Licht huren voor uw evenement in Amsterdam?

Verlichting is een essentieel onderdeel van veel evenementen. De toepassing kan en het gewenste resultaat kunnen enorm uiteen lopen, maar dit betekent niet dat er geen geschikte armatuur is voor het doel wat je wil bereiken. Bij een presentatie of seminar wil je namelijk de spreker op het podium goed uitlichten, zodat deze zichtbaar is voor het aanwezige publiek. Bij een live stream wil je juist dat het goed overkomt op beeld, dan maakt het minder uit hoe het er in praktijk uitziet. Op deze manier kies je aan de hand van het doel en situatie de juiste armatuur. Kom je er zelf niet helemaal uit? Dan voorzien we je graag van een passend advies omtrent de keuze en hoeveelheid licht die je kunt huren voor jouw evenement in Amsterdam en omstreken.

Verlichting voor uw beurs in Amsterdam

Vanwege de centrale ligging dichtbij luchthaven Schiphol is Amsterdam een ideale locatie voor het organiseren van beurzen. Met locaties, zoals Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage en de PTA is de hoeveelheid beurzen groter dan waar dan ook. Om jouw producten of diensten goed onder de aandacht te brengen van de aanwezige bezoekers is goede verlichting essentieel. Wij kunnen je hiermee perfect helpen. Van pendelspots voor een kleine beursstand tot krachtige floodlights met zowel LED als gasontladinglampen voor grote oppervlakken. Voor iedere situatie hebben wij de juiste beursverlichting.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Amsterdam huren

Ben je bezig met het organiseren van een bedrijfsfeest, galadiner of awardshow? Dan mag sfeerverlichting niet ontbreken. Met een paar lampen kun je een locatie al een totaal andere uitstraling geven. Wij hebben een zeer groot assortiment aan feest- en sfeerverlichting. Evenals grote aantallen draadloze spots, welke tot wel 20 uur op een enkele acculading kunnen functioneren. Wil je de gehuurde verlichting ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dan is dit uiteraard mogelijk. Leveren op locatie is uiteraard ook geen probleem. Met onze voordelige transportservice, worden alle gehuurde materialen dan keurig geleverd op de evenementenlocatie. Zoals in Amstelveen, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Sfeerverlichting Huren

Ben je bezig met het organiseren van een gala avond, awardshow of kerstdiner? Dan loop je er waarschijnlijk tegenaan dat de evenementenlocatie de nodige sfeer kan gebruiken. Maar waar moet je beginnen bij het inzetten van de juiste sfeerverlichting? Hier kan je terecht voor het huren van licht voor jouw evenement in Amsterdam en omstreken. Wij bieden diverse armaturen voor sfeerverlichting. Van draadloze uplighters tot movingheads en van stroboscopen tot stand alone effecten. Bij ieder product tref je een uitgebreide omschrijving van de mogelijkheden. Komt je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

Beursverlichting Huren

Neemt jouw bedrijf deel aan een beurs, dan wil je uiteraard dat jij opvalt tussen alle andere beursstands. Een groot aandeel daarin vormt de juiste verlichting. Afhankelijk van een aantal eigenschappen, zoals de afmetingen, hoogte, branche en inrichting kun je bepalen welke verlichting het meeste aansluit bij jouw doelen en beursstand. Denk hierbij aan pendelspots, floodlights, washlights of LED verlichting. Wij begrijpen dat je op basis van deze informatie lastig een keuze kan maken voor de perfecte verlichting. Schroom daarom vooral niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag je wensen, om tot een plan te komen.

Presentatie Verlichting Huren

Tijdens een presentatie kun je een spreker uiteraard niet in het donker laten staan. Naast dat dit niet heel erg professioneel oogt is het voor het publiek ook vervelend dat zij de spreker lastig kunnen zien. Al voor kleine evenementen zijn spotlights van toegevoegde waarde. Voor dit evenement kun je bij ons terecht voor het huren van licht op statief. Ideaal voor kleine ruimtes en compacte presentaties, waar toch verlichting gewenst is. Voor grotere evenementen in Amsterdam en omstreken kunnen wij je ook uitstekend voorzien van krachtige LED fresnels, theaterspots en profielspots met of zonder rigging. Alles is mogelijk.

Licht Voor Film Huren

Het is een wereld van verschil. Live evenementen en film opnames. Waarbij het bij fysieke evenementen gaat om hoe het publiek alles ervaart, gaat het bij film juist over hoe het op beeld overkomt. Dit heeft ook consequenties voor de verlichting. Egale en op de juiste hoeveelheid ingestelde verlichting is essentieel om de opnames goed te kunnen bewerken. Bij ons kun je terecht voor het huren van speciale washlights of draadloze Astera en Kino Flo tubes. Ideaal om al jouw studio projecten, film sets, live streams en andere opnames in Amsterdam en omstreken te kunnen voorzien van de juiste verlichting. Meer weten? Bel of mail.

Gebouwverlichting Huren

Wil je in de buitenlucht een groot oppervlak verlichten, zoals een gebouw, gevel of brug? Dan krijg je met hele andere zaken te maken dan bij het verlichten van een compacte presentatie. Gelukkig ben je voor het huren van licht voor het uitlichten van een gebouw in Amsterdam en omstreken bij ons aan het juiste adres. Wij maken hiervoor namelijk gebruik van draadloze armaturen van Astera. Deze kunnen tot wel 20 uur volledig op de interne accu functioneren, waardoor bekabeling niet meer nodig is. Kortom geen hinder voor passanten en grote tijdswinst bij het opbouwen van dergelijke producties.

Feestverlichting Huren

Ben je binnenkort jarig? Ga je trouwen of heb je zomaar zin een spetterend feest? Dan mag de juiste feestverlichting uiteraard niet ontbreken. Met de juiste verlichting kleed je het feest namelijk echt aan. Wij hebben een zeer groot assortiment aan feestverlichting. Van spetterende lichteffecten tot movingheads en van stroboscopen tot prikkabels. Voor het huren van licht voor jouw feest in Amsterdam en omstreken ben je bij ons dus aan het juiste adres. Zelf ophalen en retourneren? Zeker mogelijk en lekker voordelig. Laten bezorgen of zelf opbouwen? Uiteraard ook geen enkel probleem. Bekijk onze website voor alle opties.

HWC Events & Rental - Vestiging Amsterdam

Heb je bij het reserveren van de gehuurde verlichting aangegeven dat je de materialen wilt ophalen bij onze vestiging in Amsterdam? Dan kun je op het afgesproken moment de materialen komen ophalen. Onze vestiging in Amsterdam ligt op slechts 5 minuten rijden van Amsterdam RAI, 2 minuten van Postillion Convention Centre Amsterdam en slechts 15 minuten vanaf het centrum. Onze vestiging in Amsterdam is op werkdagen geopend tussen 09:00 – 17:00 uur.