Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Catwalk of podium huren voor uw evenement in Breda

Bijna ieder evenement heeft wel een podium. Hierop staan de DJ’s, muzikanten of sprekers. Deze moeten echter wel zichtbaar zijn voor het publiek. Om de zichtbaarheid van uw sprekers, DJ’s, artiesten of modellen te vergroten kunt u niet om deze verhoging heen. Door een podium zijn deze personen vanuit het publiek goed te zien voor alle bezoekers. Wij leveren standaard podium en catwalk pakketen, maar ook maatwerk. Een podium is volledig modulair. Dit houdt in dat u zelf de afmeting en afwerking kunt bepalen. Wij zijn in staat om voor u de op- en afbouw en transport te regelen. Speciaal voor Breda en omstreken is dit met een extra voordelig tarief. Wij hebben eerder onze diensten mogen aanbieden in steden zoals: Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Eindhoven, Roosendaal, Gorinchem, Bergen op Zoom, Antwerpen en Oosterhout.

Podium huren Breda

Wilt u een podium samenstellen? Dan kan dat erg makkelijk. Laat ons weten welke afmeting (in meters) en hoogte het betreffende podium moet hebben. U kunt er zelf voor kiezen om allerlei accessoires aan het podium toe te voegen. Dit kan bijvoorbeeld een tapijt of een podiumtrap zijn.

Catwalk huren Breda

Heeft u een product dat u wilt tentoonstellen in Breda? Of bent u een spreker die vanaf een podium het publiek wil toespreken in Breda? Kies dan voor de podia van HWC Events & Rental. Ook voor catwalks bent u bij het juiste adres. Wij leveren hoge kwaliteit catwalks aan voor modeshows naar uw wens. Geef de afmetingen en type afwerking door, dan doen wij de rest! Wij hebben eerder ons diensten mogen presenteren in Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Bepaal zelf de hoogte podium of catwalk

Bij de keuze van uw podium of catwalk kunt u zelf doorgeven wat voor hoogtes u wilt hebben. Deze hoogtes zijn beschikbaar in verschillende stappen, elk van 20 centimeter. Houdt bij het bepalen van de hoogte rekening mee met het aantal bezoekers dat u verwacht en of het om staand of zittend publiek gaat. Wanneer u deze factoren heeft bepaald kunt u een geschikte afmeting voor uw podium of catwalk bepalen. Bij zittend publiek is een laag podium of catwalk gewenst. In grote zalen is het verstandig om voor een podium of catwalk van hoger dan een meter te kiezen.

Podium afwerking

Kies voor wit of zwart als kleuren voor het afwerken van de zijkanten van het podium. Boven up het podium kunt u deze versieren met accessoires zoals een tapijt, tapijtegels of een balletvloer. Wat uw wensen ook mochten zijn, wij helpen u graag! Ook met de keuze van het materiaal adviseren wij u graag met betrekking tot uw evenement of modeshow. Wat uw vragen of wensen ook mochten zijn, wij staan voor u klaar! Ook zijn wij een bekend gezicht in Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Los daarvan hebben wij in Tilburg, Den Bosch, Roosendaal, Bergen op Zoom, Antwerpen, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Gorinchem, Oosterhout en Antwerpen onze diensten verleend.

Podium huren Breda - Routebeschrijving naar HWC Breda

U kunt bij HWC Breda aan Minervum 7240 te Breda op afspraak terecht voor het huren van podium en podium, catwalk en accessoires.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U