Beursstand, standbouw en beursverlichting Amsterdam

Op zoek naar een leverancier voor alle techniek op uw beursstand? Zoek niet verder! Van een beursstand of truss constructie tot beursverlichting, meubels en TV’s. Wij kunnen u voorzien in alle benodigdheden voor uw beursstand. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor complete standbouw, integratie van spandoeken of banners in uw beursstand, transport en warehousing. Wij bevinden ons op slechts 5 minuten van de beurslocatie Amsterdam RAI en zijn tevens nabij alle andere Amsterdamse beurslocaties zoals Beurs van Berlage.

Beursstand huren Amsterdam

Met modulaire truss-systemen kunnen wij iedere afmeting en vorm beursstand voor u samenstellen. Op deze manier kunnen wij een voorstel altijd bij uw wensen laten aansluiten. Graag vernemen wij het formaat, de gewenste hoogte en de gewenste vorm. Heeft u hier inspiratie voor nodig? Vraag ons om advies!

Standbouw Amsterdam

Uw stand aankleden met een compleet standbouw pakket? Hier helpen wij u graag verder mee. Verlichting, TV schermen en spandoeken geïntrigeerd in uw stand? Geen probleem! Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen te bespreken.