Beursstand, Standbouw en Beursverlichting Amsterdam

Ben je bezig met het invullen van jouw standruimte op een beurs? Zoek dan niet verder. Wij kunnen je helpen met het huren van alle techniek die je nodig hebt voor het indelen van jouw beursstand in Amsterdam en omstreken. Beursverlichting, TV schermen, constructies en spandoeken. Wij kunnen je helpen met de complete technische invulling. Echter stopt onze service daar niet. Wij kunnen je ook ondersteunen bij de logistiek, warehousing en rigging. Op deze manier kun je alles onderbrengen bij één professionele leverancier. Onze locatie in Amsterdam is gelegen op slechts 5 minuten van de alom bekende Amsterdam RAI. Maar natuurlijk zijn wij ook kind aan huis bij andere beurslocaties in de omgeving, zoals Beurs van Berlage, Postillion Convention Centre, Leonardo Hotel en Mövenpick Hotel.

Beursstand Huren Amsterdam

Voor het creëren van beursstand maken wij veelal gebruik van truss systemen. Met truss zijn wij in staat iedere vorm en afmeting te vervaardigen. Truss is hiermee ideaal aangezien beursstands altijd een andere oppervlakte en afmeting hebben. Door het gebruik van diverse hoekstukken is het mogelijk om verschillende vormen constructies te maken. We kunnen dus altijd een constructie creëren die bij jouw uitstraling past. Ideaal aan truss is de hoge belastbaarheid. Dit maakt het mogelijk om de constructie zowel te gebruiken voor het bevestigen van verlichting, schermen, spandoeken.

Standbouw Amsterdam

Bij het plaatsen van een beursstand met truss kun je kiezen uit een hangende of staande constructies. Bij het plaatsen van een staande constructie heb je alles in eigen hand. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe je de constructie zal plaatsen. Een klein oppervlak van jouw standruimte wordt hierbij in beslag genomen door de poten van de constructie. Heb je deze ruimte echt nodig? Dan kun je kiezen voor een hangende constructie. Hierbij zullen wij het berekenen van de belasting, het aanvragen van de takels en het produceren van de tekeningen voor je verzorgen. Een hangende constructie is vaak prijziger, vanwege extra materialen, technici en pre productie. Echter kun je daarbij wel genieten van een complete vrij inzetbare standruimte. Meer weten? Bekijk dan onze beursstands via onze verhuur shop of neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Graag gaan we met je om de tafel voor het bespreken van je wensen.

beursstand

Beursstand huren Amsterdam

Beursstand in te richten bij bijvoorbeeld Amsterdam RAI, Beurs van Berlage of Westergasfabriek? Wij helpen u graag verder met de technische invulling. Een truss constructie met beursverlichting of een groot TV scherm? Misschien wel allebei? Wij vernemen graag uw wensen.

 

tv huren

TV huren Amsterdam

Een TV huren voor uw beurs in Amsterdam? Dat doet u snel en voordelig bij HWC! Wij hanteren vier verschillende maten TV van klein tot een groot 75″ LED smart TV scherm. Leverbaar op TV stand, maar ook met muurbeugel. Sluit uw laptop aan op het TV scherm met bijgeleverde HDMI kabel of stop direct de USB stick in het Smart TV scherm.

Beursverlichting huren Amsterdam

De spotlights op uw product zetten, dat is letterlijk wat wij doen. Keuze uit egale verlichting voor uw hele stand of spotlights voor specifieke objecten. Tevens kunt u kiezen uit de lichtwarmte van helder wit tot zacht geel. Wij maken graag een voorstel voor de beursverlichting van uw beursstand. Het maakt niet uit of u een kleine middenstand of grote open stand heeft, wij maken een passende offerte.

Op- & afbouw beursstand Amsterdam

Bij HWC Events & Rental krijgt u 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kosteloos. Zo heeft u voldoende tijd om uw beursstand in te richten en loopt men elkaar niet in de weg. Vanwege onze gunstige ligging nabij de Amsterdam RAI kunnen wij spoedig en full service oplossingen bieden voor de technische voorzieningen van uw beursstand.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam.