Beursstand – Middle Banner

Compleet truss frame met verlichting en plek voor een mooie banner midden boven de stand. Perfect voor eiland stands waarbij alle zijdes open zijn.

Dit truss carré heeft in het midden ruimte voor een mooie eye-catcher banner. Zowel in een vierkant als een rechthoek in te zetten.

370,00 excl. BTW

Beursstand – Middle Banner

Prominent met uw beursstand in beeld. Dit truss frame heeft ruimte voor een spandoek met uw bedrijfsgegevens midden boven de stand. Een echte eye-catcher is vanaf twee kanten te zien is. Dit maakt deze beursstand perfect voor eiland stands, met vier open zijdes. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen de zijkanten van de beursstand dicht te maken met spandoeken.

Maten aanpassen
Met truss kunnen wij modulair bouwen. Dit wil zeggen dat wij elke constructie met secties van 29CM – 50CM of 100CM kunnen vergroten tot we de maat van uw beursstand hebben. Het standaardproduct is 7 x 7 x 4,71 ( Lx B x H ) mtr. De basis van het frame is zowel in een vierkant als een rechthoek te maken. Ook is het mogelijk de truss constructie kleiner dan de huidige maten te maken. Neem contact met ons op voor een maatofferte.

Verlichting
Deze set heeft reeds standverlichting, namelijk 12 schijnwerpers die uw beursstand en spandoeken verlichten. Wilt u meer verlichting? Geen probleem, voeg eenvoudig spots toe via de gerelateerde items. Zo heeft u altijd de beursverlichting die u wenst.

Spandoek
Alles bij één leverancier regelen? Bij ons kunt u tevens terecht voor uw spandoeken. Zowel enkelvoudig als dubbelzijdig gedrukt. Lever uw content minimaal 12 dagen van tevoren aan. Houdt er rekening mee dat er tevens een elastieken set (zie gerelateerde items) nodig is voor uw spandoek te bevestigen.

Op- & afbouw dagen
Bij tradeshows, congressen en beurzen bij locaties zoals Amsterdam RAI, jaarbeurs Utrecht, EXPO Houten, Ahoy, evenementenhal Gorinchem, evenementenhal Hardenberg, EXPO Antwerpen, EXPO Brussel en de Messe hallen in Duitsland vind de op- & afbouw vaak dagen van tevoren plaats. Van ons krijgt u  2 opbouwdagen en 1 afbouwdag gratis. U betaald dan alleen de beursdagen. Als er laad & los restricties zijn horen wij die graag.

Technische specificaties

 • Merk / Type Truss

  Prolyte H30V

 • Constructie bestaande uit:

  19x Prolyte H30V L200, 8x Prolyte H30V L50, 4x Prolyte H30V C012, 2x Prolyte H30V C003, 2x Prolyte H30V C020, 4x Prolyte H30V small base

 • Afmetingen truss constructie

  7 x 7 x 4,71 (L x B x H) meter

 • Merk / Type Verlichting

  LEG MIG HQI 150 AS

 • Totaal stroomverbruik stand

  1800 watt

Tips

Beurslocaties

Dit is een constructie veel ingezet bij beurzen bij locaties zoals; EXPO Antwerpen, EXPO Brussel, EXPO Houten, evenementenhal Hardenberg, evenementenhal Gorinchem, Jaarbeurs Utrecht, Rotterdam Ahoy en Amsterdam RAI.

Spandoek

Heeft u al een spandoek maar weet u niet zeker welke formaat constructie u nodig heeft? Vraag ons om advies. Wij helpen u graag verder.

Video

Beursstand – Middle Banner bestellen

Dit truss carré heeft in het midden ruimte voor een mooie eye-catcher banner. Zowel in een vierkant als een rechthoek in te zetten.

€ 370,00 excl. BTW