zogenaamde stadium shot cannon is zeer geschikt voor buiten- en grote evenementen. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit kannon in staat om snel een hele ruimte vol confetti te vullen. Hierbij adviseren wij echter wel dat het dit wordt gedaan door ons gekwalificeerde personeel.

Confetti kanon huren Eindhoven

De confetti kanonnen die wij verhuren is zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het simpel klaar te zetten en te installeren voor het feest. U kunt er zelf voor kiezen of u het confetti kanon wilt ophalen bij ons, of dat u het aan bij uw leveradres laat bezorgen. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag! Wij hebben eerder confetti verhuurd in Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Science park Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard en Den Bosch. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij feesten voorzien van confetti en confetti kanonnen.

Confetti kanon huren Eindhoven

Met de Magic FX Power Shots confetti kanonnen heeft u eenvoudige en professionele confetti kanonnen in huis. Deze kanonnen zijn zo krachtig dat zij in staat zijn om tot wel 20 meter confetti te schieten. Bij dit kanon krijgt u een controller meegeleverd. Hiermee kunt u gemakkelijk het kannon besturen.

Confetti stadium shot huren Eindhoven

Zoals de naam het al doet vermoeden, is dit kannon in staat om een heel stadion te voorzien van confetti! De confetti stadium shots helpen uw evenement in Eindhoven te voorzien van een groot scala aan confetti over de hele ruimte. De confetti stadium shot is in staat om tot maar liefst 50 meter ver confetti te schieten! Hierbij adviseren wij u dat u dit overlaat aan gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental. Hij of zij zal u ook ondersteunen met de op- en afbouw.

Confetti Swirl huren Eindhoven

De Magic FX Swirl Fan Xl heeft een leuk effect dat op bepaalde evenementen echte toegevoegde waarde kan bieden. Dit kanon schiet confetti af waarbij het confetti langzaam daalt. Zo blijft er minuten lang confetti in de lucht hangen! Ideaal bij TV-opnames of optredens. Ook kan er in dit kanon maar liefst 3 kg aan confetti geplaatst en geschoten worden. Wilt u een blijvende confetti regen veroorzaken die wel acht minuten kan blijven duren, dan heeft u met dit kanon de juiste in huis. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

Confetti slierten of snippers kiezen

Bij HWC Events & Rental heeft u de keuze uit confetti of slierten. Eerdere opdrachtgevers hadden vooral de voorkeur voor confetti (snippers). Op grote evenementen komt dit meer van pas omdat confetti gevoeliger is voor wind. Dit heeft het gevolg dat confetti meewaait met de wint en dat het effect van confetti over een grotere ruimte te beleven valt.

Confetti kleur kiezen

Bestel voortijdig, dan zijn wij in staat om rekening te houden met uw wensen. Kiest u voor één kleur, of gaat u liever voor een mix van verschillende kleuren? Uit ervaring weten wij dat u het beste effectkrijgt als u niet meer dan 2 á 3 kleuren neemt. Als u geen voorkeur doorgeeft dan krijgt u ons standaard multicolour pakket. Hierin zitten alle kleuren van de regenboog. Wij hebben eerder feesten en evenementen voorzien van confetti in verschillende kleuren. Dit deden wij in steden zoals Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Science park Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard en Den Bosch.

Confetti Afschieten

Confetti is de ideale manier om een opening te vieren. Heeft u een opening of een andere officiële gelegenheid op de planning staan? Kies dan voor confetti om uw opening te vieren! Ook bieden wij de beruchte ‘Rode Knop’. Dit is een extra toevoeging als u uw evenement nog meer een speciale beleving geeft. Pas wanneer een persoon op de knop drukt, wordt er confetti door het kanon geschoten.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U