Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Amsterdam

Op zoek naar een leverancier voor alle techniek op uw beursstand? Zoek niet verder! Van een beursstand of truss constructie tot beursverlichting, meubels en TV’s. Wij kunnen u voorzien in alle benodigdheden voor uw beursstand. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete standbouw, integratie van spandoeken of banners in uw beursstand, transport en warehousing. Wij bevinden ons op slechts 5 minuten van de beurslocatie Amsterdam RAI en zijn tevens nabij alle andere Amsterdamse beurslocaties zoals Beurs van Berlage.

Beursstand huren Amsterdam

Met modulaire truss-systemen kunnen wij iedere afmeting en vorm beursstand voor u samenstellen. Op deze manier kunnen wij een voorstel altijd bij uw wensen laten aansluiten. Graag vernemen wij het formaat, de gewenste hoogte en de gewenste vorm. Heeft u hier inspiratie voor nodig? Vraag ons om advies!

Standbouw Amsterdam

Uw stand aankleden met een compleet standbouw pakket? Hier helpen wij u graag verder mee. Verlichting, TV schermen en spandoeken geïntrigeerd in uw stand? Geen probleem! Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen te bespreken.

 

Beursstand huren Amsterdam

Beursstand in te richten bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage of Westergasfabriek? Wij helpen u graag verder met de technische invulling. Een truss constructie met beursverlichting of een groot TV scherm? Misschien wel allebei? Wij vernemen graag uw wensen.

 

TV huren Amsterdam

Een TV huren voor uw beurs in Amsterdam? Dat doet u snel en voordelig bij HWC! Wij hanteren vier verschillende maten TV van klein tot een groot 75″ LED smart TV scherm. Leverbaar op TV stand, maar ook met muurbeugel. Sluit uw laptop aan op het TV scherm met bijgeleverde HDMI kabel of stop direct de USB stick in het Smart TV scherm.

Beursverlichting huren Amsterdam

De spotlights op uw product zetten, dat is letterlijk wat wij doen. Keuze uit egale verlichting voor uw hele stand of spotlights voor specifieke objecten. Tevens kunt u kiezen uit de lichtwarmte van helder wit tot zacht geel. Wij maken graag een voorstel voor de beursverlichting van uw beursstand. Het maakt niet uit of u een kleine middenstand of grote open stand heeft, wij maken een passende offerte.

Op- & afbouw beursstand Amsterdam

Bij HWC Events & Rental krijgt u 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kosteloos. Zo heeft u voldoende tijd om uw beursstand in te richten en loopt men elkaar niet in de weg. Vanwege onze gunstige ligging nabij de Amsterdam RAI kunnen wij spoedig en full service oplossingen bieden voor de technische voorzieningen van uw beursstand.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U