Beursstand, Standbouw en Beursverlichting Amsterdam

Ben je bezig met het invullen van jouw standruimte op een beurs? Zoek dan niet verder. Wij kunnen je helpen met het huren van alle techniek die je nodig hebt voor het indelen van jouw beursstand in Amsterdam en omstreken. Beursverlichting, TV schermen, constructies en spandoeken. Wij kunnen je helpen met de complete technische invulling. Echter stopt onze service daar niet. Wij kunnen je ook ondersteunen bij de logistiek, warehousing en rigging. Op deze manier kun je alles onderbrengen bij één professionele leverancier. Onze locatie in Amsterdam is gelegen op slechts 5 minuten van de alom bekende Amsterdam RAI. Maar natuurlijk zijn wij ook kind aan huis bij andere beurslocaties in de omgeving, zoals Beurs van Berlage, Postillion Convention Centre, Leonardo Hotel en Mövenpick Hotel.

Beursstand Huren Amsterdam

Voor het creëren van beursstand maken wij veelal gebruik van truss systemen. Met truss zijn wij in staat iedere vorm en afmeting te vervaardigen. Truss is hiermee ideaal aangezien beursstands altijd een andere oppervlakte en afmeting hebben. Door het gebruik van diverse hoekstukken is het mogelijk om verschillende vormen constructies te maken. We kunnen dus altijd een constructie creëren die bij jouw uitstraling past. Ideaal aan truss is de hoge belastbaarheid. Dit maakt het mogelijk om de constructie zowel te gebruiken voor het bevestigen van verlichting, schermen, spandoeken.

Standbouw Amsterdam

Bij het plaatsen van een beursstand met truss kun je kiezen uit een hangende of staande constructies. Bij het plaatsen van een staande constructie heb je alles in eigen hand. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe je de constructie zal plaatsen. Een klein oppervlak van jouw standruimte wordt hierbij in beslag genomen door de poten van de constructie. Heb je deze ruimte echt nodig? Dan kun je kiezen voor een hangende constructie. Hierbij zullen wij het berekenen van de belasting, het aanvragen van de takels en het produceren van de tekeningen voor je verzorgen. Een hangende constructie is vaak prijziger, vanwege extra materialen, technici en pre productie. Echter kun je daarbij wel genieten van een complete vrij inzetbare standruimte. Meer weten? Bekijk dan onze beursstands via onze verhuur shop of neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. Graag gaan we met je om de tafel voor het bespreken van je wensen.

Beursstand huren Amsterdam

Ben je op zoek naar een beursstand voor locaties zoals de Amsterdam RAI, Beurs van Berlage of Westergasfabriek? Kijk dan op onze product pagina truss voor een compleet overzicht van alle beschikbare uitvoeringen. Van de veelvoorkomende carré tot de gevlogen truss. De stands worden standaard voorzien van beursverlichting. Om de stand nog verder aan te kleden kan je een TV scherm of een spandoek toevoegen. Houd er wel rekening mee dat je de content voor het spandoek minimaal 12 werkdagen voor de eerste huurdatum bij ons inlevert. Zo hebben wij ruim de tijd om het spandoek op maat te maken voor jouw evenement.

Beursverlichting huren Amsterdam

De meeste beurzen beschikken niet over de juiste verlichting om de personen of voorwerpen in jouw stand goed te belichten. Huur daarom één van onze beursverlichtingsets om voldoende licht te genereren wanneer je deelneemt aan een beurs in Amsterdam. Maak een keuze uit egale verlichting voor uw hele stand of spotlights voor specifieke objecten. Tevens kan je kiezen uit de lichtwarmte, van helder wit tot zacht geel. Wij voorzien je graag van een voorstel voor de beursverlichting van je beursstand. Het maakt niet uit of je een kleine middenstand of grote open stand hebt, wij maken een passende offerte.

TV huren Amsterdam

Voor het afspelen van demo’s op je beursstand kan je in onze verhuur shop zeer nette TV schermen huren. Wij hanteren vier verschillende maten TV, van klein tot een groot 75″ LED smart TV scherm. Leverbaar op TV stand, maar ook met muurbeugel. Sluit uw laptop aan op het TV scherm met de bijgeleverde HDMI kabel of stop direct de USB stick in de Smart TV. Naast de TV schermen verhuren wij ook een 43″ en een 55″ touchscreen TV scherm. Wij leveren voordelig in Amsterdam en omgeving tot aan je beursstand, als je kiest voor onze transportservice. Liever geen omkijken naar de techniek? Kies dan voor onze op-en afbouw service.

Op- & afbouw beursstand Amsterdam

Wanneer je de op-en afbouw door ons personeel laat uitvoeren, krijgt je 2 opbouwdagen en 1 afbouwdag kosteloos. Onze collega’s zijn zeer ervaren met het plaatsen van truss constructies en de bijhorende verlichting. Het is daarom aan te raden om de techniek volledig door ons uit te laten voeren. Zeker wanneer je van plan bent om gevlogen truss constructie te gaan huren. De truss zal namelijk aan ophangpunten in het dak moeten worden bevestigd. Zonder professionele kennis dit alsnog gaan uitvoeren, kan enkel voor gevaarlijke situaties zorgen. Lees altijd goed onze voorwaarden voor op-en afbouw door.

Route HWC Events & Rental naar Amsterdam RAI

HWC Events & Rental is gelegen nabij Amsterdam RAI en andere evenementen locaties in Amsterdam zoals Beurs van Berlage en Fashion Centre Amsterdam.