Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Catwalk of podium huren voor uw evenement in Den Haag

Het middenpunt van elk evenement, het podium. De verhoging waarop de spreker, presentator, DJ of band te zien is. Onze podia zijn volledig modulair. Dit wil zeggen dat u per meter elke grootte zelf kan samenstellen. Wij leveren basic podia of compleet afgewerkte podia. Het is aan te raden een podium of catwalk met op- & afbouw en transport te reserveren. Wij bezorgen voordelig in Den Haag en omstreken zoals; Scheveningen, Leiden, Wassenaar, Rijswijk, Delft, Gouda, Zoetermeer, Voorschoten, Alphen aan de Rijn, Avifauna en Noordwijk.

Podium huren Den Haag

Uw presentator, DJ of artiest goed in het zicht hebben van uw publiek? Wel zo makkelijk. Daarom is een podium bij elk evenement onmisbaar. Graag stellen wij het podium voor u samen aan de hand van de door u gewenste maat (per meter) en hoogte (per 20cm). U kunt zelf tevens et niveau van afwerking kiezen. Van een kaal podium tot volledige afwerking met tapijt en afrok.

Catwalk huren Den Haag

Modeshow organiseren in Den Haag of omstreken? Dan is een catwalk essentieel. Bij ons kunt u terecht voor kant en klare catwalks of een catwalk zelf samen gesteld aan de hand van maat, hoogte en afwerking. Uw catwalk wordt volledig met transport en op- & afbouw geleverd.

 

Hoogte podium of catwalk

U kunt zelf bepalen hoe hoog u het podium of de catwalk wilt hebben. In stappen van 20 centimeter is de hoogte te bepalen. Zo raden wij voor zittend publiek podia aan op 20, 40 of 60 centimeter hoogte. En voor staan publiek podium van 60, 80 of 100 centimeter. De maximale hoogte van het podium is 1 meter.

 

Podium afwerking

Een podium of catwalk kan volledig aan de hand van uw wensen worden afgewerkt. Zo is er de keuze uit afrok of hardfacing aan de zijkanten en tapijt, zijl of balletvloer als topbedekking. Tevens zijn de podium trapjes flexibel te plaatsen langs de zijdes van het podium

 

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U