Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht huren voor uw evenement in Eindhoven?

Of u nou een concert, presentatie of een modeshow heeft, uw evenement is pas compleet met prachtige verlichting. Licht kan uw evenement extra sfeer geven en zet het thema voor het evenement. Laat ons voor uw evenement in Eindhoven en omstreken een lichtplan samenstellen. Met ruim 15 jaar ervaring in evenementen en feesten voorzien van verlichting weten wij altijd hoge kwaliteit aan onze opdrachtgevers te leveren. Dus of u nou een productlancering, beurs of festival heeft, wij staan altijd voor u klaar met een passend verlichtingsplan.

Verlichting voor uw beurs of presentatie in Eindhoven

Tijdens een beurs, optreden of presentatie is het van groot belang dat het publiek de spreker of artiest goed kan zien. Goede verlichting op de juiste persoon is hierbij van erg groot belang. De zichtbaarheid van een persoon of product helpt bij het overbrengen van belangrijke boodschappen naar het publiek toe. Heeft een evenement op de planning staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij lopen graag met u door hoe wij u kunnen ondersteunen in de verlichting van uw evenement. Wij houden graag rekening met uw wensen.

Sfeer- en feestverlichting voor uw evenement in Eindhoven huren

Met HWC Events & Rental bent u verzekerd van een groot assortiment aan verschillende mogelijkheden tot het verlichten van uw evenement. U kunt kiezen uit meerdere soorten verlichting, waar onder sfeer- feest en podiumverlichting. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden het! Bekijk in onze verhuurshop wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt er zelf voor kiezen of u de lampen bij ons magazijn ophaalt of dat u het ons laat bezorgen op uw gewenste locatie. Uiteraard stellen wij ons ook beschikbaar om u te assisteren met de op- en afbouw. Wij hebben eerder feesten en evenementen in steden zoals Den Bosch, Best, Maastricht Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Science park Eindhoven, Gorinchem en Valkenswaard ondersteund met speciale lichteffecten. Wij waren ook verantwoordelijk voor de lichtvoorziening bij beurzen en presentaties op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Architectuurverlichting huren Eindhoven

Sfeerverlichting huren Eindhoven

Feestverlichting huren Eindhoven

Wilt u uw feest een extra beleving geven? Met feestverlichting kan dit! Of u nou een disco of themafeest organiseert, licht speelt een cruciale rol in de beleving van het publiek. Wij bieden een ontzettend groot assortiment aan verschillende lampen en licht effecten. Of u nou blacklight, UV light of een spotlight nodig heeft, wij assisteren u graag met een passend advies!

Stroboscoop, blinder of laser huren Eindhoven

In ons assortiment bieden wij verschillende vormen van licht aan. Daarom hebben wij altijd iets wat perfect past bij uw evenement of feest. Wilt u een flitsend effect, neem de stroboscoop, blinder of laser! Bekijk in onze verhuurshop wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u eventuele vragen of wensen, dan horen wij dat graag.

Blacklight huren Eindhoven

Een feest is pas compleet met het beste licht, neergezet door een gekwalificeerde technicus. Met ruim 15 jaar ervaring in lichtvoorziening in Eindhoven en omstreken zijn wij altijd in staat om de beste lichteffecten neer te zetten. Ook weten wij inmiddels wat wel en niet werkt. Wij raden bijvoorbeeld aan om per 20m2 één UV blacklight van 400 watt te plaatsen. Om het effect van blacklight te versterken tijdens een midnight volleybal of sportmatch raden wij aan fluoriderende tape te gebruiken. UV blacklight werkt het best als de ruimte compleet verduisterd is. Een UV blacklight heeft 5 minuten nodig om op volle kracht te komen.

Rook & haze huren Eindhoven

Met ruim 15 jaar ervaring in licht effect weten wij precies wat goed werkt en hoe u het effect kan versterken. Rook kan helpen een extra nadruk te geven op licht en lasers. In onze verhuurshop hebben wij meerdere rookmachines voor u klaar staan. Iedere rookmachine heeft een andere output. Daarnaast tevens een Fazer. Dit is een rookmachine met een ventilator ingebouwd, waardoor de rook minder dicht is, maar toch goed verspreid word door de ruimte.

Sfeerverlichting huren Eindhoven

Wilt u een bepaalde sfeer aan uw feest of evenement geven? Dan is sfeerverlichting wat u zoekt. Wij zijn in staat om de perfecte sfeer te geven aan producten, ruimtes en zelfs optredens. Ook kunnen wij allerlei objecten zoals muren, gevels, en planten in een ruimte doen opkleuren door het gebruik van (draadloze) LED Spots. Of (bewegend) licht op muren projecteren om de juiste setting te creëren voor uw evenement. Wat uw wensen ook zijn, wij assisteren u graag in de sfeerverlichting. Deze diensten hebben wij eerder mogen leveren in steden zoals Den Bosch, Best, Maastricht Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Veldhoven, Science park Eindhoven, Gorinchem en Valkenswaard. Ook in congrescentrum 1931 Brabanthallen en Evenementenhallen hebben wij partners voorzien van professionele verlichting.

Architectuur verlichting huren Eindhoven

Los van het verlichten van ruimtes denken wij zelf graag ook groter. Daarom bieden wij ook architectuur verlichting aan voor alle gebouwen en publiekelijke locaties. Wilt u een gevel, tuin, landgoed of gebouw volledig in kleur zetten? Daar kunnen wij u goed verder mee helpen. Onze breedstraler lampen kunnen het object dat u wilt verlichten compleet uitlichten. Geef aan ons door wat voor kleur(en) de voorkeur voor u krijgen. Dan passen wij ons programma daar op aan. Graag ontvangen wij van u een foto van het object of gebouw dat u wilt verlichten en wij maken een gepast voorstel voor u.

Podium & toneel verlichting huren Eindhoven

Bij een toneelstuk is professionele verlichting nodig. Van fresnel spot tot profiel spot tot volgspot kunnen wij u voorzien voor alles wat u nodig hebt om een podium of toneel te belichten. Geef ons uw wensen door, samen kunnen wij een lichtprogramma voorstel maken voor uw toneelstuk. Of kijk in de verhuurshop wat voor lampen wij voor uw toneelstuk kunnen bieden. Vraag ons om advies.

Beursverlichting huren Eindhoven

Wilt u uw producten in de spotlights laten staan? Dan is het verstandig dat u daarbij goede verlichting bij neemt. Zo legt u extra nadruk op het product en is het goed zichtbaar voor alle kijkers. Hiervoor bieden wij beursverlichting aan. Heeft u dus een beursstand bij bijvoorbeeld *WORLD FORUM DEN HAAG* Amsterdam RAI, Beurs van Berlage, Westergasfabriek of een andere evenementenlocatie in de regio Amsterdam, maken wij graag een licht plan voor u.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U