Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Audiovisuele ondersteuning in Amsterdam

Bent u een conferentie, congres of presentatie aan het organiseren? Dan is de techniek een belangrijk element. Audio heeft een groot aandeel in de belevenis van het evenement. Het overbrengen van de boodschap en het soepele verloop van een presentatie is key tot een geslaagd evenement. Als audiovisuele partner, met vele jaren ervaring in het technisch ontzorgen van evenementen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Samen met u, aan de hand van uw budget, wensen en eisen, zorgen we voor de audiovisuele invulling van uw evenement.

Optimale geluidskwaliteit tijdens uw presentatie

Geeft u een presentatie in Amsterdam of omstreken? Met één of meerdere sprekers? Met muziekondersteuning voor uw filmpjes? Of een achtergrondmuziekje tijdens het binnenlopen van uw gasten? Met onze full-service audio ondersteuning heeft u nergens omkijken naar. Onze geluidstechnici zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Voor het geven van een presentatie kunt u kiezen uit de verschillende types presentatie microfoon. Draadloze handheld microfoon (handmicrofoon), draadloze rever microfoon (dasspeld microfoon) of draadloze headset microfoon (DPA microfoon). Wij hebben allen ruim op voorraad.

Technische ontzorging en maatadvies

HWC Events & Rental is gevestigd in Amsterdam. Zo vindt u ons op korte afstand van alle grotere conferentielocaties in Amsterdam. Denk daarbij aan Amsterdam RAI, Postillion conferentie centrum en andere conferentie hotels. Een locatie-bezoek of lokaal maatadvies voor uw evenement is dan ook geen enkel probleem. U kunt bij ons terecht voor het volledige scala van audio toepassingen. Van een kleine presentatie set tot een volledig verzorgde conferentie.

Geluid huren presentatie

Alle aandacht op de presentatie en de spreker? Wij ondersteunen u met het juiste geluid  tijdens uw presentatie in Amsterdam. Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat uw boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd. Wij adviseren u graag bij de keuze voor de juiste geluidsinstallatie. Onderschat ook niet de keuze voor de juiste microfoon. Bijvoorbeeld een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon. Uiteraard integreren wij ook het geluid van de filmpjes en audiofragmenten.

Geluid voor conferentie

De juiste audioset is cruciaal voor de verstaanbaarheid van uw sprekers. Graag geven wij u daarom uitgebreid advies over het inzetten van de juiste type microfoon, zoals handheld, headset, lapel of catchbox voor uw evenement. Onze audio technici ter plaatse zorgen voor de optimale geluidskwaliteit en zorgen voor een soepel verloop van de conferentie.

 

 

Paneldiscussie techniek

Audio techniek voor uw paneldiscussie, jury of vergadering nodig? HWC Events & Rental verzorgt kwalitatieve audio ondersteuning bij al uw zakelijke evenementen. Met onze interruptie microfoons bent u verzekerd van geluidskwaliteit, waardoor u zich kunt richten op de content van uw evenement.

Catchbox huren

De catchbox is het middel om interactief met uw publiek bezig te zijn. Het maakt een Q&A speelser en zorgt ervoor dat u niet met een microfoon door het publiek heen hoeft te wurmen. De catchbox is een zacht kussen met ingebouwde microfoon. Deze is eenvoudig het publiek in te werpen en door te geven. De Catchbox is compatible met onze draadloze microfoon series Shure Axient en Sennheiser EW. Meer weten over de catchbox? We horen graag van u.

 

Shure Axient

Bij HWC Events & Rental lopen we altijd voorop als het gaat om audiotoepassingen bij evenementen. Zo hanteren wij de Shure Axient als onze professionele microfoonlijn in de verhuur. Axient Digital® zorgt voor een uitermate stabiele signaaloverdracht en een helder geluid. Een ruim frequentiespectrum gecombineerd met hoge geluidskwaliteit zorgt voor een vlekkeloos verloop van uw presentatie.

 

Sennheiser EW G3 series

Heeft u een presentatie met enkele sprekers maar een beperkt budget? Dan zijn de microfoons uit de Sennheiser EW G3 series de ideale oplossing. Eenvoudig in gebruik, goede geluidskwaliteit en tot en met 12 draadloze microfoons simultaan te gebruiken. Dit systeem is zowel inzetbaar met het handheld, headset, lapel of catchbox microfoon.

 

HWC Events & Rental - Vestiging Amsterdam

Bij HWC Events & Rental Amsterdam kunt u terecht voor de complete audiovisuele invulling voor uw conferentie, seminar, presentatie of ander evenement. We zijn gevestigd in Amsterdam en nabij alle grote conferentie locaties, zoals bijvoorbeeld Postillion congrescentrum en Amsterdam RAI. Door de gunstige ligging van ons kantoor en warehouse kunnen wij u snel en efficient van dienst zijn. HWC Events & Rental Amsterdam is open op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.

HWC Events & Rental - Vestiging Breda

Bij onze locatie in Breda kunt u terecht voor het huren van een presentatie set. Complete audio systemen met draadloze microfoons en meer. Breda is geopend tussen 09:30 en 15:00 op werkdagen voor het ophalen van de door u gereserveerde geluidsapparatuur. HWC Events & Rental Breda ligt 2 minuten van de snelweg A27 en is ook vanuit België goed bereikbaar.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U