Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Geluidsinstallatie huren voor uw evenement in Eindhoven?

Geluid is het belangrijkste onderdeel dat een festival of feest succesvol kan maken. De beter de kwaliteit van het geluid, de beter de beleving voor het publiek. Daarom is goede audio van groot belang. Wij ondersteunen u en uw festival, feest of evenement daar graag in. Wij helpen u uw muziek of boodschap goed en duidelijk over te laten komen op het publiek.

Het beste geluid bij uw presentatie

Heeft u een presentatie in Eindhoven of omstreken? En wilt u daarbij uw boodschap duidelijk bij het publiek brengen? Wilt u daarbij muziekondersteuning of video’s? Kiest u voor muziek wanneer de gasten binnenkomen? Allemaal vragen die wellicht door uw hoofd om dit moment gaan. Wij zijn in ieder geval in staat om aan al uw wensen te voldoen. U bepaalt zelf hoe u uw evenement of festival vormgeeft. Wij nemen uw audio zorgen uit handen en zorgen voor de audio voor u en uw publiek. Onze gekwalificeerde geluidstechnici staan bij u klaar!

Geluidsinstallatie huren met bezorging in Eindhoven en omstreken

Kies voor de verhuring van de geluidsinstallatie van HWC Events & Rental. Hiermee garandeert u uzelf en uw publiek de beste geluidservaring op uw evenement. Wij hebben al vanaf €65,- een geluidsinstallatie beschikbaar in onze verhuurshop. Wilt u een Ipad of laptop er op aansluiten, huur er dan een mixer bij. Steden waar wij in het verleden onze diensten hebben mogen verlenen zijn Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard.

Geluid huren presentatie

Als spreker wilt u alle aandacht op u gefocust hebben. Goede geluidskwaliteit speelt daarin een belangrijke rol. Wij ondersteunen u met het juiste geluid  tijdens uw presentatie in Eindhoven. Door onze ruime ervaring zorgen wij ervoor dat uw boodschap duidelijk wordt gecommuniceerd . Wij adviseren u graag bij de keuze voor de juiste geluidsinstallatie. Onderschat ook niet de keuze voor de juiste microfoon. Bijvoorbeeld een draadloze handmicrofoon (handheld), draadloze rever (dasspeld) microfoon of draadloze headset microfoon. Hierbij kunnen wij ook assisteren in het afspelen van geluid bij uw video’s en andere audiofragmenten. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

Geluid huren band

Vooral voor een band is bij een optreden het geluid het belangrijkst. Zonder geluid geen muziek! Wij helpen u daarom graag om de beste audiokwaliteit neer te zetten. Onze complete band set met geluidsinstallatie en geluidsman / geluidstechnici zorgt voor de perfecte sound tijdens het optreden. Wij vullen met gemak uw band rider in en zorgen dat alles klaar staat, zodat de band direct kan spelen. Plant u een tour? Ook dat is mogelijk. Neem snel contact met ons op voor het beste aanbod. De band maakt de muziek, wij brengen het in optimale staat over naar het publiek!

Geluid huren DJ

Heeft u als DJ een optreden in Eindhoven op de planning staan? Dan wilt u daarbij natuurlijk het beste geluid leveren aan uw publiek. Kies daarom voor de krachtige en zuivere geluidsinstallatie van HWC Events & Rental!Bij HWC Events & Rental kunt u terecht voor het huren van een zeer krachtige QSC geluidsinstallatie. Heeft de DJ een ingewikkelde rider? Dat is geen probleem. Wij vullen deze rider graag voor u in. Van DJ apparatuur, DJ monitor tot geluidsinstallatie, u bent bij HWC Events & Rental aan het juiste adres. Vraag naar de mogelijkheden. Heeft u eventuele wensen? Laat het ons weten!

Geluid huren festival

Of u nou een festival, feest of evenement organiseert, hoge kwaliteit geluid mag nooit ontbreken. Audio helpt bij de beleving van de bezoekers. Daarom bieden wij u krachtige QSC geluidsinstallaties. Deze apparaten zorgen voor optimale geluidsdruk en perfecte geluidskwaliteit op de dansvloer. QSC is perfect in te zetten tijdens festivals met DJ optredens. Uw publiek zal het geweldig vinden! Los van Eindhoven hebben wij ook in Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Veldhoven, Science park Eindhoven, Den Bosch, Eindhoven, Gorinchem, Best, Maastricht en Valkenswaard onze diensten verleend. Ook op locaties zoals Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch hebben wij onze diensten verleend aan opdrachtgevers.

Geluid huren carnaval

Wilt u met een carnavalswagen of praalwagen de meeste indruk maken tijdens de optocht? Dat kan! Met het beste geluid trekt u alle gezichten naar u toe. Door een geluid set te huren bij HWC Events & Rental bent u gegarandeerd van een krachtige P.A. geluidsinstallatie van QSC Audio. Geluid dat op hoge volume optimale geluidskwaliteit blijft leveren. Geluid huren met carnaval? Geef ons uw wensen door, wij passen ons graag aan u aan! Wij adviseren wel tijdig te reserveren in verband met beperkte beschikbaarheid.

Silent Disco huren

Kunt u het al? Het is de trend van de afgelopen jaren. Silent Disco is op ieder feest gewenst. Wie een unieke ervaring wil brengen bij zijn of haar gasten en bezoekers, kiest voor de Silent Disco. Mooi meegenomen, er is geen sprake van geluidsoverlast! U hoeft dus geen klagende buren te verwachten. De draadloze koptelefoons zijn door u gasten op te zetten, waarna zij kunnen kiezen tussen de verschillende DJ’s. Leuk voor thema-feesten of onderdeel van bedrijfsfeesten. Voorkom klagende buren of politie op de stoep en kies voor een Silent Disco.

Silent Presentation huren

U als spreker wilt natuurlijk dat u de aandacht heeft van het publiek. Een Silent Presentation kan daar enorm bij helpen. Met eenSilent Presentation krijgt u de onverdeelde aandacht tijdens uw presentatie. Deze techniek is gebaseerd op Silent Disco, maar dan uitgerust met een (draadloze) microfoon voor de presentator. Naast de stem van de presentator en de muziek/geluiden in de presentatie is er niets te horen voor diegene die geen koptelefoon dragen. Dit maakt de Silent Presentation de ideale vorm van presenteren. Voorkom ruis en afleiding door andere geluiden en laat hen met een koptelefoon naar u luisteren. Ook achterin de zaal zullen zij u horen alsof zij op de eerste rij zitten!

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U