Licht huren voor uw evenement in Amsterdam?

Verlichting is een essentieel onderdeel van veel evenementen. De toepassing kan en het gewenste resultaat kunnen enorm uiteen lopen, maar dit betekent niet dat er geen geschikte armatuur is voor het doel wat je wil bereiken. Bij een presentatie of seminar wil je namelijk de spreker op het podium goed uitlichten, zodat deze zichtbaar is voor het aanwezige publiek. Bij een live stream wil je juist dat het goed overkomt op beeld, dan maakt het minder uit hoe het er in praktijk uitziet. Op deze manier kies je aan de hand van het doel en situatie de juiste armatuur. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan voorzien we je graag van een passend advies omtrent de keuze en hoeveelheid licht die je kunt huren voor jouw evenement in Amsterdam en omstreken.

Verlichting voor uw beurs in Amsterdam

Vanwege de centrale ligging dichtbij luchthaven Schiphol is Amsterdam een ideale locatie voor het organiseren van beurzen. Met locaties, zoals Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage en de PTA is de hoeveelheid beurzen groter dan waar dan ook. Om jouw producten of diensten goed onder de aandacht te brengen van de aanwezige bezoekers is goede verlichting essentieel. Wij kunnen je hiermee perfect helpen. Van pendelspots voor een kleine beursstand tot krachtige floodlights met zowel LED als gasontladinglampen voor grote oppervlakken. Voor iedere situaties hebben wij de juiste beursverlichting.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Amsterdam huren

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest, galadiner of awardshow? Dan mag sfeerverlichting niet ontbreken. Met een paar lampen kun je een locatie al een totaal andere uitstraling geven. Wij hebben een zeer groot assortiment aan feest- en sfeerverlichting. Evenals grote aantallen draadloze spots, welke tot wel 20 uur op een enkele acculading kunnen functioneren. Wil je de gehuurde verlichting ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dan is dit uiteraard mogelijk. Leveren op locatie is uiteraard ook geen probleem. Met onze voordelige transportservice, worden alle gehuurde materialen dan keurig geleverd op de evenementenlocatie. Zoals in Amstelveen, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Astera draadloze LED verlichting

Draadloze LED verlichting, dat is waar het Duitse merk Astera groot in is. Accu capaciteit van 20 uur, krachtige LED lichtbron, IP65 behuizing en ongekende bedieningsmogelijkheden. Zo is er de Astera AX1 pixeltube, deze LED tube is voor allerlei creatieve producties inzetbaar. De Astera AX3 lightdrop past in de palm van je hand, maar kan gebruikt worden als krachtige uplight. De Astera AX5 is de draadloze LED spot bij uitstek voor het opkleuren van evenementen en met de Astera AX10 verlicht je in een hand omdraai een heel gebouw.

Presentatie verlichting huren

Een podium egaal verlichten, objecten met licht uitsnijden of personen met de volgspot uitlichten. Van fresnel, profiel spot tot volgspot. Wij kunnen u voorzien van alle benodigde materialen om een podium of toneel te belichten. Zo hebben we in ons verhuur assortiment een krachtige 50 watt LED fresnel spot, een 130 watt LED fresnel spot, een 750 watt profiel spot en een LED volgspot.

Stroboscoop, blinder of laser huren Amsterdam

Een flitsend evenement neerzetten doe je met een stroboscoop, blinder of laser. Wij hebben krachtige stroboscopen (1800 en 3000 watt), Showtec Active Sunstrip blinders, groene en meerkleuren lasers ruim op voorraad. Houdt bij het huren van deze effecten rekening met epilepsie en schade aan de ogen! Bekijk ons volledig overzicht bij de licht afdeling van onze verhuurshop.

Blacklight huren Amsterdam

Een ruimte volledig met UV licht vullen kan met het UV blacklight licht effect. Wij raden per 20m2 één UV blacklight van 400 watt aan. Om het effect van blacklight te versterken tijdens een midnight volleybal of sportwedstrijd, adviseren wij fluoriderende tape te gebruiken. UV blacklight werkt het best als de ruimte compleet verduisterd is. Een UV blacklight heeft ongeveer 5 minuten nodig om op volle kracht te komen.

Rook & haze huren Amsterdam

De licht effecten beter uit laten komen? Rook helpt hierbij. We hebben verschillende rookmachines voor u in de verhuur. Deze zijn verschillend in kracht en output. Heeft u geen behoefte aan dikke rook, dan kunt u beter kiezen voor onze Fazer. Dit is een rookmachine met ingebouwde ventilator, waardoor de rook minder dicht is maar toch goed verspreid word door de ruimte.

Sfeerverlichting huren Amsterdam

Een ruimte de perfecte sfeer meegeven kan door het inzetten van de juiste sfeerverlichting.  Zo kunnen wij allerlei objecten zoals muren, gevels, en planten in een ruimte doen opkleuren door het gebruik van (draadloze) LED Spots of (bewegend) licht. Door juist gebruik van de type verlichting creëren wij de juiste setting voor uw evenement.

Architectuur verlichting huren Amsterdam

Een gevel, tuin, landgoed of gebouw volledig in kleur zetten? Daar kunnen wij u goed verder mee helpen. Onze breedstraler lampen kunnen het object in de gewenste kleur volledig verlichten. Graag ontvangen wij van u een foto van het object of gebouw dat u wilt verlichten. Wij maken een gepast voorstel voor u.

Beursverlichting huren Amsterdam

De producten die u verkoopt of tentoon wilt stellen tijdens een beurs moeten goed zichtbaar zijn. Hiervoor bieden wij beursverlichting aan. Heeft u dus een beursstand bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage, Westergasfabriek of een andere evenementenlocatie in de regio Amsterdam? Dan maken wij graag een lichtplan voor u.

HWC Events & Rental - Vestiging Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u onder andere terecht voor het huren van audiovisuele materialen voor beurs, conferentie of ander evenement. Een uitgebreid aanbod van licht, geluid, video, podia, truss en special effects. Onze vestiging in Amsterdam ligt op minder dan 10 minuten rijden van Amsterdam RAI, 2 minuten van Postillion Convention Centre Amsterdam en slechts 15 minuten vanaf het centrum. U kunt bij deze locatie na vooraf een reservering te hebben gemaakt, materialen ophalen en retourneren. Ook kunt u op afspraak terecht voor een vrijblijvend gesprek met één van onze projectleiders aangaande uw evenement. Onze vestiging in Amsterdam is op werkdagen geopend tussen 09:00 – 17:00.