Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

TV huren voor uw beurs of bedrijfspresentatie in Utrecht?

Bent u standhouder bij een beurs bij bijvoorbeeld EXPO Houten, Jaarbeurs Utrecht, de Fabrique Maarssen, Beursfabriek Nieuwegein of een andere beurs & congreslocatie in regio Utrecht? Heeft u er dan al aan gedacht hoe u uw bedrijf gaat presenteren? Bij ons kunt u terecht voor het huren van TV’s in verschillende maten. Op de TV kunt u uw bedrijfspresentatie laten zien. TV’s tot een schermmaat van 1.91 diagonaal.

Het verschil tussen TV of beamer

Met de huidige technologie biedt het huren van een TV vele voordelen ten opzichte van een beamer. U kunt daarbij denken het niet meer hoeven plaatsen van een projector, lagere gevoeligheid voor lichtinval en eenvoudig uw USB of HD drive direct op de TV aansluiten, in plaats van via een tussenmedium. Wij hebben TV’s in de verhuur met een diagonale maat van 1.91 mtr, waardoor u een groot beeldoppervlakte heeft.

TV huren, een compleet pakket

Wilt u nergens omkijken naar hebben? Huur dan de TV met transport en op- & afbouw. Wij leveren de TV(‘s) voor u in bijvoorbeeld; Utrecht, Jaarbeurs, EXPO Houten, Beursfabriek, Nieuwegein, Vleuten de Meern, de Fabrique, Maarssen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Woerden, Zeist, Bilthoven, Baarn, Soest, Hilversum, Nijkerk, Ermelo en Amersfoort, en bouwen het compleet voor u op. Het enige wat u hoeft te doen is uw laptop of USB mee te nemen.

 

TV huren - Jaarbeurs Utrecht

Voor uw beursstand tijdens een van de beurzen in de jaarbeurs van Utrecht kunt u de terecht bij HWC Events & Rental. Voordelige transportkosten en lage prijzen voor meerdere dagen TV huren.

Een maat TV kiezen

Welke maat TV heeft u nodig? Bij ons kunt u vier maten TV huren. Van 40″ (102CM), huiskamerformaat, voor de 3x 3 meter beursstands tot 46″ (117CM) voor middelgrote locaties. Daarnaast hebben wij de 60″ (152CM), een groot TV scherm waarmee u impact maakt. En de 75″ (191 CM), een extra groot TV scherm, een eye-catcher en goed alternatief voor een beamer. Het is handig om rekening te houden met de minimale kijkafstand, zoals hiernaast weergegeven. 

 

TV stand opzetten

Pak de vloerplaat uit de transportcase en houdt deze verticaal. Steek de bouten door de buitenste twee grote gaten. Draai de bouten met de inbussleutel vast in de onderkant van twee buizen. Bovenop deze buizen draait u de overige twee buizen vast. Pak de beugel en houdt deze op de hoogte waar u de TV wilt plaatsen. Maak de twee sluitingen goed vast, zodat de beugel niet meer kan bewegen en horizontaal hangt. Pak vervolgens de TV en houdt deze schuin, zodat de bovenkant van de TV meer richting het statief hangt. Haak de TV over beugel en klik deze vast. Houdt er rekening mee dat u bij het losmaken van de TV de veiligheidspalletjes aan de achterzijde van de beugel naar beneden moet trekken. 

 

 

De TV aansluiten

Elke TV die u bij ons huurt is, wordt geleverd met een 10 meter stroom en HDMI kabel. Ook zijn onze TV schermen uitgerust met een USB aansluiting. Hierop kunt u een USB stick of HD drive aansluiten. Heeft u een andere aansluiting nodig om uw bron op de TV aan te sluiten horen wij graag van u.

Foto’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .JPG bestanden. Andere bestanden zoals .GIF, .PDF, .PNG en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw foto’s in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) zijn opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de foto’s die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de foto presentatie wilt laten herhalen.

 

Video’s afspelen op de TV

Zorg ervoor dat uw USB stick geformatteerd is, voordat u er bestanden op plaatst. Plaats alleen de bestanden die u wilt weergeven in een aparte map. De TV kan enkel overweg met .MP4 bestanden. Andere bestanden zoals .MOV, .WMV, .PDF en .PPT worden niet weergegeven. Zorg dat al uw video in 16:9 verhouding (1920 x 1080 pixels) is opgeslagen. Selecteer de USB stick (Select source) en vervolgens de map die u wilt openen. Druk op het ‘filter’ symbool rechtsboven in het scherm en selecteer de video die u wilt afspelen. Druk op ‘Enter’ en ga naar instellingen rechtsboven in uw scherm. Hier kunt u instellen dat u de video wilt laten herhalen.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U