Geluid huren in Amsterdam met perfecte service

Amsterdam, het hart van de evenementenindustrie in Nederland. Met een grote internationale luchthaven op een steenworp afstand, natuurlijk een logische keuze voor veel internationale evenementenorganisaties. Met een vestiging in de gelijknamige plaats hebben wij bijna alle evenementenlocatie in de stad meerdere malen mogen voorzien van audiovisuele apparatuur. Voor de audiovisuele invulling van jouw evenement in Amsterdam, ben je bij ons dus aan het juiste adres. Wij kunnen je perfect adviseren over het huren van het juiste geluid en specifieke toepassingen voor bepaalde locaties. Samen met jou, aan de hand van jouw budget, wensen en eisen, zorgen we graag voor de audiovisuele invulling van jouw evenement.

Optimale geluidskwaliteit tijdens uw presentatie

Ben je bezig met het organiseren van een congres, seminar, workshop of presentatie in Amsterdam of omstreken? En ben je op zoek naar een professionele audiovisuele leverancier welke kennis heeft van de techniek, het wel en wee van evenementen en zich kan inleven in de speerpunten van jou als organisator? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen graag met het invullen van jouw evenement met de juiste apparatuur voor het eindresultaat dat jij voor ogen hebt. Speakers, microfoons, mengtafels, geluidstechnici. Wij leveren alles vanuit eigen beheer. Graag gaan we met je om de tafel om jouw wensen in kaart te brengen. Hierop een technisch plan te maken voor het bereik van de doelstelling. En hiermee een vlekkeloos evenement neer te zetten. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Audiovisuele ondersteuning in Amsterdam

Organiseer je een klein evenement? Dan is het niet altijd noodzakelijk om gebruik te maken van een grote servicepakketten. Wil je bijvoorbeeld zelf zorg dragen voor het transporteren en installeren van de geluidsinstallatie? Kom de gehuurde materialen dan ophalen bij onze vestiging in Amsterdam. Een erg voordelige manier om toch gebruik te kunnen maken van top apparatuur. Beschik je niet over een auto met voldoende laadruimte? Dan nemen we deze zorg graag uit handen. Wij leveren de materialen, tegen een zeer concurrerend tarief, graag af op de evenementenlocatie in Amsterdam of omstreken. Wil je ook geen omkijken hebben naar het installeren van het geluidssysteem? Dan zorgen wij ook graag voor het transport én installatie. Op deze manier kun je alsnog zorgeloos gebruik maken van onze geluidsets. Bekijk ons complete assortiment in onze online verhuurshop.

Geluid Huren Presentatie

Zorgen dat alle aandacht van de bezoekers op de presentatie en de spreker is gericht? Wij ondersteunen je graag met het organiseren van de juiste audiovisuele apparatuur voor jouw evenement. In onze verhuurshop tref je een aantal direct gebruiksklare presentatie set. Op basis van het aantal personen en de gewenste hoeveelheid draadloze microfoons, selecteer je simpel en snel de juiste set. Dit maakt het huren van het geluid voor jouw presentatie in Amsterdam wel erg makkelijk. Wil je gebruik maken van andere type microfoons? Zoals bijvoorbeeld een dasspeld, rever, lavalier of headset microfoon? Neem dan contact met ons op.

Geluid Huren Vergadering

Vergaderingen. Het kan er heftig aan toe gaan als standpunten uiteenlopen. Juist dan is het de kunst om alle informatie zo goed mogelijk weer te geven, zodat iedereen het gesprek of de discussie goed kan volgen. Gelukkig kunnen wij je uitstekend ondersteunen met het huren van het juiste geluid voor jouw vergadering in Amsterdam. Op onze website tref je verschillende complete sets welke je kan toepassen voor vergaderingen. Allen uitgevoerd met hoogwaardige zwanenhals microfoons inclusief aan/uit schakelaar. Op deze manier zijn de deelnemers altijd perfect verstaanbaar en kunnen ze zelf bepalen of ze hoorbaar zijn.

Geluid Huren Conference Call

Vergaderen op afstand. Het is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Een gesprek met je collega’s in het buitenland? Of met een buitenlandse opdrachtgever? Het gebeurd tegenwoordig bijna alleen nog maar digitaal. Om de veel gehoorde ‘huh?’, ‘hè?’ en ‘wat?’ te voorkomen is kwalitatieve apparatuur essentieel voor verstaanbare conference call. Je kunt daarom bij ons terecht voor het huren van het juiste geluid voor jouw online vergadering in Amsterdam. Hier tref je verschillende gebruiksklare sets die je simpel en snel kan reserveren op basis van het aantal verwachtte deelnemers. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

 

Geluid Huren Paneldiscussie

Ben je op zoek naar het huren van geluid voor jouw paneldiscussie, ledenvergadering of persconferentie in Amsterdam of omstreken? Dan zit je hier goed. In onze verhuur shop kun je terecht voor het snel en eenvoudig huren van deze specifieke apparatuur. Op basis van het aantal panelleden selecteer je gemakkelijk de juiste set. Deze is helemaal compleet met speakers, microfoons, statieven en alle benodigde randaccessoires. Je kunt na het opbouwen dus direct beginnen met de discussie, vergadering of persconferentie. Meer weten over de toepassing voor jouw evenement of de apparatuur? Neem gerust contact op.

 

Geluid Huren Vertaling

De Engelse taal wordt in steeds meer landen een belangrijkere taal in het bedrijfsleven. Toch zijn er nog veel landen, waarin mensen deze veel gebruikte voertaal niet machtig zijn. Hoe doe je dat dan bij een congres? Dat is met onze apparatuur vrij makkelijk. Met onze vertaling apparatuur, kun je presentaties live laten vertalen door een tolk, waarna de deelnemers de presentatie kunnen beluisteren in hun eigen taal. Het is mogelijk om de vergadering naar één taal om te zetten, maar ook naar meerdere talen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een Engelse presentatie te beluisteren in het Spaans, Frans of Duits.

 

Geluid Huren Artiest & DJ

Ben je bezig met het organiseren van een optreden van een artiest, band of DJ? Dan is goed geluid essentieel voor de beleving van de gasten. Een goed volume, een correcte verdeling van dreunende bassen en helder klinkende toppen zijn essentieel. Op onze website kun je op basis van het aantal verwachtte personen op een eenvoudige manier de juiste geluidsinstallatie selecteren. Houd er hierbij rekening mee dat dit aantal personen gebaseerd is op een indoor locatie. Vindt jouw evenement plaats in de open lucht? Dan adviseren wij eerst even contact met ons op te nemen voor het selecteren van het juiste geluidssysteem.

HWC Events & Rental - Vestiging Amsterdam

Bij HWC Events & Rental in Amsterdam kun je terecht voor de complete audiovisuele invulling van jouw congres, conferentie, seminar, presentatie of ander evenement. We zijn gevestigd in Amsterdam en nabij alle grote conferentie locaties, zoals bijvoorbeeld Postillion congrescentrum en Amsterdam RAI. Door de gunstige ligging van ons kantoor en warehouse kunnen wij u snel en efficient van dienst zijn. HWC Events & Rental in Amsterdam is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00.