Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Confetti huren Breda

Heeft u een festival, evenement of feest op de planning staan? Wilt u een extra beleving meegeven aan uw gasten en bezoekers? Dan is confetti de oplossing. Met een groot scala aan confetti weten wij altijd iets te bieden aan onze klanten in Breda. Wij zorgen er voor dat uw festival of evenement wordt opgekleurd met het confetti-kanon van HWC Events & Rental.

Confetti kanon huren Breda

U kiest voor gemak en kwaliteit met HWC Events & Rental. Onze sets zijn zeer gebruiksvriendelijk en simpel te installeren. In onze verhuurshop kunt u tegen een laag tarief confetti-kanonnen huren. Haal ze op in ons magazijn of laat ze door ons geleverd worden. Wat voor u beter werkt! U kiest zelf eenvoudig voor hoeveel personen u confetti wilt. Kies uit snippers, slierten en het aantal keer dat het kanon schiet. Wij hebben op eerdere festivals en feesten geholpen in de ondersteuning van confetti, geluid en licht. Dit deden wij in steden zoals: Gorinchem, Bergen op Zoom, Eindhoven, Antwerpen, Tilburg, Roosendaal, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, en Oosterhout

Confetti voor groot evenement in Breda

Heeft u een groot evenement of een buitenevenement? Dan is de confetti stadium schot wellicht wat u zoekt. De naam zegt het al, in een seconde tijd zet deze machine een heel stadion vol confetti. Wij raden het aan om het door onze professionele team te laten installeren en bedienen. Vraag hiervoor voor een maatofferte aan. Voor eventuele vragen of advies staan wij altijd voor u klaar.

Confetti kanon huren Breda

Kies voor de Magic FX Power Shots confetti-kanonnen voor de meest gebruiksvriendelijke en eenvoudige confetti-kanonnen in zijn klasse. De kanonnen lanceren confetti tot wel 12 meter en streamers tot wel 20 meter! Bij het verhuren van deze kanonnen krijgt een controller meegeleverd. Hiermee kunt u gemakkelijk het apparaat bedienen naar uw wensen.

Confetti stadium shot huren Breda

Ook voor in het stadion of op festivals bieden wij confetti. Wilt u uw gasten of bezoekers een extra beleving meegeven? Kies voor de confetti stadium shots. Hiermee schiet u confetti tot wel 20 meter en streamers tot 50 meter ver! Wij raden u streng aan om dit apparaat te laten bedienen door gekwalificeerd personeel van HWC Events & Rental. Zij kunnen u ook ondersteunen in de op- en afbouwen van alle apparatuur.

Confetti Swirl huren Breda

Wilt u confetti langzaam, alsof het regen is, naar beneden laten vallen. Dan adviseren wij u de Magic FX Swirl Fan XL. Dit confetti-kanon is in staat om 3KG (!) aan confetti op te slaan en af te schieten. Het speciale van de Magic FX Swirl Fan XL is dat het confetti langzaam naar beneden kan laten vallen. U bepaalt zelf hoeveel confetti u wilt afschieten en de output daarvan. Dit kanon kan maar liefst 8 minuten lang non-stop confetti schieten!

Confetti slierten of snippers kiezen

Kies uit confetti of streamers. Wat u ook kiest, met ons assortiment geef u uw event een extra dimensie. Uw partij, feest of evenement wordt opgekleurd dankzij onze confetti-kanonnen. Tip: wilt u een groot effect, kies dan voor confetti. Omdat het makkelijk met de wind meegaat lijkt het effect nog groter!

Confetti kleur kiezen

Bestel op tijd en wij zullen uw confetti compleet naar uw wensen aanpassen. Kiest u er voor om één kleur aan confetti te schieten, of wilt u juist meerdere verschillende kleuren? Wat uw wensen ook zijn, HWC Events & Rental staat voor u klaar. Met ruim 15 jaar ervaring in confetti-levering bij verschillende evenementen hebben wij een schat aan kennis opgebouwd. Daarmee zijn wij ook in staat u het beste te adviseren voor uw evenement in Breda en omstreken. Voor het beste effect raden wij niet meer dan 2 á 3 kleuren confetti te kiezen bij uw festival, evenement of partij in Breda.

Confetti Afschieten

Ook leuk om voor te kiezen is ‘de rode knop’. Wanneer iemand hier op drukt wordt er confetti afschoten. Dit is vooral leuk om te doen bij openingen van winkels, uitreikingen of wedstrijden. Een mooie toevoeging voor ieder event. Vraag ons naar de mogelijkheden voor bij uw event. Wij hebben deze manier van confetti spuiten eerder mogen leveren in steden zoals: Tilburg, Gorinchem, Eindhoven, Roosendaal, Bergen op Zoom, Antwerpen en Oosterhout, Den Bosch en ‘s-Hertogenbosch. Ook waren wij te vinden op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem, Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, congrescentrum 1931,

Confetti huren Breda - Verhuur ophaalpunt Breda - Bavel

Bij ons adres in Breda kunt u op afspraak terecht voor het huren van confetti en andere special effect. U vindt ons op het adres: Minervum 7240.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U