Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Rotterdam

Wij zijn een leverancier waar u terecht kunt voor alle techniek voor uw beursstand. U kunt daarbij denken aan een truss constructie, beursverlichting, meubels en TV’s. Maar ook voor bijvoorbeeld Silent Presentation op uw stand of spandoeken geïntrigeerd in het ontwerp. Tevens verzorgen wij, indien u dat wenst, transport en warehousing van uw merchandise.

Beursstand huren Rotterdam

Om een beursstand voor u neer te zetten, werken wij met het modulaire systeem dat truss heeft. Een aluminium constructie waaraan verlichting, spandoeken en geluid gehangen kan worden. Wij kunnen elke vorm of afmeting beursstand met truss creëren. Graag horen we over uw plannen en maken we een passend voorstel voor u.

Standbouw Rotterdam

Liever een compleet pakket? Complete standbouw integratie bij één betrouwbare leverancier. Dat kan. Wij leveren de complete standbouw voor uw beursstand. Compleet met verlichting, TV schermen, spandoeken en geluid.
Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen te bespreken.

 

Beursstand huren Rotterdam

Heeft u een beursstand in te richten voor een beurs bij Rotterdam Ahoy, Rotterdam WTC of een andere evenementen locatie in de buurt van Rotterdam? Geen zorgen, wij helpen u graag verder met uw beursstand. Zo maken wij graag een voorstel voor u met bijvoorbeeld een truss constructie, beursverlichting en grote TV schermen, zodat u maximale exposure heeft tijdens uw beurs.

 

TV huren Rotterdam

Wat is er netter dan uw bedrijfsvideo of presentatie te laten zien op een groot flatscreen. Afhankelijk welke maat beursstand u heeft kunnen wij u adviseren voor de juiste van onze 4 maten TV scherm. Van 40″ tot 75″ LED smart TV scherm. Op eigen statief, of eenvoudig aan de muur te monteren. U kunt uw laptop aansluiten met bijgeleverde HDMI kabel of rechtstreeks een USB stick aansluiten op het Smart TV scherm.

Beursverlichting huren Rotterdam

De beste manier om op te vallen tijdens een beurs is uw producten in het licht zetten. Wij zetten graag letterlijk uw producten in de spotlight. Met uitgebreid advies maken wij voor uw beursstand het beste voorstel qua beursverlichting. Daarbij wordt gekeken naar de lichtwarmte (helder wit of zacht geel), en vlakverlichting of een spotlight.

Op- & afbouw beursstand Rotterdam

De op- & afbouw van een beurs zijn altijd hectische dagen. Wij begrijpen als geen ander dat u ruim de tijd wilt om uw beursstand in te richten. Daarom krijgt u bij het huren van een beursstand, truss constructie of beursverlichting 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kosteloos. Zo heeft u alle tijd om uw beursstand tiptop in orde te maken.

 

Rotterdam Ahoy en WTC Rotterdam

Bent u standhouder tijdens een beurs bij Rotterdam Ahoy, WTC Rotterdam of een andere locatie in Rotterdam? Wij maken graag een voorstel voor al uw truss, rigging, verlichting, audio en podia. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatofferte.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U