Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Licht huren voor uw evenement in Utrecht

Wat heeft er meer invloed op de beleving van een evenement, dan licht? Het juist gebruik van licht versterkt emoties en creëert de juiste sfeer bij een evenement. Van beurs tot festival en van modeshow tot product lancering, wij benaderen elk evenement op zichzelf om voor u het beste lichtplan samen te stellen.

Verlichting voor uw beurs of presentatie in Utrecht

Met vooraanstaande beurslocaties in Utrecht zoals, Jaarbeurs van Utrecht, de Beursfabriek Nieuwegein, de Fabrique Maarssen en EXPO Houten vind u ons met grote regelmaat in de regio Utrecht. Beursverlichting is namelijk onze specialisatie. Wij creëren voor u de juiste verlichting binnen de beursstand. U kunt kiezen uit de kleurwarmte, maar ook of u meer egale verlichting wilt of juist ergens de spotlight op wilt zetten.

Sfeer en feestverlichting voor uw evenement in Utrecht huren

Feestje?! Hartstikke leuk. Nu nog de juiste setting, en daar helpen wij u graag bij. In onze verhuur shop kunt u terecht voor een ruim aanbod van sfeerverlichting, feestverlichting en podium verlichting. U kunt de gehuurde lampen bij één van onze vestigingen ophalen of gebruik maken van onze voordelige bezorgservice in; Utrecht, Jaarbeurs, EXPO Houten, Beursfabriek, Nieuwegein, Vleuten de Meern, de Fabrique, Maarssen, Ede, Wageningen, Veenendaal, Woerden, Zeist, Bilthoven, Baarn, Soest, Hilversum, Nijkerk, Ermelo en Amersfoort

Architectuurverlichting huren Utrecht

Sfeerverlichting huren Utrecht

Feestverlichting huren Utrecht

Wat maakt een feest meer af dan feestelijke verlichting? Voor elk budget en thema hebben wij verlichting voor feesten en partijen. In onze verhuurshop kunt u alvast een overzicht vinden van ons aanbod van lichteffecten, discoverlichting, sfeerverlichting, prikkabels en meer. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op.

Stroboscoop, blinder of laser huren Utrecht

Organiseert u een feest met voornamelijk dance muziek? Dan is een stroboscoop, blinder of laser een leuke toevoeging. Stroboscopen hebben we in de 1800 watt en 3000 watt variant. Voor blinders raden wij de Showtec Active Sunstrip aan. Ook is een laser een leuke toevoeging op een evenement. Houdt u er rekening mee dat deze niet direct in de ogen van mensen schijnt en dat de ruimte goed verduisterd is voor maximaal resultaat?

Blacklight huren Utrecht

Blacklight party? Huur UV blacklights voor uw evenement. Wij raden aan per 20m2 één blacklight in te zetten. Voor maximaal resultaat kunt u de ruimte het best helemaal verduisteren en indien van een sportwedstrijd fluoricerende tape te gebruiken. Hou er bij het huren van een UV blacklight rekening mee dat deze 5 minuten nodig heeft om op volle kracht te komen.

Rook & haze huren Utrecht

Een licht effect komt maximaal tot zijn recht als u rook of haze gebruikt. Hierdoor komen de lichtstralen des te beter door. In onze verhuur shop vindt u verschillende rookmachines en fazers. Een fazer is een rookmachine met een ventilator ingebouwd, waardoor de rook beter word verspreid door de ruimte.

 

Sfeerverlichting huren Utrecht

Een ruimte sfeervol aankleden? Sfeerverlichting is daar het beste instrument voor. U kunt bijvoorbeeld objecten zoals muren, gevels en planten binnen een ruimte verlichten in een door u gekozen kleur. De draadloze LED spots lenen zich hier perfect voor. Ook kunt u met bewegende lichteffecten licht op muren schijnen om de juiste sfeer te creëren.

Architectuur verlichting huren Utrecht

Heeft u een mooie locatie zoals een kasteel, slot, gracht of landhuis voor uw evenement gehuurd? Reden de meer om dit te highlighten. Met onze architectuur verlichting zet u het gebouw volledig in kleur. Onze schijnwerpers lenen zich perfect voor deze taak. Tip: Stuur ons een foto en de afmetingen van het object dat u wilt verlichten en wij maken graag een voorstel voor u.

Podium & toneel verlichting huren Utrecht

Optreden? Reden de meer om het podium of toneel goed te verlichten. Zo kunt u het podium egaal verlichten met fresnel spots, objecten verlichten met profiel spots en voor speciale optredens een volgspot inzetten. Bekijk alle mogelijkheden in onze verhuur shop.

Beursverlichting huren Utrecht

Met beurslocaties zoals de Jaarbeurs van Utrecht, EXPO Houten, Beursfabriek Nieuwegein en de Fabrique te Maarssen worden er veel beurzen in regio Utrecht georganiseerd. Des te meer wilt u opvallen als u deelnemer bent. Hier helpen wij u graag mee met de juiste inzet van beursverlichting. Wij zetten u en uw product graag in de spotlight. Neem contact met ons op voor een voorstel.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U