Verhuur locaties: AmsterdamBreda

Mijn offerte 0

Beursstand, standbouw en beursverlichting Breda

Heeft u een beursstand op de planning staan in Breda? En bent u zoek naar de leverancier en techniek om het op te zetten? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij voorzien uw evenement van een beurstand met verlichting, meubels en zelfs TV’s. U kunt uw wensen aan ons doorgeven, dan denken wij graag met u mee voor een passende oplossing. Wat u ook nodig heeft voor uw beursstand, wij hebben het. Wij ondersteunen u graag met banners, het transport en warehousing.

Beursstand huren Breda

Wij dienen bij u graag een voorstel in met een plan van aanpak. Met onze modulaire truss-systemen zijn wij in staat om verschillende afmetingen en beursstanden voor u samen te stellen. Geef aan ons door wat uw wensen zijn in termen van formaat, hoogte en vorm, dan regelen wij de rest! Heeft u inspiratie of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij helpen u graag met al uw stands. Wilt u uw stand aankleden met verschillende accessoires? Kies dan voor een compleet standbouw pakket! Hierin zit alles wat u nodig heeft inbegrepen. Wij dit pakket zit verlichting, spandoeken en zelfs TV-schermen bij in begrepen. Heeft u eventuele wensen? Geef het aan ons door, dan houden wij daar graag rekening mee!

Beursstand huren Breda

Heeft u ondersteuning nodig bij het opzetten van een beursstand in Breda of bij bijvoorbeeld de Evenementhallen in Gorinchem of de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch? Wat uw locatie ook mocht zijn, wij helpen u graag. U geeft uw locatie en wensen door, wij regelen de technische kant verder. Zo nemen wij zorgen uit uw handen. Beursstand zorgen uit handen nemen hebben wij ook in nabijgelegen steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oosterhout, Gorinchem, Tilburg, en Antwerpen gedaan.

TV huren Breda

Zoekt u een TV bij uw beurs in Breda? Ook dan bent u op het juiste adres. Wij verhuren en leveren indien gewenst op uw locatie in Breda. Met maar liefst vier verschillende maten TV-schermen zijn wij altijd in staat u optimaal te bedienen. Bekijk in onze verhuurshop wat voor TV-scherm formaat bij uw evenement past. Omdat wij hoogwaardige partyservice willen geven aan u, krijgt u bij de verhuur van een TV van ons een HDMI- en stroomkabel meegeleverd. De TV-schermen beschikken over een USB-ingang.

Beursverlichting huren Breda

Wij zetten de spotlights (letterlijk) op uw product. U kunt zelf uw wensen doorgeven met betrekking tot wat voor verlichting u wilt bij uw evenement, festival of beursstand. Kiest u voor egaal licht, of wellicht zelfs voor lasers? Wat uw dromen ook zijn, wij realiseren ze voor u. Of uw stand nou groot of klein is, wij bieden u een verlichtingsplan dat past bij uw beursstand en wensen. Wij hebben eerder ons diensten mogen presenteren in Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Op- en afbouw beursstand Breda

Wist u dat u bij HWC Events & Rental kosteloos twee opbouw- en één afbouwdag krijgt? Zo heeft u ruim de tijd om uw beursstand op te zetten voor het grote publiek. Eerdere klanten waarderen deze service enorm. Wij hebben eerder beursstanden geleverd in nabijgelegen steden zoals: Tilburg, Antwerpen, ‘s-Hertogenbosch, Den Bosch, Eindhoven, Oosterhout, Gorinchem, Bergen op Zoom, en Roosendaal. Ook stonden wij op locaties zoals in Evenementenhal Gorinchem en congrescentrum 1931 Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Beursstand huren Breda - Routebeschrijving HWC Breda.

Op afspraak kunt u terecht voor het huren van beursstand artikelen zoals truss, rigging, verlichting en audio. U vindt HWC Breda op Minervum 7240 te Breda.

Contact

T: +31(0)85 30 34 288
E: info@hwc-er.nl
W: www.hwc-er.nl

Locatie Amsterdam

Pieter Braaijweg 75
1114 AJ Amsterdam
Nederland

Maandag - Vrijdag
09:00 - 17:00

Locatie Breda

Minervum 7240
4817 ZJ Breda
Nederland

Maandag – Vrijdag
09:30 – 15:00

Bedrijfsgegevens

HWC Events & Rental B.V.
BTW: NL8591.95.363.B01
KvK: 72680199

IBAN: NL19 RABO 0103 7760 36
BIC: RABONL2U