Licht huren voor uw evenement in Amsterdam?

Goed gebruik van verlichting maakt uw evenement af. Het creëert sfeer en kleed een evenement volledig aan. Wij stellen graag een lichtplan samen voor uw evenement in Amsterdam. Of dit nu gaat om een beurs, modeshow, product lancering of presentatie. Wij geven u graag passend advies over de best inzetbare verlichting tijdens uw evenement.

Verlichting voor uw beurs of presentatie in Amsterdam

Een persoon of product verlichten tijdens een beurs of presentatie is belangrijk voor de zichtbaarheid en de overdraagbare boodschap. Wij lopen graag zorgvuldig met u door wat u voor ogen heeft bij het verlichten van uw evenement. Van egale overall verlichting tot het specifiek uitlichten van objecten. Organiseert u dus een beursstand bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Westergasfabriek, Beurs van Berlage of andere locatie in Amsterdam? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Amsterdam huren

Een uitgebreid aanbod van sfeerverlichting, feestverlichting en podiumverlichting kunt u vinden in onze verhuurshop. U kunt ervoor kiezen de lampen bij één van onze locaties op te halen of bij u te laten bezorgen (eventueel met op- & afbouw). Zo hebben wij een voordelige bezorgservice in; Amstelveen, Abcoude, Weesp, Aalsmeer, Uithoorn, Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Zandvoort, Santpoort, Hoofddorp, Weesp, Bussum, Laren, Naarden, Kortenhoef, Loosdrecht en Hilversum.

Podium en Presentatie verlichting huren Amsterdam - Breda