Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht huren voor uw evenement in Amsterdam?

Goed gebruik van verlichting maakt uw evenement af. Het creëert sfeer en kleed een evenement volledig aan. Wij stellen graag een lichtplan samen voor uw evenement in Amsterdam. Of dit nu gaat om een beurs, modeshow, product lancering of presentatie. Wij geven u graag passend advies over de best inzetbare verlichting tijdens uw evenement.

Verlichting voor uw beurs of presentatie in Amsterdam

Een persoon of product verlichten tijdens een beurs of presentatie is belangrijk voor de zichtbaarheid en de overdraagbare boodschap. Wij lopen graag zorgvuldig met u door wat u voor ogen heeft bij het verlichten van uw evenement. Van egale overall verlichting tot het specifiek uitlichten van objecten. Organiseert u dus een beursstand bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage of andere locatie in Amsterdam? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Amsterdam huren

Een uitgebreid aanbod van sfeerverlichting, feestverlichting en podiumverlichting kunt u vinden in onze verhuurshop. U kunt ervoor kiezen de lampen bij één van onze locaties op te halen of bij u te laten bezorgen (eventueel met op- & afbouw). Zo hebben wij een voordelige bezorgservice in; Amstelveen, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Architectuurverlichting huren Amsterdam

Feestverlichting huren Amsterdam

Sfeerverlichting huren Amsterdam

Feestverlichting huren Amsterdam

Uw feest leuk aankleden met verlichting? Van disco tot themafeest, wij kunnen u verder helpen met licht effecten voor ieder doeleinde. We bieden een breed scala van stand-alone licht effecten aan, maar ook DMX licht effecten voor de grote feesten en evenementen. Tevens vind u complete feestverlichting sets, prikkabels en andere verlichting in onze verhuur.

Stroboscoop, blinder of laser huren Amsterdam

Een flitsend evenement neerzetten doe je met een stroboscoop, blinder of laser. Wij hebben krachtige stroboscopen (1800 en 3000 watt), Showtec Active Sunstrip blinders, groene en meerkleuren lasers ruim op voorraad. Houdt bij het huren van deze effecten rekening met epilepsie en schade aan de ogen! Bekijk ons volledig overzicht bij de licht afdeling van onze verhuurshop.

Blacklight huren Amsterdam

Een ruimte volledig met UV licht vullen kan met het UV blacklight licht effect. Wij raden per 20m2 één UV blacklight van 400 watt aan. Om het effect van blacklight te versterken tijdens een midnight volleybal of sportwedstrijd, adviseren wij fluoriderende tape te gebruiken. UV blacklight werkt het best als de ruimte compleet verduisterd is. Een UV blacklight heeft ongeveer 5 minuten nodig om op volle kracht te komen.

Rook & haze huren Amsterdam

De licht effecten beter uit laten komen? Rook helpt hierbij. We hebben verschillende rookmachines voor u in de verhuur. Deze zijn verschillend in kracht en output. Heeft u geen behoefte aan dikke rook, dan kunt u beter kiezen voor onze Fazer. Dit is een rookmachine met ingebouwde ventilator, waardoor de rook minder dicht is maar toch goed verspreid word door de ruimte.

Sfeerverlichting huren Amsterdam

Een ruimte de perfecte sfeer meegeven kan door het inzetten van de juiste sfeerverlichting.  Zo kunnen wij allerlei objecten zoals muren, gevels, en planten in een ruimte doen opkleuren door het gebruik van (draadloze) LED Spots of (bewegend) licht. Door juist gebruik van de type verlichting creëren wij de juiste setting voor uw evenement.

Architectuur verlichting huren Amsterdam

Een gevel, tuin, landgoed of gebouw volledig in kleur zetten? Daar kunnen wij u goed verder mee helpen. Onze breedstraler lampen kunnen het object in de gewenste kleur volledig verlichten. Graag ontvangen wij van u een foto van het object of gebouw dat u wilt verlichten. Wij maken een gepast voorstel voor u.

Podium & toneel verlichting huren Amsterdam

Een podium egaal verlichten, objecten met licht uitsnijden of personen met de volgspot uitlichten. Van fresnel, profiel spot tot volgspot. Wij kunnen u voorzien van alle benodigde materialen om een podium of toneel te belichten. Niet zeker welke lamp u moet kiezen? Vraag ons om advies.

Beursverlichting huren Amsterdam

De producten die u verkoopt of tentoon wilt stellen tijdens een beurs moeten goed zichtbaar zijn. Hiervoor bieden wij beursverlichting aan. Heeft u dus een beursstand bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage, Westergasfabriek of een andere evenementenlocatie in de regio Amsterdam? Dan maken wij graag een lichtplan voor u.

Locatie HWC Events & Rental Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u onder andere terecht voor het huren van feestverlichting, blacklight, sfeerverlichting, strobos, blinders, lasers, architectuur verlichting, podium, toneel en beursverlichting.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00