Audiovisuele ondersteuning in Amsterdam

Bent u een conferentie, congres of presentatie aan het organiseren? Dan is de techniek een belangrijk element. Audio heeft een groot aandeel in de belevenis van het evenement. Het overbrengen van de boodschap en het soepele verloop van een presentatie is key tot een geslaagd evenement. Als audiovisuele partner, met vele jaren ervaring in het technisch ontzorgen van evenementen, kunnen wij u uitstekend adviseren. Samen met u, aan de hand van uw budget, wensen en eisen, zorgen we voor de audiovisuele invulling van uw evenement.

Optimale geluidskwaliteit tijdens uw presentatie

Geeft u een presentatie in Amsterdam of omstreken? Met één of meerdere sprekers? Met muziekondersteuning voor uw filmpjes? Of een achtergrondmuziekje tijdens het binnenlopen van uw gasten? Met onze full-service audio ondersteuning heeft u nergens omkijken naar. Onze geluidstechnici zorgen voor een vlekkeloos verloop van uw evenement. Voor het geven van een presentatie kunt u kiezen uit de verschillende types presentatie microfoon. Draadloze handheld microfoon (handmicrofoon), draadloze rever microfoon (dasspeld microfoon) of draadloze headset microfoon (DPA microfoon). Wij hebben allen ruim op voorraad.

Technische ontzorging en maatadvies

HWC Events & Rental is gevestigd in Amsterdam. Zo vindt u ons op korte afstand van alle grotere conferentielocaties in Amsterdam. Denk daarbij aan Amsterdam RAI, Postillion conferentie centrum en andere conferentie hotels. Een locatie-bezoek of lokaal maatadvies voor uw evenement is dan ook geen enkel probleem. U kunt bij ons terecht voor het volledige scala van audio toepassingen. Van een kleine presentatie set tot een volledig verzorgde conferentie.